Já, on a jeho ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2562
29.7.14 10:52

Jojo, rozvedení s dětičkama :-) a vona ta manželka nakonec nebude taková kr-va, jak se jevila v době rozvodu…a on ten manžel koneckonců taky bejval dobrej, hlavně když teď suším hubu :think:
Máte děti? Nemáte. Tak si udělej léto podle sebe, než se on rozmyslí, kterou konkubínu teda bude větrat po fesťákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 10:52

@eva333 mě to vadí, ale on mi zazlívá, že mi to vadí a chovám se jak malé dítě, kterému sebrali hračky. Že jeho bývalá má přednost.

• Citovat
  • Upravit
8523
29.7.14 10:53

Tak já nechápu tu jeho ex, že s ním jede. Na mě taky budoucí exmanžel zkoušel, že bysme kvůli dětem mohli jezdit spolu na výlety nebo dokonce na dovolený. Se normálně pos.ral, fakt. :lol: :roll: Samozřejmě bych s ním nikam nejela. S dětma jezdím po výletech sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 10:54
@Maria37 píše:
jak dlouho spolu jste? tohle bych ještě pochopila, tak první měsíc známosti… nebere on ten váš vztah spíš jako kamarádství s výhodou?

půl roku.no možná ten vztah tak bere :think:

• Citovat
  • Upravit
9757
29.7.14 10:54
@Anonymní píše:
on mě řekl, že tak at tam jedu s někým jiným, ale sedět u jednoho stolu nebudem a nebudem si nijak zasahovat do společnosti.

tak na takového borce se vykašli, chlap, který se za tebe stydí a nepřihlásí se k tobě na veřejnosti :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 10:55
@PetraJ píše:
Tak já nechápu tu jeho ex, že s ním jede. Na mě taky budoucí exmanžel zkoušel, že bysme kvůli dětem mohli jezdit spolu na výlety nebo dokonce na dovolený. Se normálně pos.ral, fakt. :lol: :roll: Samozřejmě bych s ním nikam nejela. S dětma jezdím po výletech sama.

ona chce asi taky jet.

• Citovat
  • Upravit
3030
29.7.14 10:55

Vztah je zatím asi na začátku. Naštvaná bych byla, že mění plány. Na druhou stranu bych se raději nepletla do výletů s dětma. A´t si děcka užijí otce, a ty si ho užij, když je nebude mít. Pokud to teprve začíná, nelíbí se mi, když se tam od začátku tahají na rande děcka. Tety se mění a to děti nemusí vidět. Jinak pokud ti to teď vadí, tak asi těžko bude tento partner pro tebe vhodný. Pokud jseš bezdětná, raději bych ještě hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.7.14 10:56
@Anonymní píše:
půl roku.no možná ten vztah tak bere :think:

a ty bys nemohla jet navštívit nějakého ex? nebo mu nějak ukázat v praxi, jaký je to z opačné strany? protože slova očividně nezabírají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.7.14 10:58
@jenika1 píše:
Vztah je zatím asi na začátku. Naštvaná bych byla, že mění plány. Na druhou stranu bych se raději nepletla do výletů s dětma. A´t si děcka užijí otce, a ty si ho užij, když je nebude mít. Pokud to teprve začíná, nelíbí se mi, když se tam od začátku tahají na rande děcka. Tety se mění a to děti nemusí vidět. Jinak pokud ti to teď vadí, tak asi těžko bude tento partner pro tebe vhodný. Pokud jseš bezdětná, raději bych ještě hledala.

tohle beru, ale že zakladatelce řekl, že pokud se tam potkají, že se budou de facto tvářit, že k sobě nepatří? to je moc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 10:59
@Maria37 píše:
a ty bys nemohla jet navštívit nějakého ex? nebo mu nějak ukázat v praxi, jaký je to z opačné strany? protože slova očividně nezabírají :-(

mám to v plánu.

• Citovat
  • Upravit
2562
29.7.14 10:59

@Anonymní píše:
on mě řekl, že tak at tam jedu s někým jiným, ale sedět u jednoho stolu nebudem a nebudem si nijak zasahovat do společnosti.

Jestli jste ve stavu, kdy on od Tebe zdrhá a odhání Tě, místo aby Tě naháněl…
Chlap co má fakt zájem je jak ohař, neztrácí stopu :-) Tenhle zájem nemá. Nemá to v sobě vyřešený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
29.7.14 11:02

Přesně, co ti radí holky, jste spolu chvilku a už na začátku takovéhle (pro tebe) neradosti, už teď ti něco vadí…volila bych to rozchodem, a klidně ať si myslí, že jsem blbka, co nedovede tolerovat jeho přání a jeho ex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 11:03
@BLAŇUL89 píše:
Přesně, co ti radí holky, jste spolu chvilku a už na začátku takovéhle (pro tebe) neradosti, už teď ti něco vadí…volila bych to rozchodem, a klidně ať si myslí, že jsem blbka, co nedovede tolerovat jeho přání a jeho ex…

tobě by to nevadilo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.14 11:07

Holky pokud je to normální, tak mi to nevadí. Nemám nic proti, že jede s bývalou exmanželkou a dětma.

• Citovat
  • Upravit
1137
29.7.14 11:07
@Anonymní píše:
@BLAŇUL89 ona nemá chlapa.ale co mám dělat? On se semnou prostě o tom nehodlá bavit. Neodpovídá, pořád si mele svoje, že to nebude dělat dobrotu. Už jsem mu xkrát řekla, že mi jeho ex nevadí. Ona ex neví, že jsem tam měla jet taky, nějak to navrhla a on si řekl, že děti jsou na prvním místě, tím pádem i matka jeho dětí. a je na mě naštvaný, že mě to vadí. Vůbec se semnou o tom nehodlá bavit.

Já teda nevím asi budu mluvit z vlastní zkušenosti, ale podle mně je to sobec a sobcem zůstane, kdo ví proč je rozvedený. Chová se jenom tak jak se mu to zrovna hodí, co je pro něj lepší, tebe nemiluje a je s tebou jenom aby někoho měl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí