Holky co mám dělat ?

234
2.12.10 10:43

Holky co mám dělat ?

Holky prosím Vás, já už jsem fakt z těch všemožných vztahů s chlapama unavená. Co mám dělat, když jsem zjistila, že se můj přítel schází s bejvalou a vím, že jí má moc rád. Já jsem vůbec nespala, jsem vyřízená. Vklouznu do nového vztahu a za čas zjistíš tohle. To se prostě dříve než po nějakém delším čase zjistit nedá. A přítel mi ještě s klidem řekne, že s ní byl na koncertě, chápete to ? Já jsem fakt smutná…nesoustředěná… ach jo… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alca a danik
2.12.10 10:52

Asi bych ho kopla někam…né, těžko to soudit,neznám situaci, proč se rozešli, jak dlouho vy jste spolu,jak dlouho byli oni spolu atd…ale co se týče těch bývalek, je to takový začarovaný kruh…
Nebo to je tedy apoň můj názor. Ženská pokud se zamiluje do jiného, se většinou neohlíží zpátky…v případě chlapa, to ale bývá naopak…oni jsou prostě takový. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1261
2.12.10 10:53

To je hodně těžké. Když víš, že ji má rád, schází se s ní, vídá se s ní, nepovažuje to za ukončené. Nejspíš si dává nějaké naděje. Možná to ukončili formálně, ale ne vnitřně… Nedá se radit, co dělat. Objektivní rada - vykašli se na něj, najdi si jiného. Ale to nejde takhle jednoduše, to by člověk musel být robot bez citů… Promluvila bych si s partnerem, jak tu situaci a vaši (jejich) budoucnost vidí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.12.10 10:57
Nouky píše:
To je hodně těžké. Když víš, že ji má rád, schází se s ní, vídá se s ní, nepovažuje to za ukončené. Nejspíš si dává nějaké naděje. Možná to ukončili formálně, ale ne vnitřně… Nedá se radit, co dělat. Objektivní rada - vykašli se na něj, najdi si jiného. Ale to nejde takhle jednoduše, to by člověk musel být robot bez citů… Promluvila bych si s partnerem, jak tu situaci a vaši (jejich) budoucnost vidí on.

Jj, přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
2.12.10 10:59

holka chlapy jsou svině :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
2.12.10 11:28

si si jistá, že v jejich vztahu je něco víc?
Já mám několik ex, se kterýma se normálně bavíme, vídáme se, zajdeme na kafčo nebo i do kina a nikde nevidím problém, přítel to tak taky má.
Jen jestli se neužíráš zbytečně :think:
Hod s ním řeč, to jediný ti dokážu poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.12.10 11:33

každý je jiný, ale já jsem s manželem 5 let a s mým bývalým milencem (nevím jak to nazvat, ale ten vztah nevztah trval přes rok) občas zajdeme na pivko a v létě jezdíme teda i s mojí dcerou na festival…myslím, že jeho přítelkyni to není moc příjemný, ale jelikož je to párkrát za rok tak to neřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.12.10 13:31

Miarei : možná se zbytečně užírám… náš vztah funguje, sex máme, nepocituji že by selhával ve vztahu, ale zajímalo mě jestli mu to mám říct, že mě to trápí nebo se na to vykašlat, jakože je mi to jedno… nemyslím si, že by mi zahybal, ale ta jeho upřímnost ! Já to neumím strávit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
2.12.10 13:44

Zkus si s ním o tom promluvit, že Ti to vadí,jinak se tím budeš užírat pořád a třeba zbytečně.
Já bych tohle partnerovi teda rozhodně netolerovala,hrozně by mi to vadilo,dělala bych pěkný scény,jak se znám.Kamarádky ať klidně má,ale nevidím důvod,proč by se měl scházet zrovna s bývalkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.12.10 15:30

Určitě mu své obavy sděl, nebo to, co cítíš - máš právo vědět, jestli se něco děje nebo ne… Nemusí Ti říkat pravdu, ale aspoň bude vědět, že Tebe to trápí. Hlavně bez žárlivých scén, já jsem na tohle bývala kdysi expert a to fakt nikam nevede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
5.12.10 13:17

Hele třeba v tom fakt nic neni. Já svýho ex manžela mám taky ráda ale jako bráchu a né jako chlapa. Prostě mi není jedno jestli je mu zle atd. Manželku bude mít mimo Čechy tak jsem ho pozvala na Štědrej den k nám. Mýmu nynějšímu manželovi to nevadí jsou kamarádi a docela si rozuměj.Taky kvůli prvnímu synovi nechci aby se trápil že je táta na Vánoce sám. Taky by si možná někdo mohl myslet že ho ještě miluji a přitom to tak není už dost dlouho.Jen jsme spolu byli dost dlouho a není mi jedno co s ním je. Máme lepší vztah ted než předtím a přitom v tom nic není. Jeho manželka na mě žárlí a přitom nemá proč . Mít rád a milovat je velký rozdíl. Chci ti jen říct že to že se se ní občas vidí nemusí oprtavdu nic znamenat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
5.12.10 13:27
KláraNem píše:
Holky prosím Vás, já už jsem fakt z těch všemožných vztahů s chlapama unavená. Co mám dělat, když jsem zjistila, že se můj přítel schází s bejvalou a vím, že jí má moc rád. Já jsem vůbec nespala, jsem vyřízená. Vklouznu do nového vztahu a za čas zjistíš tohle. To se prostě dříve než po nějakém delším čase zjistit nedá. A přítel mi ještě s klidem řekne, že s ní byl na koncertě, chápete to ? Já jsem fakt smutná…nesoustředěná… ach jo… :pocitac:

já bych ti radila se s ní setkat, buď to může být trošku trubička, které je smutno, že je sama a manžel jen dělá dobrý skutek. Nebo je to mrška, která ho chce zpátky. Ale to zjistíš, až když ji osobně poznáš, nejlépe i za přítomnosti manžela, aby jsi viděla, jak se ona k němu chová. Taky záleží na tom, kdo ukončil ten vztah. Jestli ona, tak si možná jen zvedá sebevědomí, že ho může zase mít. Jestli on- tak bych se tím vůbec netrápila. Měla jsem možnost potkat oba typy bývalých, té „trubičky“ bylo líto i mě a kamarádila jsem se s ní skoro rok, než jsme jí našli nového přítele, teď jsou oba v cizině, fakt to nebyla špatná holka. Té druhé mrchy se zbavil sám přítel, není hloupý a došlo mu, že to dělá naschvál. Docela sprostě jí vynadal, ať ho přestane obtěžovat i jeho rodinu, at za nimi nedolézá, že s ní už nikdy být nechce. Bylo u toho i pár lidí, takže pro ní fakt obr trapas a od tý doby se neukázala. Ale lezla za ním skoro tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí