Žena Beran a muž Štír ?

152
28.11.10 11:21

Žena Beran a muž Štír ?

Předchozí témata mě inspirovaly a tak to zkusím taky :-)

U nás to vypadá tak, že většinou klid (bývalo hůř cca 50 na 50) a občas já zuřím a muž mě s ledovým klidem přikládá pod kotel a pak se mi směje :cry:
Děsím se to, že ho jednou v afektu umlátím pánvičkou :mrgreen:

Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
28.11.10 12:24

Ahoj,tak můj první manžel byl štír a já jsem beran.Takže vím o čem mluvíš :-D .Ze začátku,to bylo fajn všechno,ale vydrželo to 6 let,déle už se to nedalo :lol: .Každý svojí hlavu a hlavně měl vždycky pravdu :cert: za každých okolností :lol: .hádali jsme se pak už skoro každý den a pak se k tomu ještě přidala agrese,ale to tady nebudu rozmazávat.já už bych nikdy se štírem nechtěla žít ani za nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.11.10 12:48

Taky jsem beran a přítel je štír, všechno zná, všechno ví, nejlépe aby se ho každý pořád na něco ptal, protože on to ví :mrgreen: Takže řešení něčeho s ním je někdy na :pocitac:
Ale snažím se to už házet za hlavu, i když si myslím něco jiného, řeknu mu jo jo máš pravdu a je po hádce.
Musím ale říct, že to není nejlepší kombinace štír a beran :-( ale když ho miluješ není co řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.11.10 12:52

tak já jsem též beran a manžel štír je to naprosto přesné. Občas mám dojem, že bych ho nejradši snad uškrtila..
Ale zatím to zvládáme jsme spolu 8 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.11.10 13:08

jednou jsem četla jak se různá znamení k sobě hodí,a beran se štírem si velice dobře rozumí v sexu a to s ex musím jen potvrdit :lol: .sex byl úžasnej :lol: :mrgreen: .ale ten zbytek :poblion: .no vždyt víte… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.11.10 13:31

Naši-máma beran, otec štír-jsou spolu 35 let. Já tedy mámu obdivuju, já bych to nedala. Mají často tichou domácnost (máma ji zavede, otec 5 minut po rozčílení vůbec neví, že se rozčílil). Ale u nás to bude i velkým věkovým rozdílem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.11.10 13:34

no sex ano, ale ostatní… :poblion: je to bordelář až na půdu sám od sebe nehne prstem.. občas si říkám, zda mi to za to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
28.11.10 13:41

taky jsem beran a přítel štír..
ale nevím zda ve vztahu zrovna hrajou role co je kdo za znamení :roll: ..

• Citovat
  • Upravit
3542
28.11.10 13:45

určitě ano… ale jsou i vyjímky.. někdy ta znamení a povaha přesně nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.11.10 14:35

určitě to hraje roli :lol: .co znám chlapi štíry,tak jsou v těch základních věcech opravdu stejní…takže za mě opakuji už néééé :-D .stačilo…jo a s tou tichou domácností to znám :lol: ,taky nevěděl za 5 minut,že se něco stalo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.11.10 14:55

mám podobnou zkušenost jako některé z vás, sex perfektní, ta fyzická přitažlivost je neskutečná, ale jinak vztah na houby, jsem ráda, že to skončilo, ale i dnes, když ho potkám, se mi roztřesou kolena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.11.10 16:46
jenny.fields píše:
Naši-máma beran, otec štír-jsou spolu 35 let. Já tedy mámu obdivuju, já bych to nedala. Mají často tichou domácnost (máma ji zavede, otec 5 minut po rozčílení vůbec neví, že se rozčílil). Ale u nás to bude i velkým věkovým rozdílem.

Přesně! oni to hned hodí za hlavu, kdežto my se nad tím pak trápíme dýl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
29.11.10 12:35

tak já nevím, ale u nás je to s tím rozčílením přesně naopak, já se hrozně vztekám, ale když mi dojde adrenalin, tak už na to nemyslím a on je pak celý půlden ledově naštvanej a pronáší rejpavý poznámky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
26.1.11 09:33

no ja jsem žila přes pul roku se štírem ale neda se to jsem sice byk ale taky tyto dvě znameni jsou jen přes ten sex ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.2.11 17:00

Musím s Vámi souhlasit co se týká té přitažlivosti :oops: Sex je úžasný a kolikrát si říkám, že to co já jako beran, kterému na kvalitě záleží, prožiju se štírem v posteli o tom jiná znamení jen snějí. Zvlášť když poslouchám kamarádky. Hádáme se neuvěřitelně! :-D Jsme spolu šestym rokem a chci si ho vzít. Vim do čeho du a taky vim, že bych s mužem, co by mi neodporoval a nemohla bych se s ním občas naplno pohádat, život nebavil. A taky jsem četla, že s mužem štírem dokáže být jen silná žena a kdo jiný než ženy v beranu by to měli být. :mrgreen: A taky co jsem četla a je obrovská pravda, že s mužem štírem zažijete i tak romantické chvíle o jakých jiné ženy jen celý život snějí. Mohla bych vyprávět. :kytka: A ten můj štír bude úžasnej táta! Jednou měl poslední dvacku a místo svačiny v práci koupil našemu štěněti míček. No není to důležitý? Pro mě jo! Oštírovi zkuste stránky: http://www.zbynekmlcoch.cz/…znameni.html a o ženě beranu zkuste: http://www.zbynekmlcoch.cz/…znameni.html je to nejpřesnější co znám. Mějte se všechny fajn! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí