Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
asi budu za exota, ale proto zakládám tuhle diskusi. Jsem s manželem od 19.1 2003 a od cervence 2004 jsme manzele a my se prostě nehádáme. Jsme fakt tak jiní? Každý mi říká, že hádání se je normální, výměna názorů atd. já to prostě neznám. Na většině věcí se shodneme a kde se neshodneme, tam někdo ustoupí nebo e udělá kompromis. Teď zrovna řešíme jméno pro syna, bude mít dvě jako jeho bratři a první je vybrané a druhé jsem nechala na muži, ať vybere. On vybral Richard, což mě moc nenadchlo, takže mi hned nabídl ješte další dvě varianty a hotovo
.. zrovna přemýšlím, jestli mu pro radost toho Richarda nedopřát ![]()
tak kdo se ještě nehádá?
Ja se teda s manzelem hadam,ale primlouvam se ze jmeno RICHARD,nadherne jmeno
.
Neprihlasena Jaruna
ahoj, tak my se také nehádáme, je fakt, že manžel hodně cestuje a vrací se až večer, takže jsem ráda, že je konečně doma, ale za celý 4 roky co jsme spolu,jsme na sebe vyjeli jen 2× a to kvůli blbosti a taky se hned usmířili ![]()
my se taky nehádáme
nějak nás to oba moc nebere a v klidu se domluvime, pokud máme každý jiný názor tak jeden ustoupí a nebo je chvíli přemýšlivo než si to probereme v hlavě a většinou jeden ustoupí. Ale nemáme problém si říct něco co se nám nelíbí nebo že to tak nechceme
Tak sem se teda přidat musím ![]()
Taky nechápu hádání se.
Vždycky se domluvíme, oba jsme ochotní ustoupit, když je to potřeba.
Se jménama dětí to bylo stejně, chtěla jsem mu udělat radost a on mě taky.
Nejsme hádaví a všechno rozebereme v klidu.
Nesnáším zarytě mlčící a urážlivé chlapy ![]()
A pak ještě ty, co hned běží se vším za maminkou ![]()
ahoj
zajímavé téma. Nepříjde mi na tom nic zvláštního i když nevim.. co slyšim, tak bez hádek moc párů v mém okolí neznám
My sice manželé nejsme, ale taky se nehádáme ![]()
merett píše:
my se taky nehádámenějak nás to oba moc nebere a v klidu se domluvime, pokud máme každý jiný názor tak jeden ustoupí a nebo je chvíli přemýšlivo než si to probereme v hlavě a většinou jeden ustoupí. Ale nemáme problém si říct něco co se nám nelíbí nebo že to tak nechceme
No asi jsme si uměly vybrat, děvčata, že ![]()
JO ale manžel se hádat umí a to se svojí matkou ![]()
teda spíš ona ho umí vytočit ![]()
jinak musím dodat, že když cítím, že by nastala krizová situace, nechám problém na optimánější podmínky, stejně by se kulový vyřešilo
jizvíková píše:merett píše:
my se taky nehádámenějak nás to oba moc nebere a v klidu se domluvime, pokud máme každý jiný názor tak jeden ustoupí a nebo je chvíli přemýšlivo než si to probereme v hlavě a většinou jeden ustoupí. Ale nemáme problém si říct něco co se nám nelíbí nebo že to tak nechceme
No asi jsme si uměly vybrat, děvčata, že
JO ale manžel se hádat umí a to se svojí matkou
teda spíš ona ho umí vytočit
jinak musím dodat, že když cítím, že by nastala krizová situace, nechám problém na optimánější podmínky, stejně by se kulový vyřešilo
no jasně že uměly
jinak mám za sebou i vztah kde byly hádky na denním pořádku i sprotý slova hodně lítaly a musím říct že bych tak žít nechtěla ![]()
To je taky přeci umění, vystihnout situaci a zbytečně neprudit ![]()
My se taky nehádáme,občas si vyměníme názory,toť vše.A řekla bych,že co máme malýho i ty výměny názorů nejsou,co bývaly
osobně mám pocit,že já jsem trochu zmoudřela ![]()
Už jsem se setkala i s tím, že kecám, že se nehádáme, protože se hádají všichni a je to normální ![]()
Ale když my to neumíme.
A je fakt, že mě od toho udradil bývalý přítel, který když mu došly argumenty, tak mě žduchnul a jednou i praštil a ječel, že ho nemám ráda.
Tiez sme divny par, sme sice spolu len od ledna 2007, ale nepohadali sme sa ani raz. A najkrajsie dni su tie, ked sme 24 hodin spolu.
Ale my sme asi vadni, vzali sme sa po polrocnej znamosti a nemozeme ani jeden povedat krive slovo na toho druheho.
Ahoj, taky se nehádáme. Teda asi 3× jsme se pohádali,ale to byla spíš výměna názorů. Neexistuje, že bychom na sebe nějak řvali nebo si dokonce řekli nějak sprostě. Jsme spolu 10 let, z toho 5 let manželé. Hádat se oba umíme,ale spolu to nějak nemáme zapotřebí, máme oba rádi doma pohodu, klid a zázemí. Občas když čtu, že někdo dostane vynadáno, že třeba dítko něco rozbilo apod., tak já prostě nechápu a neznám. Je to asi o schopnosti tolerance, můj muž je snad nejtolerantnější člověk,c o znám a já se od něj hodně nakazila
. A jsem za to moc ráda a oceňuji, že máme takový vztah.
Takže ať Vám to všem klape.
Martina
Bábi Zlopočasná píše:
Tiez sme divny par, sme sice spolu len od ledna 2007, ale nepohadali sme sa ani raz. A najkrajsie dni su tie, ked sme 24 hodin spolu.Ale my sme asi vadni, vzali sme sa po polrocnej znamosti a nemozeme ani jeden povedat krive slovo na toho druheho.
To zní krásně ![]()