Prostě se jen vypovídat :-(

Anonymní
8.12.10 13:38

prostě se jen vypovídat :-(

Moc se Všem omlouvám za můj trochu depresivní příspěvek.Můj muž jezdí kamionem,přes týden není doma a ve mě se to nějak nakupilo :-(
Náš 3 měsíční drobeček je nemocnej,s mužským jsme se štěkli po telefonu,pohádala jsem se s mojí mamkou a do toho se mužskýmu zpozdila výplata,takže stres uhání nás banka.
A do toho jsem sama doma,knedlík v krku a potřebuje to všechno ven.Joho máma a má švagrová jsou prudičky na entou,takže mě pruděj taky…
tak se tu schívám za anonyma,uroním pár slz a bude zase dobře…
Ještě jednou se moc omlouvám…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.12.10 13:41

tED jsem krmila kluky a musela bych je majznout co s tim jidlem delali, muela jsem je komplet prevliknout, musela jsem sundat i prosteradla z postele, protoze na to hamtali omatlanyma rukama a musim umyt postel, protooze jsem vsude testoviny, toz tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.12.10 13:44

Dej si kafíčko bez kofeinu, trochu čokolády, vydýchej se, pročti pár banálních diskuzí..
Až zmizí knedlík v krku, zavolej manželovi, usmiřte se a na mamku a švagrovou hod bobek..
Posílám pusu na čelo.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
8.12.10 13:45

Já když mám takhle den debil tak vlezu do sprchy a pořádně se tam vybulím .. nahlas a s chutí .. hrozně to pomůže … :hug:
Nic si z toho nedělej ..prostě se Ti jen nakupilo moc věcí naráz a přijdeš si na to sama ..to bude zase dobrý uvidíš. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35415
8.12.10 13:48

Posilam :hug: At je brzy lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radsi anonym
8.12.10 13:52

Ja jsem se zase dnes hodne pohadala s matkou,dcera me psychicky znici a syn dnes pomaloval vsechny zidle (bile polstrovane!) rychlosti blesku a dela mi dnes same naschvaly,takze mam opravdu nervy v pr…i :oops: .
Radsi anonymne,nemusi kazdy vedet,jaka jsem histerka :oops: .

• Citovat
  • Upravit
5044
8.12.10 13:53

Ahoj, někdy se to nakupí, to je pochopitelný. Až mrňousek usne, hoď si nohy na stůl, udělej si dobrý kafe/čaj a dej si POHODU JENOM PRO SEBE! Nic neřeš, neuklízej, nevař, prostě odpočívej. A klidně manželovi pošli zamilovanou sms, myslím, že to pročistí vzduch ;-)
Neboj, oni ty starosti zase odejdou :hug:

Btw. Sisule, taky mi pomáhá sprcha. Beru to vždycky i s vlasama, nějak ty starosti ze sebe občas musím smýt a odplavit i se slzama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.12.10 13:55

Taky to znám. Prostě si jen zanadávat, pobrečet si. Nic neřešit, protože ono se to takhle na dálku řešit nedá. Jen se prostě vykecat.

:hug: Nebutu ti říkat, že to bude dobrý. Je to sice hezký, ale dobrý to nebude, prootže se zase objeví nějaká blbost, kdůli které se budeš takhle moc trápit. Jo, totální hovadina, blbost. Jenže to si uvědomíš až zpětně, až přijde něco, co az to bude „stát“. Ježiši, a ne že bych to přála, to probůh ne, to fakt radši drobné hádky s manželem a nervy ze zdravých dětí a úplně „blbé“ příbuzné :hug:

Doporučuju létající talíře. OVšem ty, kvůli kterým pak taky nebudeš plakat, protože ti to bude líto … to ti je fakt úžasnej úlet!!! Doporučuju!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.10 14:44

Moc Vám všem děkuju :-) Na Vaši radu jsem se zavřela v koupelně,pro jistotu i s kafem a dala nohy na topení :palec:
Ono to občas opravdu chce ven a když není komu,každá „hovadina“ se několikrát znásobí…
Ale vím že s dnem blbcem nejsem sama a je mi hned líp…děkuju

• Citovat
  • Upravit
4989
8.12.10 15:15
radsi anonym píše:
Ja jsem se zase dnes hodne pohadala s matkou,dcera me psychicky znici a syn dnes pomaloval vsechny zidle (bile polstrovane!) rychlosti blesku a dela mi dnes same naschvaly,takze mam opravdu nervy v pr…i :oops: .
Radsi anonymne,nemusi kazdy vedet,jaka jsem histerka :oops: .

jeee, nic ve zlym, ale to vzdycky potesi, kdyz zjistim, ze to co dela to moje dite, se deje i jinde.
Je to teda blby, ale clovek je rad, ze v tom neni sam.

Zakladatelko hlavu vzhuru a to kafe poradne silny a s kofeinem + neco extra sladkeho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 22:35

Nejsem zakladatelka, říkejte mi Kim

Ahoj všem, nejsem zakladatelka diskuze, ale nechci zakládat diskuzi novou, protože by měla pravděpodobně stejný název. Oč jde?
S přítelem jsme 3 a půl roku-chození, bydlení, rok v zahraničí-on studoval já byla těhotná-nezaměstnaná, nyní ve vlastním domě-pomohli zrekonstuovat tchánovci, těhotenství, krásné zdravé dítko(6m). Já jsem šťastná, ale! je to tu ALE.
Přítel stále studuje-studuje práva, takže to nemá nejjednodušší, ale problém se studiem nikdy neměl-vždycky všechny zkoušky, skoro i státnice na 1. Největší problém mu ovšem dělá diplomová práce, oficiálně ji píše už cca 7-8měsíců, začal lehce před porodem a pak že bude pokračovat, ale prostě vždycky bylo na práci něco jiného, tu bylo hezky, tu jsme jeli na výlet, moc práce doma, co já vím…prostě ji ještě nemá hotovou, už ho to dost hlodá, že není schopnej ji napsat, že je k ničemu a já nevím co všechno-mám o něj opravdu strach-hrozně ztratil sebevědomí, vždycky o sebe pečoval, chodil do posilovny, plavat. Teď teda ne, i když má skoro domácí posilovnu. Jediný jeho zájem je jednou týdně fotbal s klukama/chlapama z ulice. Už měl i blbý kecy o tom, že ho to nebaví-takže mám strach, aby si něco neudělal-jde opravdu jen o diplomku a to že není schopnej vydělat peníze. Když jsme plánovali miminko, tak jsme počítali s tím, že začne krátce po porodu pracovat, ale pořád to odevzdání diplomky oddaloval, nejdřív konec září, pak říjen, listopad, do konce roku a teď konec ledna a pořád nic. A to ke všemu už má opravdu šibeniční termín s odevzdáním, myslím, že musí obhájit do konce února-což absolutně nestíhá. Naštěstí snad lze studium pozastavit, a až ji bude mít napsanou, tak se k tomu vrátí a už ji jen obhájí. Takže hledáme práci, samozřejmě nemá žádnou extra praxi-asi 3roky pracoval při studiu v jedné advokátní kanceláři v centru Prahy. Zatím jsme s penězi problém neměli-stále kojím, pomalu začínáme s příkrmy, plenky šetříme, oblečení ze sekáčů a hodně kupují babičky-jsou na to skoro úchylný-ač se o to neprosíme. Já pobírám rodičák 7600 a máme příspěvek na bydlení-trochu zvláštně zařízen, ale je to cca 8tis-takže máme na měsíc cca 15tis-dokážeme s tím vyžít v pohodě-za poplatky dáme 6tis. a zbytek jídlo, benzín, ostatní výdaje. Já s tím problém nemám, ale přítel hodně, chápu jak se cítí, já když jsem byla v Německu s ním-těhotná, sama, bez přátel, jiného kontaktu jsem se cítila také dost špatně. Chápu, že mu chybí kontakt, je hodně společenský, i když říká, že je introvert a že se mu hodně snížilo sebevědomí, zvlášt když jeho bratr jako doktor vydělává s přítelkyní zubařkou 50tis?/odhad. Příteli je 26, mě 25. Jak mu mám pomoci, když si nenechá pomoct, jak mu mám zlepšit náladu? O diplomce se se mnou nebaví, vlastně s nikým o tom nemluví-chápu, že bych mu asi odborně moc nepomohla, ale aspoň by něco řekl. Ted jak chce přerušit studium, má samozřejmě strach, co na to řeknou rodiče-že je neschopnej napsat diplomku, nebo co já vim, co. Studoval vždy řádně, a jak jsem psala, je i dost chytrý a schopný se naučit.

Takže máte nějaké rady, nápady, co podniknout? Už je to opravdu dost smutné?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.13 23:08

Chapu ze lidske trapeni se neda nijak merit. Ale vzdycky me nadzvedne, jak nekdo kdo ma dite, partnera, zdravi, i kdyz nic neni dokonale, je „na dne“.
Ja nemam ani partnera a ve svem veku 37 let uz tezko muzu neco normalniho ocekavat. Dite se splodit taky nepovedlo a ze vsechny ty stresy zvladnu bez projeveni nejake hrozne nemoci uz ani neverim.
Takze si klidne dal stezujte, ze jste se pohadali s partnerem ci tchyni a dalsi podobne " hruzy". Je nemam ani moznost se s nekym pohadat, takze asi tak…

• Citovat
  • Upravit
6388
31.1.13 00:46
:hug:
@Anonymní píše:
Chapu ze lidske trapeni se neda nijak merit. Ale vzdycky me nadzvedne, jak nekdo kdo ma dite, partnera, zdravi, i kdyz nic neni dokonale, je „na dne“.
Ja nemam ani partnera a ve svem veku 37 let uz tezko muzu neco normalniho ocekavat. Dite se splodit taky nepovedlo a ze vsechny ty stresy zvladnu bez projeveni nejake hrozne nemoci uz ani neverim.
Takze si klidne dal stezujte, ze jste se pohadali s partnerem ci tchyni a dalsi podobne " hruzy". Je nemam ani moznost se s nekym pohadat, takze asi tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí