Dávat najevo lásku nebo ne?

234
6.12.10 20:18

Dávat najevo lásku nebo ne?

Ahoj, dobrý večer,
napadlo mě se vás holky zeptat, mají muži rádi když jim dáváte najevo že ho milujete a že je váš jediný ? Nebo je lepší se k muži chovat tak, aby si nebyl úplně s vámi jistý… ? Jak to máte vy, popř. jestli jste nakloněni té druhé variantě, v čem to vězí, jak to naplňujete?
Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
6.12.10 20:23

Jsou to vzájemné maličkosti.....pohlazení,letmá pusa.
Ano,dávám najevo lásku i po tolika letech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.12.10 20:24

Já myslím, že nejlepší je přirozenost, nehrát žádné hry , aby ten druhý si myslel či nemyslel a tak dále.

Najít kompromis mezi tím jak se chci projevovat já a o co doopravdy stojí partner..
My jsme doma spíš chladnější, ale vyhovuje to oboum, takže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.12.10 20:25

ahoj, tak ja teda absolutne takto nekalkulujem, chovam sa tak, ako citim.

ked mam naval emocii, tak ho pusinkujem a pekne mu rozpravam, ked sa nanho hnevam, tak mu to narovinu poviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.12.10 20:27

já myslím, že někteří muži spíše touží po tom, aby ženu nějakým způsobem neustále dobývali…ta jistota, když vás má tak to asi není uplně dobře ??? nebo se mýlím… ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
6.12.10 20:27

Můj muž má rád,když mu říkám že ho miluju a když ho často mazlim a ňuňám :hug: a pokud to nedělám delší dobu nezapomene se ozvat :mrgreen: to samozřejmě platí i obráceně… :srdce:
(Jmem zastáncem názoru,že když dítě vidí že se rodiče mají rádi, je vyrovnanější a klidnější)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.10 20:28

Jak kteří muži. Např. kozorozi bytostně nesnášejí projevy lásky na veřejnosti a vůbec před někým. Vím to, neboť takto se přesně chová táta. Přestože jsem cítila, že se naši mají velmi rádi, tak na polibky na ulici nebyl prostě zvědavý, natož na nějaká vyznání. Na druhou stranu mého přítele to vždy potěší, ale není kozoroh :lol: Jako plazit se okolo chapa jak psí víno - to nedělám, sama to nesnáším, ale občas mu řeknu, že ho miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.12.10 20:29
Gina108 píše:
Jak kteří muži. Např. kozorozi bytostně nesnášejí projevy lásky na veřejnosti a vůbec před někým. Vím to, neboť takto se přesně chová táta. Přestože jsem cítila, že se naši mají velmi rádi, tak na polibky na ulici nebyl prostě zvědavý, natož na nějaká vyznání. Na druhou stranu mého přítele to vždy potěší, ale není kozoroh :lol: Jako plazit se okolo chapa jak psí víno - to nedělám, sama to nesnáším, ale občas mu řeknu, že ho miluju.

Jo jo - tady kozoroh :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.10 20:34
KláraNem píše:
já myslím, že někteří muži spíše touží po tom, aby ženu nějakým způsobem neustále dobývali…ta jistota, když vás má tak to asi není uplně dobře ??? nebo se mýlím… ?

Tak to jsme rozebírali. Můj přítel je z těch, kteří by zdrhli od takové té pečující služky - kvočny :mrgreen: spíš potřebuje ženu s názorem - rovnocenného partnera. Jestli mne dobývá, no to nevím, občas si dělám srandu, že jsem si radši měla vzít Pištu Hufnágla :mrgreen: nebo jako že slintám nad Brušem Vilišem nebo jiným hezounem, takže se spíš takhle škádlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.12.10 20:35

Prostě to dělám tak, jak to zrovna cítím. Jsou dny, kdy jsem prostě už od rána nas.raná na celý svět, tak to projevy lásky zrovna neoplývám. Pak jsou zase dny, kdy si uvědomuju, jak jsem šťastná, že ho mám, tak jsem na něj nalepená téměř nonstop. A platí to i obráceně z jeho strany. Dle mého prostě žádné vynucování ani od něj, ani sama od sebe. Aspoň to není stereotypní a potěší to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
6.12.10 20:35

můj bývalý teda byl kozoroh a na veřejnosti s tím problémy neměl.. :) Myslím že to je spíš o povaze.. Zakladatelko chlapy se nedají takto škatukovat, můj první radši ty projevy omezoval z obou stran a s mím současným přítelem se zase tulinkáme dost často.. Je rád když má ve mě jistotu, zažil nevěry a tohle mu dává jistotu, sebevědomí a pocit zázemí a lásky.. Ale jsou i tací kteří se nudí když to mají deně na talíři jak je miluješ a nemůžou dobívat.. Chce to vypozorovat jakej druh máš doma.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.12.10 20:36

já tedy zastávám taky ten názor, že pokud chci dávat najevo lásku ták jí dám, a protože svého muže opravdu moc miluji, dávám mu to najevo, pořád ho pusinkuju atd.. jsem blíženec.. :-) ale on je štír, neříká že mě miluje, to říkal, když jsme se poznali, on spíše to dává najevo ne slovy ale činy.. ale mě tam ty slova, miluju tě, jsi má jediná… prostě chybí… a já bych to chtěla znova a znova slyšet, ale k tomu ho prostě nemůžu nutit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
6.12.10 20:39

Tak k tomu se opravdu nutit nedá, ale buď ráda že ti to dává najevo aspoň takhle, já jsem teda taky ten typ co to musí slyšet pořád a v tomhle jsme si s přítelem kápli do noty říká mi to max ob den ne li deně.. Ale to je první z tech co jsme kdy měla.. :/ Chlapy holt neumí tyhle věci tolik vyslovovat a dokazují to jinak.. :) Ale to je taky příjemný ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.12.10 20:40
KláraNem píše:
já tedy zastávám taky ten názor, že pokud chci dávat najevo lásku ták jí dám, a protože svého muže opravdu moc miluji, dávám mu to najevo, pořád ho pusinkuju atd.. jsem blíženec.. :-) ale on je štír, neříká že mě miluje, to říkal, když jsme se poznali, on spíše to dává najevo ne slovy ale činy.. ale mě tam ty slova, miluju tě, jsi má jediná… prostě chybí… a já bych to chtěla znova a znova slyšet, ale k tomu ho prostě nemůžu nutit…

Jsi má jediná mi snad nikdy neřekl :lol: :lol: Já to prostě vím-cítím,jinak by se mnou nebyl :nevim:

Já mu taky každý den nevisím na krku a nevyznávám lásku.Jsou prostě dny,kdy se večer stulíme a jsme jenom spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.10 20:41

No to já mám taky štíra, ale asi mi ty činy stačí, holt když vím jak se chovaj ty kozorozi, tak štír je ještě furt zlatý :wink: Jasně, vím že každý takový není, holt nějak zaškatulkovat se to musí. Furt je přece romantičtější, když ti přinese růži ukradenou ze zahrady svého šéfa :mrgreen: než když ti stokrát řekne, že tě miluje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí