Jané Slalom reverse 2010, 2011, 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
23.5.12 20:29

tak sem provedla měření a zádová opěrka má nějakých 46 cm a sedák + opěrka nohou dohromady nějakých 44 cm :)) a stříška je ještě asi deset cm ( to je odhad) nad koncem zádové opěrky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.5.12 21:07

Já se už nemůžu dočkat až mi v pátek příjde. Myslím,že to byla dobrá volba. Je rozhodně větší než Casualplay. Ještě sháním nánožník. Aničkokytičko, nevíš jestli se dá použít nánožník Emitex? Přece jen dát za nánožník 1350Kč se mi nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.5.12 21:34

Aničkokytičko, děkuju. Jestli jsem to pochopila, tak je bouda zhruba nějakých 56cm od sedáku? Mám Spirita a tam jsem naměřila zhruba 50 a dcera ji měla brzy na hlavě, hlavně v zimě, když měla tlustou čepici a třeba i kapuci.
Carymaryfuk, nebylo by lepší nechat si ušít nánožník u paní z mmb? Šije jich to tam hodně, mají na výběr hodně látek a na Jané šijou snad všechny, mají kočáry oměřené, tak to sedí. Nechala jsem si u jedné z nich šít nánožník na Spirita, mohla jsem si vybrat, jaký a kde bude zip, takže mi to teď maximálně vyhovuje. A je to za mnohem menší cenu než origoš, který zrovna u Teutonie není zrovna to, co bych od něj čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.12 07:35

@carymaryfuk emitex by na to , podle mě určitě šel, ale taky bych si nechala ušít tady od paní z mmb, mají je fakt krásný…
@LEZI já jsem teutonku strašně chtěla, že tak hezky houpe,a le zklamala mě právě velikost sporťáku. všichni t rdí, že to není pravda, ale prostě je malej :))) nevím teda, jak je širokej, ale janéčko je určo delší.jako ta bouda, když se roztáhne, tak samozřejmě jde trochu dolů, ale nijak dramaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
24.5.12 07:42

Odpružení promazat a o něco se to zlepší, alespoň u mě se zlepšilo. Jak byl kov z konstrukce nacpaný do plastového uložení neklouzalo to po sobě, po namazání už jo a dalo se začít mluvit vůbec o nějakém odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.12 07:47

@nausikaa díky, kouknu na to :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.5.12 07:52

Mně Teutonie nepřijde nějak extra odpružená, ale je pravda, že se pohybují spíš ve městě a okolí, takže žádný těžký terén, kde bych to vyzkoušela pořádně. Tak mám dojem, ze budu asi hledat dál. Nebo Spirit dojezdím di doby, kdy s klidným srdcem dcerku otočím po směru jízdy a pak koupím něco bez otáčení. Třeba do té doby starší nebude potřebovat skate a bude o 2 problémy míň a výběr kočárku se rázem rozšíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.12 07:56

@LEZI tak ji vyměn za slaloma a máš to :))) malému je 15 m a stále sem otočení sedačky neoželela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.5.12 20:22

co je mmb?

Až teď jsem sedla k počítači. Kočárek už mám doma, jen je ještě zabalený v krabici, vůbec jsem se k tomu dnes nedostala. Co je to mmb? Já jsem se ztratila :P Ale nechat si ho ušít na míru je vážně dobrý nápad, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.12 20:30

@carymaryfuk mmb je mimibazar. cz :))) http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jen příklad :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.5.12 20:41

jééé

Jééé :lol: , tak to mi vůbec nedocvaklo. Manžel říkal, že je to bude určitě zakázkové krejčovství v Mladé Boleslavi :lol: Hned se jdu mrknout, vypadá to dobře. Díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.5.12 22:37

Tak právě od této paní, jako je tu odkaz, mám nánožník na Spirita. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.5.12 06:51

Tak už jsem paní napsala a postupně se začínám těšit. Holky díky moc za super nápad :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
11.7.12 11:00

Carymaryfuk, tak jak jsi spokojená se sporťákem? Právě nad reversem dost přemýšlím, jen mě někteří zrazují kvůli šířce sporťáku. Anickakyticka tu psala, že je to v pohodě, tak bych ráda ještě další názor. Případně pokud přidá někdo jiný svůj koment, budu jen ráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
11.7.12 11:10

Jsem ráda, že jsem ho prodala. Malému je 13 měsíců a s fusakem by se mi tam v zimě asi nevlezl, natož za rok. A to Matty není nijak moc veliký. Vrátila jsem se k Jane Slalom a nelituji. Navíc je mnohem lehčí a nějak líp se mi s ním i jezdí. Toť moje poznatky a můj názor. Dobře vyber! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí