Jané Slalom Reverse a 2leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.12 19:32

Jané slalom reverse a 2 leté dítě

Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Jané slalom reverse a jediné o čem přemýšlím je to, jestli se mi tam v zimě vejde skoro 2leté dítě s fusakem. Takže vás poprosím o vaše zkušenosti. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1888
13.2.12 19:34

Ahoj já mám sice nomada malej ještě 2roky nemá,ale každej ho typuje přes dva roky je velkej a vejde se tam v pohodě fakt je ten kočárek prostornej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.2.12 19:42

Ze stejného důvodu jsem vzala klasický Slalom, malej i s fusakem je tam v pohodě, místa má moře. Kámoška jezdí s námi s Reversem, má v něm holčičku 17 měsíců a je tam jak sardinka (v bundičce a ve fusaku - má origoš Jané). Přes léto je fajn (úplný sed, otočná sedačka), ale za mě na zimu nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
13.2.12 19:43

Naše v pohodě, ale je docela malá, oblečky běžně nosí ještě 92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.2.12 20:24

já zkusila vecpat malou do reversu když jí bylo 19 měs. a to bez fusaku a ani náhodou!! udělali jsme zkoušku a zjistila jsem že děkuju boha za svého slalomíka, tam se mi malá vleze ještě i za rok :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.2.12 20:28

Dcera má 2 roky a 6 měsíců a vleze se krásně do kočárku i s fusakem. Má vel.92 a 11 kg. Ale máme JANÉ SLALOM PRO limited ed. 2011. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
13.2.12 20:34

Náš skoro 3 letý se v něm vozí rád, ale jakýkoli fusak i nánožník odmítá. Vejde se, o moc víc místa než v golfkách tam nemá, ale chce vystupovat. Jen se nevejde pod stříšku v čepici s bambulí :lol: A má asi 15,5 kg a něco k 95cm-už dlouho jsme neměřili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
13.2.12 20:35

Aby to nevyznělo blbě- nevystupuje, že by se mu špatně sedělo, nechce ty pytle protože by nemohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.2.12 11:09

moje mladší bylo v reversu jako sardinka už v roce, a bez fusaku.. pro starší dítě bych volila jiný kočár. ale jsou tu maminky, co vozily dvoulťáky v reversu ve fusaku, jen pořád nevím, jak to udělaly, protože moje se nevešlo právě v ramenou. sed, když se rozsedí, má prý až 32cm, což vím, že je v pohodě pro většinu dětí..
ale ty polstry nahoře, možná to taky záleží na dítěti, moje si prostě odmítlo sednout.. i starší kdysi, když byl reverse nový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.2.12 13:51

To moje dítě nemělo vůbec žádný problém…ve dvou letech a ve fusaku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.2.12 18:00
k.a.c.k.a.1 píše:
To moje dítě nemělo vůbec žádný problém…ve dvou letech a ve fusaku. :-)

já vím :D a taky vím, že nejen tvoje.. :)
ale furt nevím, jak toho docílit :think:

(dneska jel Martin po dlouhé době ve speedim, jak napadl sníh, a takhle blažený dlouho nebyl… rozvaloval se tak neskutečně.. :) že bych zas něco prodala ? :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 12:09

Děkuju moc holky, nakonec koupím ten neotočný, protože názory jsou pak půl napůl a já chci mít jistotu, že se mi tam malý vleze. A u toho klasického tu jistotu mám

• Citovat
  • Upravit
902
24.2.12 13:07

Uděláš dobře, neotočný je lepší! Prostornější rozhodně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí