Jané Slalom reverse 2010, 2011, 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Baruna123456
11.7.12 11:49

Mimochodem, presne od te pani z mimibazaru mam slunecni clonu na Jane a kapsu na plastenku co se upevnuje dolu ke kosiku, sije to na oba typy podvozku (rovna tyc, i do „C“), super to sedi a nemam kosik plny zmuchlaneho igelitu a moskytiery. :palec:

• Citovat
  • Upravit
394
11.7.12 19:42

Zatím spokojená jsem, chtěla jsem hlavně ať na mě malá vidí a to je parádní. Je léto, takže jezdíme málo oblečení, ale je pravda, že je úzký. Uvidím jak v zimě až narvu fusak, deku a malá bude taky oblečená. Ale má po bocích takové vycpávky a ty se dají slehnout (nevím jak to popsat). Ale užší jsou asi všechny otočné kočárky. Je zase parádně dlouhý, takže i větší mimčo se v něm pěkně vyspí a nemá nohy dole. Co je teda nevýhoda, že má větší plášťěnku, zabere celý košík a tak ji většinou nechávám doma. Díky tomu už jsme dnes zmokly, ale jinak není co vytknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
19.7.12 11:23

Ach jo, porad nejsem na 100% rozhodnuta, jestli je Reverse spravna volba. Libi se nam na nem uplne vsechno, jediny problem je s tou sirkou.. Ja vim, ze Anicka rikala, ze je uplne v pohode, ale kdyz budu mit fakt habana, holky slibte mi, ze se mi tam ve dvou letech jeste vejde :D Budu potrebovat ho tam nacpat ve fusaku cca ve 12-16 mesicich a o rok pozdeji, takze i dvouletaka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.12 18:50

Dobrý den, maminky,
taky jsme měli to štěstí a čekáme miminko, takže jsme se postupným klikáním dostali až sem k vám.
Chtěli bychom si pořídit kočárek Jané slalom reverse 2012, ale rádi bychom si zkusili, jak se s ním manipuluje. Neviděli jste náhodou tento kočár v nějakém obchodě? Budeme moc rádi za tip. Jsme ze severu Moravy.
Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.9.12 09:40

Taťka Martin - no tak pokud vím, tak Jane Slaloma mají např. v prodejně Dara Valašské Meziříčí…nebo ve městě odchytit maminku s Jane Slalomem a zkusit..mě už takhle pár lidí odchytlo…když jsem ho měla…měla jsem ho u první dcery 2006 a super…teď vloni se nám měla narodila druhá dcera a já chtěla Jane Slaloma opět, ale zklamal mě…hluboké lůžko katastrofa…malinké, krátké a hrozně nízko a hlavně co mě zarazilo ten teňounký materiál, ze kterého je kočárek ušitý…tak to jsem si myslela, že je to jako jenom nějaká letní varianta a ono to byl normálně jako potah!!! hrůůůůza, takže jsem vybrala Peg Perego GT3…no prostornější kočárek snad není…ale trochu vrže a je těžší…ale jelikož já mám 180 cm a drobek nejsem váhu neřeším a vrzání mi nevadí…máme citroen berlingo a kočárek ani neskládám …tak jak stojí ho hodím do kufru a super…takže jsem ho za 13 měsíců ještě ani jednou neskládala…(jo vlastně 1× ano) no ale tak nějak se mi omrzel a uvažuju výměnu za Jane Slaloma, protože když už je malá větší…nepotřebuje tak moc zateplený kočár…ale pořád váhám..mám možnost koupit starší právě revers 2010…tak nevím…hodíte na porovnání někdo Peg Perego a Slaloma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
22.9.12 09:49

V Malvíkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.12 08:10

Děkuji všem za tipy. Nakonec už máme kočárek doma. Koupili jsme Jane Slalom Reverse 2012 a už se těšíme, až s ním vyjedeme na ostro ven. Korbičku jsme k němu koupili z Protonu, protože byla rozměrově větší. Zatím jsme tedy spokojení. Jízdní vlastnosti vyzkoušíme, až bude miminko na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.12 11:50

Slalom pro X Slalom reverse

Ahoj holky, čekám první miminko a vybrala jsem si kočárek Jané slalom pro. Díky tomu, že nejde otáček sporťák, mě byl doporučen Jané slalom reverse. Zdá se mi o dost menší, jaké máte zkušenosti? Je lepší když je miminko otočené proti směru jízdy?.. :) Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.11.12 10:14
@Alenino86 píše:
Ahoj holky, čekám první miminko a vybrala jsem si kočárek Jané slalom pro. Díky tomu, že nejde otáček sporťák, mě byl doporučen Jané slalom reverse. Zdá se mi o dost menší, jaké máte zkušenosti? Je lepší když je miminko otočené proti směru jízdy?.. :) Děkuji za rady

podle mě je důležité, aby mimčo viděla na mámu. Při procházce si s ním povídáš, ukazuješ a on tě sleduje…tvoje výrazy na různé věci i situace. A je možnost volby, což je asi NEJ. Když se bude nudit, otočíš sedačku a on kouká po okolí, když ho to omrzí, otočíš na mámu a komunikujete…vidíš zda je unavený a usíná, apod. Já bych volila rozhodě otočnou sedačku, ale každá maminka má jiné priority, věřím že Jane slalom pro je úžasně dobře ovladatelný, a je asi i širší, ale mě by u něj chyběla ta možnost otočení sedačky. šla bych do reverse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.12.12 20:36

Ahojky, vybírám nový kočárek (Mutsy Urban Rider nás zklamal) a uvažujeme o Jané Slalom Pro. Dost mě zaráží materiál na stříšce - neoprén, jak se chová? Jak rychle vybledne? Profukuje? V dešti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
13.12.12 15:13

Holky taky vybírám…a zjišťuju, že je to fakt nadlidský úkol…naši adepti jsou Jane Slalom Pro nebo Revers, Mutsy urban rider, Peg Perego GT3 a X-lander…už jsem tu našla, že někoho Mutsy zklamal…my budeme mít květňátko…což znamená na léto hluboká korba a na zimu sporťák…a i na příští rok sporťák s velkým prckem a fusakem…už jsem z toho zoufalá…nedokážu odhadnout do čeho se mi mimi ještě vleze do čeho ne… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.12.12 14:36
@JanaAD píše:
Holky taky vybírám…a zjišťuju, že je to fakt nadlidský úkol…naši adepti jsou Jane Slalom Pro nebo Revers, Mutsy urban rider, Peg Perego GT3 a X-lander…už jsem tu našla, že někoho Mutsy zklamal…my budeme mít květňátko…což znamená na léto hluboká korba a na zimu sporťák…a i na příští rok sporťák s velkým prckem a fusakem…už jsem z toho zoufalá…nedokážu odhadnout do čeho se mi mimi ještě vleze do čeho ne… :cert:

dokonalý kočárek se kterým budeš naprosto spokojená není, na každém se najde nějaká moucha. Sepiš si priority (jako otočná sedačka, kloubová rukojeť, tříkolka, čtyřkolka atd., prostě to co požaduješ…) a podle toho eliminuj své favority. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.12.12 16:09

Vím, že to sem nepatří, ale nechci zakládat novou diskusi.Za kolik by jste prodávaly kočárek, který stál nový 12 600(reverse-proto se ptám v této diskusi) a používaly jste ho jen cca půl roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.7.13 18:49

Spokojenost s Jané Slalom Reverse

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jste spokojené s kočárkem Jané Sl. Reverse? Rozhodovala jsem se mezi Sl. Revese a Sl.Pro a volba to bohužel asi nebyla dobrá. Akorát jsem svojí 6,5měsíční holčičku zkusila položit do sporťáku a přiznám se, že si ji tam nedovedu představit za půl roku s fusakem a kombinézou. Mám pocit, že se tam nemůže vejít, nebo se bude opravdu tísnit. Sedák se možná trochu vysedí, ale nasazená boudička kočár hodně zužuje i v oblasti ramen. :-(
Jak se vám tam děti vejdou/vešly v zimě? Nebo jste museli kočár vyměnit?
Spíš asi doufám, že mě někdo trošku uklidní, že není vše ještě ztraceno. ;-) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
2.7.13 11:05

@LuŠtí mame sedmimesicniho dlouhana a mam stejny pocit - asi to nebyla uplne dobra volba, vsichni se nas ptaji, proc mame tak maly kocarek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí