Já+ona / my

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
10.12.10 06:47

…asi je to nejčastěji ten stereotyp co vztahy ničí…co vynechat jednou i cvičák a vyjet na celý víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
10.12.10 06:56

Já bych to viděla tak, že byste syna dali někomu na hlídání, 2 roky už je dost, aby mohl i někde přespat a zkusila bych poslední šanci někam si vyrazit na víkend, v klidu to probrala, bez syna a psa a pak podle toho, jak by se k tomu polovička vyjádřila bych se zařídila dál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
10.12.10 07:31

Ahoj anonyme. U nás mi manžel s dětmi nepomáhá, věnuje se rekonstrukci domu. Vše dělám a zařizuji sama. Někdy mám dny kdy už je toho na mě příliš a v duchu muzazlívám proč jsme si vybrali takovou cestu. Večer jsem unavená a náladu skoro nemám, ale večer si kolikrát televizi ani nepustíme a mluvíme o všem. Když je toho moc, tak pak vypneme a jedeme třeba do city parku, jdem na procházku se psema všichni, v létě společně jen tak posedět i s dětma. Moc hlídání nemáme. Takže spíš vše děláme s dětmi. Jde o to vypadnout z toho stereotypu :evil: Je zima, vezmi manželku, psa, dítě ven na boby a jezděte taky, jeďte lyžovat,běžte krmit zvířátka do lesa, Běžte společně sikoupit něco hezkého, jděte na procházku večer, když je teď vánoční výzdoba. Z toho všedního udělejte krásné dny! Je toho tolik a určitě nemusí být každý den stejný. Když už nás to štve, tak to děláme, abychom si dny aspoň trochu zpestřili. Tak hurá do toho. Když chce nápady, tak jí je dej. Dělejte bláznivé věci jako dřív, ale s celou rodinou a uvidíš, že to bude fajn.

• Citovat
  • Upravit
2612
10.12.10 07:51

Myslím že rada je - rozmluv ženu. Když ji nerozmluvíš, bude z tebe časem nechutný mrzout, nebo se poohlédneš jinde, z ní se stane protivná fůrie. Takže hezky nebrat ohled na její večerní demonstraci únavy a nechuti k sexu, posadit si ženu na klín s tím, že po ní nechceš sex, ale komunikaci a mluvit. pokud jí povíš to, co jsi tu pracně vypsal (a pokud je to pravda), mělo by být líp - jen tvoje žena musí mít zájem to řešit. Pokud již rezignovala a jsi jí protivný, budeš to mít těžké.
No a nakonec holky, co jste anonymně přispívaly že se chováte stejně jako zakladatelova žena - chápu že vám nechybí sex, ale to vám vážně nechybí kontakt s mužem, pohlazení, komunikace? Je vám jedno co si myslí a že taky může hledat jinde (a já bych se teda vašim mužům nedivila)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.12.10 09:21
elda píše:
Myslím že rada je - rozmluv ženu. Když ji nerozmluvíš, bude z tebe časem nechutný mrzout, nebo se poohlédneš jinde, z ní se stane protivná fůrie. Takže hezky nebrat ohled na její večerní demonstraci únavy a nechuti k sexu, posadit si ženu na klín s tím, že po ní nechceš sex, ale komunikaci a mluvit. pokud jí povíš to, co jsi tu pracně vypsal (a pokud je to pravda), mělo by být líp - jen tvoje žena musí mít zájem to řešit. Pokud již rezignovala a jsi jí protivný, budeš to mít těžké.
No a nakonec holky, co jste anonymně přispívaly že se chováte stejně jako zakladatelova žena - chápu že vám nechybí sex, ale to vám vážně nechybí kontakt s mužem, pohlazení, komunikace? Je vám jedno co si myslí a že taky může hledat jinde (a já bych se teda vašim mužům nedivila)?

Naprostý souhlas. A pokud ji nerozmluvíš sám, navrhni poradnu. Ona musí pochopit, že to hrozí rozpadem vztahu, třeba pak začne jednat a přestane být pasivní v řešení vašeho problému.

A ještě bych napsala, že jsem stejně jako hodně ostatních začala mít pocit, že když chlap přijde z práce, má jít za mnou, povídat si, pomoct, pohrát si s dětma… a pak jsem se zařekla, že vyzkouším radu svého muže - dám mu po příchodu domů půl hodiny, kdy na něj nemluvím (krom přivítání), nic po něm nechci, nehážu na něj starost o děti, prostě ho neúkoluju, jako by ještě nebyl doma. A zabralo to. :palec: Je ochotnější ke všemu, ne jako dřív. Já se držím, abych na něj nehrnula vše po příchodu a ono se to fakt vyplácí. Představila jsem si to totiž z druhé strany, celý den makám, přijdu domů, ani se nenadechnu a už se to na mě hrne ze všech stran - co jsem neudělala, honem si vem děti… do toho tisíce slov o velkém nic… :mrgreen: (taky mám den co den potřebu říct svých 2000 slov v té půlhodině, protože tu celý den nikdo krom dětí není 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
10.12.10 10:29

Vytratila se touha… to bývá dost časté. Příčin může spoustu a to by si měl zakladatel probrat třeba v manželské poradně.
Myslím, že tady už nepomůže - běžte na procházku… Tady už není chuť. Ale zkuste to !
Jsou lidé, kteří o problémech nechtějí mluvit (ale jsou to častěji muži). A třeba i jen proto, že se sami v sobě nevyznají a nevědí, co chtějí.
Spousta lidí má od partnerství, manželství a rodině úplně jiné představy, než jaká je realita. A pak jsou nespokojení.
Kdo se víc snaží, má víc rád a víc miluje mívá často partnera, který je nespokojený. Bohužel tahle nerovnováha platí dost často…
Zkusila bych se méně snažit a vyprovokovat v ženě žárlivost a nejistotu ! Často se tím nastartuje ta ztracená touha ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
10.12.10 11:32

Ahojky, anonymní zakladateli!
Posilám odkáz na článek, je to i můj názor na situaci.
At' se daří!
 http://sex-vztahy.doktorka.cz/…vam-chovaji/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.10 16:43

Tak u nás bylo něco podobného, píšu bylo, protože už není a doufám, že už nebude.
Já neměla chuť na sex, pořád jsem si říkala, že není tak důležitý. Je pravda, že jsem měla starosti v práci a bydleli jsme u jeho rodičů(což byl pro mě velký psychický problém). Čim víc to po mě chtěl, tim víc jsem já nechtěla. Snažil se si o tom se mnou promluvit, ale já si pořád vedla svou, že sex není vše. Jinak jsme si skvěle rozumněli, stejné koníčky, nehádali jsme se, prostě na první pohled skvělý pár.
A pak se to stalo - podvedl mě. A já si vše uvědomila. Nemohla jsem vinu shazovat jen na něj. Vše jsme si vyříkali, přestěhovali jsme se do vlastního, začali jsme úplně od začátku a spíme spolu!!!

Takže vám všem, co jste tak moc unavené a bolí vás hlava přeji ať to brzo vyřešíte a nenecháte to dojít tak daleko jako já. Bylo to blbé obdodí, když jsem zjistila, že má jinou, ale teď rozhodně nelituji toho, že jsem mu dal druhou šanci. Oba si zasloužíme druhou šanci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.10 18:04

já s manželem normálně spala a jednou se opil do němoty a dal sousedce ani si to pry nepamatoval, ale bylo to v takouvým stavu, že jsem to poznala sama a pěkně jsem mu do podrobna popsala jak to dělali a že se nemohl udělat a bla bla čuměl jak pérko a nevěděl co říct…za tři dny uzrál a promluvili jsme si…celyho jsem ho mojí upřímností a tvrdostí odrovnala až mi ho bylo líto…podvedl a ani si to neužil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.10 16:14

No já nevím, moc bych zakladateli nepsala, že je ideální…
stoupne mu to do hlavy a bude chtít ještě ideálnější partnerku.
mě s malým bylo taky smutno, byli jsme celé dny, týdny sami na vesnici, kde nejel ani autobus do města (10 km) a auto měl on, že. on ho potřebuje. takže taky celé dny sami, vše stejné. mě už nebavilo ani vařit.
nemyslím si, že to změní jedna dovolená, jedna večeře, jedno popovídání si. ono taky záleží, jak se navzájem nasloucháte a co jste ochotní připustit za chyby a vzájemnou pomoc.
můj chlap se urazil, když měsíc nebylo nic a pak mě znásilnil, jen proto, že už to nemohl vydržet. během aktu se malý rozplakal, začal blinkat (byli mu dva měsíce), slyšela jsem jak se dáví ani pak mě nechtěl pustit. nevím jak, ale utekla jsem mu, malýmu pomohla a on byl promiňte ten výraz nasraný na entou, že jsem se mu nevěnovala ani pár minut. samozřejmě to pak nabralo rychlý spád do háje. asi se u vás tohle nedělo, ale mohlo se stát něco, co pro partnerku mohlo být v určitý moment dost citlivé a zraňující. mohlo jít o slovo, gesto…
chlapy se někdy špatně svěřují, nemají zájem probírat běžné denní věci, ale pro nás holky je taky řada věcí těžká na to, abychom se z toho vypovídaly nebo svěřily. rozhodně ale nepátrej po kamarádkách, to bys zhoršil. stejně tak výhrůžkami, ultimáty, přílišným naléháním, záskokem jinde ap.
co si dát naopak pauzu, ve všem. středobod označte dítko, jemu se věnujte společně. třeba se jí začne stýskat, já nevím. vztahy jsou složité.
každopádně držím palce.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
11.12.10 21:00

No a protože to tu ještě nikdo nenapsal, protože je to v dnešní době celkem častá věc, a protože jsem pesimista, tak napíšu, že je taky možnost, že zakladatele manželka podvádí s jiným… Zatímco on je v práci a vydělává na rodinu těžký pěníze, se může ona doma pelešit v jejich manželský posteli s nějakým cizím chlapem, který ji učaroval… Možná jo, možná ne, těžko říct, jen přináším další pohled a variantu, která tu na foru ještě nepadla… :wink:

Pak by bylo samozřéjmě asi nemožné ji přinutit, aby se změnila, protože ji to tak evidentně vyhovuje… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.10 13:28

Musím Ti říct, že .. stejný problém jsem měla také. Mám se svým nyní už ex 14měsíční holčičku. Vždycky byl na sex dost náročný a byl fajn. Klapalo nám to spolu ( přátelé, zájmy …) ale jakmile jsem otěhotněla něco se změnilo. Sex zmizel uplně! Prý aby neublížil miminku ačkoli doktor mi sex i doporučoval, po porodu mi nechtěla ublížit, prý nejsem zahojená … a nebyla jsem „zahojená“ ani půl roku poté :/ To už jsem nevydržela a jednoduše vybuchla!! Nevěřila jsem tomu, že muž jenž sex vyžadoval i 3× denně, najednou ochabne a nepotřebuje více jak rok sex!! Ruční práce - dobrá práce … - ale neuspokojivá po nějakém čase :) .. Začaly hádky, začal mě bít .. a strach, že jednou sáhne i na malou byl natolik silný, že jsem od něj odešla!
Co ti poradit … Sama dodnes nevím jestli jsem udělala dobrou věc. Z jeho strany ale nebyla žádná aktivita vůči nám dvěma, o malou taky neprojevoval zájem…
Možná by to chtělo si o tom promluvit, ale jako opravdu vážně!! A větu : Je to ve mě ne v tobě až zjistím co to je … tak ti to povím !! Nesmíš přijmout… Rázně ji naznačit, že to ti nestačí k vysvětlení toho co se děje!!

• Citovat
  • Upravit
9262
13.12.10 10:54

To o ideálním manželi bylo psáno v kapku nadsázce - to je totiž tak jak jeden popisuje a druhý nemůže doplňovat žeeee. :lol:

Jistě by zakládající taky na sobě to špatné našel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.10 17:23

Nemusíte mít strach do hlavy mi to nestoupne i když se to dobře čte! Moje polovička by mohla vyprávět jakej sem holomek, jak zapomínám na důležitý věci, jak jsem pořád v práci atd. No zatím se nic nezměnilo,kdom toho, že jsme si promluvili a navrhl jsem řekněme zlatou střední cestu. O nevěře (z její strany) jsem taky přemýšlel, ale asi jsem ten blbec, co i kdyby měl sebe větší důkaz tak by zůstal kvůli prckovi. Teď doufám, že si to nepřečte a že neví o tom kdo to tu pod pláštěm anonymity píše!Ale co pokud nebude nosit moje slipy a dá po sobě prkénko dolů tak mi já na to (snad) nepřijdu. co dodat, podvádět jí nechci, milovat jí miluju, přes to všechno nic co mezi námi je plánuje (se mnou) budoucnost a dokonce i druhého prcka, tak snad úplně tak v háji to není. Jak říká jeden známý, až odejde z mateřské do práce tak se vše radikálně změní. Už aby to bylo! Ještě nějaké tři čtyři roky, pokud se nerozhodneme pro třetího prcka a i já se dočkám :-) No nic děkuji za fšechny reakce a návrhy, něco málo jsem si vzal k srdci a samozřejmě i vám (těm co chtějí) přeju změnu k lepšímu.

• Citovat
  • Upravit
9262
18.12.10 08:46

zakládající - je dobře že plánujete budoucnost, ale opravdu by to chtělo to dotýkání bez sex. podtextu. A čas - programově si udělat čas na rozmluvy na večeři na cokoliv (nemusí být bez dětí, jen prostě aby jste spolu byli a mluvili a vnímali se). :wink: Ale to se mi to radí - to nejde ani mi donutit muže aby se mnou komunikoval aniž by u toho čučel do PC či na televizi či rovnou neodpadal do medvědího spánku. :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí