Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ReverseAhoj já mám sice nomada malej ještě 2roky nemá,ale každej ho typuje přes dva roky je velkej a vejde se tam v pohodě fakt je ten kočárek prostornej
Ze stejného důvodu jsem vzala klasický Slalom, malej i s fusakem je tam v pohodě, místa má moře. Kámoška jezdí s námi s Reversem, má v něm holčičku 17 měsíců a je tam jak sardinka (v bundičce a ve fusaku - má origoš Jané). Přes léto je fajn (úplný sed, otočná sedačka), ale za mě na zimu nee.
Naše v pohodě, ale je docela malá, oblečky běžně nosí ještě 92.
já zkusila vecpat malou do reversu když jí bylo 19 měs. a to bez fusaku a ani náhodou!! udělali jsme zkoušku a zjistila jsem že děkuju boha za svého slalomíka, tam se mi malá vleze ještě i za rok
![]()
Dcera má 2 roky a 6 měsíců a vleze se krásně do kočárku i s fusakem. Má vel.92 a 11 kg. Ale máme JANÉ SLALOM PRO limited ed. 2011. ![]()
Náš skoro 3 letý se v něm vozí rád, ale jakýkoli fusak i nánožník odmítá. Vejde se, o moc víc místa než v golfkách tam nemá, ale chce vystupovat. Jen se nevejde pod stříšku v čepici s bambulí
A má asi 15,5 kg a něco k 95cm-už dlouho jsme neměřili…
Aby to nevyznělo blbě- nevystupuje, že by se mu špatně sedělo, nechce ty pytle protože by nemohl…
moje mladší bylo v reversu jako sardinka už v roce, a bez fusaku.. pro starší dítě bych volila jiný kočár. ale jsou tu maminky, co vozily dvoulťáky v reversu ve fusaku, jen pořád nevím, jak to udělaly, protože moje se nevešlo právě v ramenou. sed, když se rozsedí, má prý až 32cm, což vím, že je v pohodě pro většinu dětí..
ale ty polstry nahoře, možná to taky záleží na dítěti, moje si prostě odmítlo sednout.. i starší kdysi, když byl reverse nový..
To moje dítě nemělo vůbec žádný problém…ve dvou letech a ve fusaku. ![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
To moje dítě nemělo vůbec žádný problém…ve dvou letech a ve fusaku.
já vím
a taky vím, že nejen tvoje.. ![]()
ale furt nevím, jak toho docílit ![]()
(dneska jel Martin po dlouhé době ve speedim, jak napadl sníh, a takhle blažený dlouho nebyl… rozvaloval se tak neskutečně..
že bych zas něco prodala ?
)
Děkuju moc holky, nakonec koupím ten neotočný, protože názory jsou pak půl napůl a já chci mít jistotu, že se mi tam malý vleze. A u toho klasického tu jistotu mám
Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Jané slalom reverse a jediné o čem přemýšlím je to, jestli se mi tam v zimě vejde skoro 2leté dítě s fusakem. Takže vás poprosím o vaše zkušenosti. Děkuju