Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ReverseNa druhou stranu si neumim predstavit, ze bych ho od tech peti mesicu vozila otoceneho ode me. Asi jsme meli jit do jine znacky, uplne jineho kocaru..
Také už mi všichni říkají, že mám krásný kočárek, ale trošku maličký… takový příruční. Už se tomu směju.
Vrátit ho po půlroce užívání podvozku nejde, prodávat ho nebudu, dokud to nebude opravdu nutné. A tak si zatím užívám výhody reversu - malé mimčo je prima mít natočené k sobě, malá v úzkém pěkně drží, pohodlně jezdí i na břiše… Zkusmo jsem tam posadila kamarádky 1,5letého chlapečka a kočárek mu byl dobře. V létě problém nebude, s délkou také ne - sedačka je dlouhá dost, ale s tou šířkou… s tou si v zimě ještě užijeme. No chybami se člověk učí. ![]()
Příspěvek upraven 04.07.13 v 21:02
@LuŠtí delky se taky nebojim, ale Kuba tam uz ted ma raminka jen tak tak
Asi se bude v zime otuzovat a jezdit bez fusaku ![]()
A jak jezdite na brise? Ja bych se bala, ze bude blbe prohnuty, jak to nejde sklopit uplne do lehu. ![]()
Naše malá jezdí téměř celá na opěrce, od kolínek určitě, takže prohnutá není a případně nožičky zvednuté trochu sedátkem nevadí. Krásně vidí a je spokojená. Jen nesmí moc svítit sluníčko, boudička se musí bohužel sklopit úplně a stín tedy není žádný (závidím jiným kočárům i jen rozepnutou boudu a využití zbytku jako sluneční clony).
No po pravdě, nadávám si za rozhodnutí a bojím se zimy. ![]()
Nikdo spokojený se nám tu nějak ne a ne ozvat. ![]()
A jaký máte model? My 2012 a ten je i bez vložky, tak není co bych mohla v zimě vyndat a velikost trochu zvětšit.
No nemá cenu špekulovat, uvidíme. ![]()
@LuŠtí aha, my máme dlouhana, asi se takhle nevejde..
Taky máme 2012. No az bude malý, koupíme golfky. ![]()