Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi to divné.. Můj chlap by vzal děti, ale ex ne. Ta si tam může zajet sama atd.. tu nikde nebere ![]()
Jeho ex tam jede kvůli dětem, aby je hlídala a on je prej nemusel tak hlídat.
No mne by to vadilo. Jde o to, zda chceš podobné věci snášet, nebo ne. To si musíš ujasnit pouze ty. Za sebe říkám, že bych to dlouho nevydržela a tohle by mne vytočilo doběla. Nicméně to nemá rozumné řešení - buď to snášet, protože ti to zas tak moc nevadí a na dotyčném ti záleží, nebo je to moc i na tebe a pak jít od toho, nebude to lepší.
@Anonymní píše:
Tak když tam jede ex kvůli dětem, aby je on nemusel tak hlídat, tak v tom případě bude mít on dost času a může se tam věnovat tobě ![]()
Přijde mi to divné, pokud mají vztah vyřešený, nechápu, proč by nemělo dělat dobrotu, že se s ex poznáte… mně to teda moc vyřešené nepřipadá ![]()
@eva333 on ví, že mi to vadí a věděl, že budu naštvaná. Omluvil se mi, že mi to vynahradí, že spolu pojedeme jindy jinam. Když jsem řekla, že mi to vadí a domluvila mu, tak mi řekl, že se chovám jak malé dítě kterému sebrali bonbon. Zkrátka nechce abych jela.
Ty brďo, omlouvám se předem za výrok, ale…TO JSI NAIVNÍ??? je přece přirozené, že ti to vadí a jak tu bylo napsaaáno, tak ať si jede sama. vy dva + děti společně, v rozvedeném stavu dělat rodinné výlety kvůli dětem, kord, když jsou tam velcí? No nevím, ta paní asi nemá chlapa, co?
Tak já osobně po svých zkušenostech v tomhle budoucnost nevidím, ale znova říkám - jsou ženy, kterým to nevadí, dokážou se nad podobné věci povznést, resp. mají své zájmy a tohle se jich tak nedotkne, pokud mezi ně nepatříš, což chápu, neumím si představit, jak situaci řešit. On dost prazvláštně inkorporuje do vašeho vztahu svou ex, s níž jede za zábavou a ty se nesmíš účastnit, protože by to nedělalo dobrotu. Já bych šla od něj, ale vím že se to lehko mluví…
@Anonymní píše:
to jsou pěkný kecy.. snad by to zvládl aji on, ne? nevím.. v tomhle je můj chlap samostatnej. když děckám něco slíbí, nemá problém je kamkoliv vzít, i sám.
@BLAŇUL89 ona nemá chlapa.ale co mám dělat? On se semnou prostě o tom nehodlá bavit. Neodpovídá, pořád si mele svoje, že to nebude dělat dobrotu. Už jsem mu xkrát řekla, že mi jeho ex nevadí. Ona ex neví, že jsem tam měla jet taky, nějak to navrhla a on si řekl, že děti jsou na prvním místě, tím pádem i matka jeho dětí. a je na mě naštvaný, že mě to vadí. Vůbec se semnou o tom nehodlá bavit.
Asi takhle, nevadilo by mi, pokud by chtěl jet od začátku s dětmi a ex, ale sakra by mě naštvalo, kdyby se nejdříve domluvil se mnou a pak mi OZNÁMIL, ŽE JÁ NEPOJEDU, protože jede s ex, to bych mu dost důrazně vysvětlila, že jsem dospělá a že si tedy budu o sobě rozhodovat sama a pojedu si kam budu chtít a když on nemá zájem, tak i s kým budu chtít.
@j.a.n.i1 píše:
Asi takhle, nevadilo by mi, pokud by chtěl jet od začátku s dětmi a ex, ale sakra by mě naštvalo, kdyby se nejdříve domluvil se mnou a pak mi OZNÁMIL, ŽE JÁ NEPOJEDU, protože jede s ex, to bych mu dost důrazně vysvětlila, že jsem dospělá a že si tedy budu o sobě rozhodovat sama a pojedu si kam budu chtít a když on nemá zájem, tak i s kým budu chtít.
on mě řekl, že tak at tam jedu s někým jiným, ale sedět u jednoho stolu nebudem a nebudem si nijak zasahovat do společnosti.
@Anonymní píše:
on mě řekl, že tak at tam jedu s někým jiným, ale sedět u jednoho stolu nebudem a nebudem si nijak zasahovat do společnosti.
Možná by bylo nejlepší, kdybyste se náhodou potkali, potřást si rukou a vyměnit si vizitky na důkaz, že jste se předtím nikdy neviděli:-)
Tohle je fakt psycho, nemá smysl to rozebírat, musíš si sama v sobě určit mantinely, za které ve vztahu nepůjdeš…
Vadilo by mi to, a hodně. Ta výmluva o hlídání je navíc dost trapná.
@Anonymní píše:
@BLAŇUL89 ona nemá chlapa.ale co mám dělat? On se semnou prostě o tom nehodlá bavit. Neodpovídá, pořád si mele svoje, že to nebude dělat dobrotu. Už jsem mu xkrát řekla, že mi jeho ex nevadí. Ona ex neví, že jsem tam měla jet taky, nějak to navrhla a on si řekl, že děti jsou na prvním místě, tím pádem i matka jeho dětí. a je na mě naštvaný, že mě to vadí. Vůbec se semnou o tom nehodlá bavit.
jak dlouho spolu jste? tohle bych ještě pochopila, tak první měsíc známosti… nebere on ten váš vztah spíš jako kamarádství s výhodou?
Dobrý den, prosím o zachování anonymity, z důvodu aby mě jeho bývalá manželka tady nepoznala.
Setkávám se s rozvedeným mužem, má z manželství 10 letého syna a 7 letou dceru. Seznámili jsme se, když už byl dávno rozvedený. Jde o to, že jsme se domluvili, že spolu pojedeme na akci-zábavu. Domlouval se i se svými známými. Pak přišel den, kdy jeho syn mu připomněl, že chce jet na tu akci s ním, no že tu zábavu měl slíbenou. Když to zkrátím tak dopadlo to tak, že nakonec jede s jeho dětma a exmanželkou. Mě řekl, že tam nepojedu, protože jede s exmanželkou s kterou se domluvili, že pojedou jako rodina. Vztah mezi sebou mají vyřešený, domluvili se, že někdy uspořádají společné akce s dětma, nic víc.
Tak si říkám, jestli mě to vadí zbytečně, že semnou cestu na akci zrušil a jede tam s ex. Řekla jsem, že mi nevadí, kdyby tam ona byla.On to tak nechce, abychom se setkali, prej by to nedělalo dobrotu.
Vadilo by vám to?