Když zůstane maminka sama

Anonymní
5.12.10 10:43

Když zůstane maminka sama

Predem se omlouvam za anonym,ale jiste chapete.

Jak zacit…
S pritelem jsme spolu byli 4roky,mame syna kteremu na jare budou 2roky.
Posledni mesice to u nas doma neklape,hadky,stres,vycitani,nekdy i nasili,nadavky,proste silene!!!

Moc me mrzi,kam jsme to dopracovali,vim,ze vina je na nas obou,verim ,ze se mame radi,ale asi spolu nemuzeme byt…
Od rijna mam zazadano o svereni syna do pece,nakonec jsme se dohodli a ex mi vsechno podepsal ,takze by to melo byt bez zbytecnych tahanic.
Ale zatim mi od soudu nic neprislo,jaka byva cekaci doba?Pani z UPSV mi rikala,ze max 2-3tydny a melo by prijit datum stani…Zatim neprislo nic :nevim:
Mezi tim jsme se k sobe chteli zkusit vratit,ale vcera to vygradovalo a on znovu odesel.Zbalil si veci a i pred navsevou (jeho + moji rodice) kteri prijeli kvuli malymu na Mikulase udelal scenu a hodil po me klicema.Silene,rodice co se zase deje,atd…Do toho male dite,clovek musel zachovat nadhled a travir se ze je vse Ok,ale chtelo se mi brecet,tak strasne moc.
Ani nevim,jak to vsechno bude…jak to sami zvladneme,maly tatu miluje,furt chodi a rika Tata,tata??? a vola ho.Byli jsme spolu asi hodne kvuli synovi,myslim,ze kdyby nebyl,uz by jsme byli kazdy davno jinde…
Ale chci pro sveho syna tatu,tata byl skvely,takoveho nikdy nenajdeme.
Ted taky nevim,jak vse bude financne,tento mesic mi prijde RP jen 3800kc,zadne pridavky ani jine soc.veci nepobiram.Alimenty mi pry zatim neda,dokud nemame po soudu.Ted mame spolecne auto,ktere mi samozdrejmne vzal i s autosedackou,na telefony nereaguje,kdybych potrebovala s malym nekam jet,nemame jak.Nevim jak zaplatim najem,jak vsechno bude,atd…Zustali jsme sami,na vsechno sami,nejhorsi je pohled na syna,to mi puka srdce!!!
Mam sto chuti zadost s dohou stahnout a nechat to vsechno na soudu,zadna dohoda,zadne pujcovani syna jak se mu hodi,atd…
Jsem zoufala,chtela bych aby vedel,ze si nenecham vsechno libit a ze kdyz chce boj a delat naschvaly ,oplatim mu to,ale nechci to delat synem.Hodne na nej visi,jak otec tak malej :(
Proste nevim,co mam delat.To,co pisu je asi od jednoho k druhemu.Potrebovala jsem to hlavne vsechno dostat ze sebe,doma se sverit nemuzu a ani nechci.
Urcite je nas tady spousta v takove situaci,ach jooo :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
5.12.10 10:51

Drž se :hug:

Myslím,že by ti měl na syna platit už teď,ale přesně ti poradí holky co si tímhle prošly :wink:

určitě bych se s ex nějak spojila a by se na synka přišel alespoň podívat,že je mu smutno aže ho často volá.A ohledně těch peněz na něj taky přitlač.Jeho rodiče s ním nic nezmůžou?že by mu domluvili aby na syna platil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.10 10:58

Verenika
on do ted platil,daval mi i vic a kdyz tu bydlel tak jsme meli spolecne penize,ale ted pry uz nebude ,max. 2000kc na syna to mi prijde malo,protoze bere cca25t.cisteho,ja mam 3800kc a pridavky atd zatim mit nemuzu,protoze pry nemam oficialne alimenty urcene soudem,takze ted budeme asi nejaky cas bez jidla,atd protoze zaplatim max.najem.
Nevim,co ho k tomu vedlo…nikdo jiny v tom neni,proste si nerozumime.
Mozna jsem na jednu stranu rada protoze me akorad deptal a stresoval,ale urcite doma chybi a nejde jen o finance.
Jeho rodice mu nedomluvi,nikdy nam (me) nepomohli,vzdycky jsem byla ja ta spatna a on ten chudak,takze jsou asi radi ze me opustil.Tchyni ani vnoucek nezajima,prijede jen z donuceni :(

• Citovat
  • Upravit
15404
5.12.10 10:59

Ségra to měla tak, že její manžel začal platit, jakmile se odstěhoval, aniž ještě došlo k soudu o děti a rozvodu.
Jinak auto měli taky společné,s tím, že bylo napsané na něj, ale stojí u nás, protože ségra má děti ve své péči, takže kdyby bylo potřeba, musí být auto k dispozici.
To datum stání opravdu může trvat, hlavně teď v prosinci…

Držím palce, aby všechno dopadlo dobře, v rámci možností! Drž se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.12.10 11:03

nechapu když je to pritel ze musis zadat od soudu sveřeni do peče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.12.10 11:04

Zakladatelko,tak to je opravdu směšné že ti dával 2tis. :zed: Určitě budeš mít nárok na nějaké dávky?

Jak to máte s bytem,je na tebe nebo na něj?Je osobní nebo jste v podnájmu?Zkus poprosit rodiče o pomoc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.12.10 11:05

jeste ci je to byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.10 11:17

Nene,on mi daval vic,ted mi pry bude davat jako alimenty ty 2tisice :(
Byt je muj,mam ho v OV ,bydlel u me proto odesel

• Citovat
  • Upravit
12907
5.12.10 11:22

Možná bys měla nárok ještě na nějakou částku pro tebe(do dvou let syna), ale nejsem si jistá, když nejste manželé.
Jinak to vidím na pomoc rodiny nebo brigádu. Je mi to líto :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.12.10 11:26

Asi bych si nechala určit alimenty soudem,při jeho platu to bude víc jak 2tis.Pokud máš byt v OV tak asi budeš muset začít pracovat,při RD si můžeš vydělat kolik chceš.Ze začátku budeš muset poždádat rodinu o výpomoc.

Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
5.12.10 11:38

Ahojky,

píšeš, že se máte rádi, ale ASI spolu nemůžete být…nevím, co máte za problémy, ale když se Ti jeví jako dobrý táta, nebyla by ještě šance, že se dáte dohromady??? Ono jsou všude nějaké problémy, vyhrocené hádky, když se háže vším možným a říkají se ošklivé věci, třeba by stačilo si v klidu popovídat o tom v čem je probléma pokusit se ještě vztah zachránit?!?
A i když ne, rozhodně to chce uklidnit situaci, aby jste se mohli v klidu domluvit, jak to bude dál.Ono je to asi zezačátku těžké, ale velké rozpory, naschvály, oplácení-to Vám nepomůže…
Nech uplynout pár dní, popřemýšlej…máte spolu dítě a to rozhodně rodiče, které budou pořád na nože nepotřebuje!
Přeji Ti ať se dobře rozhodneš a ať jste všichni spokojení a šťastní!
Mmch u nás to taky bylo divoké, ale nakonec jsem ráda, že jsem nehodila flintu do žita a máme teď spokojený vztah. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.12.10 12:07

Ahojky.Ono to ted vypadá černě,ale uvidíš že brzy se srovnáte.Zustala sem sama se 6letym a 2×1rok.Pokud chceš napiš mi sz,už to zde nechci řešit veřejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.10 13:15

Vsem moc dekuji za reakce
Duvody jsou ruzne,jak nastane nejaka hadka,tak ja jsem ta,co je doma a nic nedela a on vydelava a je ten utahanej :(
s malym spim jen ja,jeste nedavno spatne spaval,skoro rok a pul jsem se poradne nevyspala,at jsem byla nemocna ,mela kasel,rymu a budila tim maleho,on si lezel v pokoji sam a byl doruzova vyspinkany :(
Kolikrat opravdu byly hadky,ze litalo kde co a i facky,k svatku jsem nedostala nic protoze jsem mu pry neproplatila prezuti pneumatik -vim banalita,ale hrozne me to mrzelo!
To same,kdyz neco koupil,chtel to proplatit,pry mi dava penez dost.Ano to daval,ale taky si nechval dalsi penize sam pro sebe,ja sama pro sebe nemela nikdy nic a kdyz ano,radeji jsem je nechala malymu na neco…ale kdyz jsem si po x mesicich a porodu neco koupila-utracim,kdyz jsem chtela jit nekam ven taky minimalne po roce a pul tak se couram po nocich,proste desny :(
On si chodi cvicit 3-4× tydne ja s malym vecne sama,sama koupu,uspavam,atd.On prijde domu v 22hodin kdyz ja jdu spat.
proste tohle neni zivot ,vubec nejsme spolu,jen kdyz jsme s malym,ani si snad nemame co rict,nejake neznosti vubec nejsou.
Nevim,jestli je jeste co zachranovat,jestli nebude lepsi se smirit s tim,ze to nema smysl,i kdyz mame dite.
Opravdu nevim…
to auto mame sice napul,ale ja jsem dala 80tisic a on 40tisic ,takze nevim a ted si jezdi on,nedoveze mi ani sedacku pro malyho!

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.12.10 17:09
Anonymní píše:
Vsem moc dekuji za reakce
Duvody jsou ruzne,jak nastane nejaka hadka,tak ja jsem ta,co je doma a nic nedela a on vydelava a je ten utahanej :(
s malym spim jen ja,jeste nedavno spatne spaval,skoro rok a pul jsem se poradne nevyspala,at jsem byla nemocna ,mela kasel,rymu a budila tim maleho,on si lezel v pokoji sam a byl doruzova vyspinkany :(
Kolikrat opravdu byly hadky,ze litalo kde co a i facky,k svatku jsem nedostala nic protoze jsem mu pry neproplatila prezuti pneumatik -vim banalita,ale hrozne me to mrzelo!
To same,kdyz neco koupil,chtel to proplatit,pry mi dava penez dost.Ano to daval,ale taky si nechval dalsi penize sam pro sebe,ja sama pro sebe nemela nikdy nic a kdyz ano,radeji jsem je nechala malymu na neco…ale kdyz jsem si po x mesicich a porodu neco koupila-utracim,kdyz jsem chtela jit nekam ven taky minimalne po roce a pul tak se couram po nocich,proste desny :(
On si chodi cvicit 3-4× tydne ja s malym vecne sama,sama koupu,uspavam,atd.On prijde domu v 22hodin kdyz ja jdu spat.
proste tohle neni zivot ,vubec nejsme spolu,jen kdyz jsme s malym,ani si snad nemame co rict,nejake neznosti vubec nejsou.
Nevim,jestli je jeste co zachranovat,jestli nebude lepsi se smirit s tim,ze to nema smysl,i kdyz mame dite.
Opravdu nevim…
to auto mame sice napul,ale ja jsem dala 80tisic a on 40tisic ,takze nevim a ted si jezdi on,nedoveze mi ani sedacku pro malyho!zakladatelka

Nic nezachraňuj, to není chlap, to je hovado, jak se chová není vůbec normální, to co ti vyčítá, není vůbec normální, to jak myslí, není vůbec normální… :zed: :zed:

A vidíš to i teďka po rozchodu jak se chová… Když ti a dítěti vezme auto, který jsi z větší části platila ty, když ti chce dávat 2000 a sám bere 10× tolik, když ti nezvedá telefony, nezajímá se o malýho, když je agresivní, nafoukaný a ještě sobec až na půdu… 8-o 8-o

Holka pryč od takovýho chlapa a to co nejrychleji akorát by ses s ním utrápila… A za to, že je super otec, tak za to to nestojí, protože podle toho co píšeš, mi teda jako super otec vůbec nepřijde, spíš jako pěknéj vyčůranéj hajzl… :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9006
5.12.10 18:42

ahojky Charlot s kolika detmi jsi zustala sama??? muzu ti taky napsat SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí