V manželství se nehádáme

14048
7.12.10 16:42

V manželství se nehádáme :)

Ahoj
asi budu za exota, ale proto zakládám tuhle diskusi. Jsem s manželem od 19.1 2003 a od cervence 2004 jsme manzele a my se prostě nehádáme. Jsme fakt tak jiní? Každý mi říká, že hádání se je normální, výměna názorů atd. já to prostě neznám. Na většině věcí se shodneme a kde se neshodneme, tam někdo ustoupí nebo e udělá kompromis. Teď zrovna řešíme jméno pro syna, bude mít dvě jako jeho bratři a první je vybrané a druhé jsem nechala na muži, ať vybere. On vybral Richard, což mě moc nenadchlo, takže mi hned nabídl ješte další dvě varianty a hotovo :).. zrovna přemýšlím, jestli mu pro radost toho Richarda nedopřát :)

tak kdo se ještě nehádá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonym0
7.12.10 16:46

Ja se teda s manzelem hadam,ale primlouvam se ze jmeno RICHARD,nadherne jmeno :srdce: .
Neprihlasena Jaruna

• Citovat
  • Upravit
1757

ahoj, tak my se také nehádáme, je fakt, že manžel hodně cestuje a vrací se až večer, takže jsem ráda, že je konečně doma, ale za celý 4 roky co jsme spolu,jsme na sebe vyjeli jen 2× a to kvůli blbosti a taky se hned usmířili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett

my se taky nehádáme :palec: nějak nás to oba moc nebere a v klidu se domluvime, pokud máme každý jiný názor tak jeden ustoupí a nebo je chvíli přemýšlivo než si to probereme v hlavě a většinou jeden ustoupí. Ale nemáme problém si říct něco co se nám nelíbí nebo že to tak nechceme

• Citovat
  • Upravit
1713
7.12.10 16:48

Tak sem se teda přidat musím :lol:
Taky nechápu hádání se.
Vždycky se domluvíme, oba jsme ochotní ustoupit, když je to potřeba.
Se jménama dětí to bylo stejně, chtěla jsem mu udělat radost a on mě taky.
Nejsme hádaví a všechno rozebereme v klidu.
Nesnáším zarytě mlčící a urážlivé chlapy :roll:
A pak ještě ty, co hned běží se vším za maminkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
7.12.10 16:50

ahoj :mavam: zajímavé téma. Nepříjde mi na tom nic zvláštního i když nevim.. co slyšim, tak bez hádek moc párů v mém okolí neznám :mrgreen: My sice manželé nejsme, ale taky se nehádáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
7.12.10 16:53

My se doma taky nehádáme.A spoustě kidí připadáme jak exoti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
7.12.10 16:54
merett píše:
my se taky nehádáme :palec: nějak nás to oba moc nebere a v klidu se domluvime, pokud máme každý jiný názor tak jeden ustoupí a nebo je chvíli přemýšlivo než si to probereme v hlavě a většinou jeden ustoupí. Ale nemáme problém si říct něco co se nám nelíbí nebo že to tak nechceme

No asi jsme si uměly vybrat, děvčata, že :)

JO ale manžel se hádat umí a to se svojí matkou :)
teda spíš ona ho umí vytočit :)
jinak musím dodat, že když cítím, že by nastala krizová situace, nechám problém na optimánější podmínky, stejně by se kulový vyřešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
7.12.10 16:56
jizvíková píše:
merett píše:

No asi jsme si uměly vybrat, děvčata, že :)

JO ale manžel se hádat umí a to se svojí matkou :)
teda spíš ona ho umí vytočit :)
jinak musím dodat, že když cítím, že by nastala krizová situace, nechám problém na optimánější podmínky, stejně by se kulový vyřešilo

no jasně že uměly :palec: jinak mám za sebou i vztah kde byly hádky na denním pořádku i sprotý slova hodně lítaly a musím říct že bych tak žít nechtěla :cert:

• Citovat
  • Upravit
1713
7.12.10 16:57

To je taky přeci umění, vystihnout situaci a zbytečně neprudit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.10 16:58

My se taky nehádáme,občas si vyměníme názory,toť vše.A řekla bych,že co máme malýho i ty výměny názorů nejsou,co bývaly :lol: osobně mám pocit,že já jsem trochu zmoudřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
7.12.10 17:04

Už jsem se setkala i s tím, že kecám, že se nehádáme, protože se hádají všichni a je to normální :think:
Ale když my to neumíme.
A je fakt, že mě od toho udradil bývalý přítel, který když mu došly argumenty, tak mě žduchnul a jednou i praštil a ječel, že ho nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.10 17:13

Tiez sme divny par, sme sice spolu len od ledna 2007, ale nepohadali sme sa ani raz. A najkrajsie dni su tie, ked sme 24 hodin spolu.

Ale my sme asi vadni, vzali sme sa po polrocnej znamosti a nemozeme ani jeden povedat krive slovo na toho druheho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.12.10 17:18

Ahoj, taky se nehádáme. Teda asi 3× jsme se pohádali,ale to byla spíš výměna názorů. Neexistuje, že bychom na sebe nějak řvali nebo si dokonce řekli nějak sprostě. Jsme spolu 10 let, z toho 5 let manželé. Hádat se oba umíme,ale spolu to nějak nemáme zapotřebí, máme oba rádi doma pohodu, klid a zázemí. Občas když čtu, že někdo dostane vynadáno, že třeba dítko něco rozbilo apod., tak já prostě nechápu a neznám. Je to asi o schopnosti tolerance, můj muž je snad nejtolerantnější člověk,c o znám a já se od něj hodně nakazila :-). A jsem za to moc ráda a oceňuji, že máme takový vztah.
Takže ať Vám to všem klape.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
7.12.10 17:19
Bábi Zlopočasná píše:
Tiez sme divny par, sme sice spolu len od ledna 2007, ale nepohadali sme sa ani raz. A najkrajsie dni su tie, ked sme 24 hodin spolu.Ale my sme asi vadni, vzali sme sa po polrocnej znamosti a nemozeme ani jeden povedat krive slovo na toho druheho.

To zní krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria