Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Předchozí témata mě inspirovaly a tak to zkusím taky ![]()
U nás to vypadá tak, že většinou klid (bývalo hůř cca 50 na 50) a občas já zuřím a muž mě s ledovým klidem přikládá pod kotel a pak se mi směje ![]()
Děsím se to, že ho jednou v afektu umlátím pánvičkou ![]()
Jak jste na tom vy?
Ahoj,tak můj první manžel byl štír a já jsem beran.Takže vím o čem mluvíš
.Ze začátku,to bylo fajn všechno,ale vydrželo to 6 let,déle už se to nedalo
.Každý svojí hlavu a hlavně měl vždycky pravdu
za každých okolností
.hádali jsme se pak už skoro každý den a pak se k tomu ještě přidala agrese,ale to tady nebudu rozmazávat.já už bych nikdy se štírem nechtěla žít ani za nic ![]()
Taky jsem beran a přítel je štír, všechno zná, všechno ví, nejlépe aby se ho každý pořád na něco ptal, protože on to ví
Takže řešení něčeho s ním je někdy na ![]()
Ale snažím se to už házet za hlavu, i když si myslím něco jiného, řeknu mu jo jo máš pravdu a je po hádce.
Musím ale říct, že to není nejlepší kombinace štír a beran
ale když ho miluješ není co řešit ![]()
tak já jsem též beran a manžel štír je to naprosto přesné. Občas mám dojem, že bych ho nejradši snad uškrtila..
Ale zatím to zvládáme jsme spolu 8 let
jednou jsem četla jak se různá znamení k sobě hodí,a beran se štírem si velice dobře rozumí v sexu a to s ex musím jen potvrdit
.sex byl úžasnej
.ale ten zbytek
.no vždyt víte…
![]()
Naši-máma beran, otec štír-jsou spolu 35 let. Já tedy mámu obdivuju, já bych to nedala. Mají často tichou domácnost (máma ji zavede, otec 5 minut po rozčílení vůbec neví, že se rozčílil). Ale u nás to bude i velkým věkovým rozdílem.
no sex ano, ale ostatní…
je to bordelář až na půdu sám od sebe nehne prstem.. občas si říkám, zda mi to za to stojí
taky jsem beran a přítel štír..
ale nevím zda ve vztahu zrovna hrajou role co je kdo za znamení
..
určitě ano… ale jsou i vyjímky.. někdy ta znamení a povaha přesně nesedí.
určitě to hraje roli
.co znám chlapi štíry,tak jsou v těch základních věcech opravdu stejní…takže za mě opakuji už néééé
.stačilo…jo a s tou tichou domácností to znám
,taky nevěděl za 5 minut,že se něco stalo… ![]()
mám podobnou zkušenost jako některé z vás, sex perfektní, ta fyzická přitažlivost je neskutečná, ale jinak vztah na houby, jsem ráda, že to skončilo, ale i dnes, když ho potkám, se mi roztřesou kolena ![]()
jenny.fields píše:
Naši-máma beran, otec štír-jsou spolu 35 let. Já tedy mámu obdivuju, já bych to nedala. Mají často tichou domácnost (máma ji zavede, otec 5 minut po rozčílení vůbec neví, že se rozčílil). Ale u nás to bude i velkým věkovým rozdílem.
Přesně! oni to hned hodí za hlavu, kdežto my se nad tím pak trápíme dýl ![]()
tak já nevím, ale u nás je to s tím rozčílením přesně naopak, já se hrozně vztekám, ale když mi dojde adrenalin, tak už na to nemyslím a on je pak celý půlden ledově naštvanej a pronáší rejpavý poznámky
no ja jsem žila přes pul roku se štírem ale neda se to jsem sice byk ale taky tyto dvě znameni jsou jen přes ten sex ..
Musím s Vámi souhlasit co se týká té přitažlivosti
Sex je úžasný a kolikrát si říkám, že to co já jako beran, kterému na kvalitě záleží, prožiju se štírem v posteli o tom jiná znamení jen snějí. Zvlášť když poslouchám kamarádky. Hádáme se neuvěřitelně!
Jsme spolu šestym rokem a chci si ho vzít. Vim do čeho du a taky vim, že bych s mužem, co by mi neodporoval a nemohla bych se s ním občas naplno pohádat, život nebavil. A taky jsem četla, že s mužem štírem dokáže být jen silná žena a kdo jiný než ženy v beranu by to měli být.
A taky co jsem četla a je obrovská pravda, že s mužem štírem zažijete i tak romantické chvíle o jakých jiné ženy jen celý život snějí. Mohla bych vyprávět.
A ten můj štír bude úžasnej táta! Jednou měl poslední dvacku a místo svačiny v práci koupil našemu štěněti míček. No není to důležitý? Pro mě jo! Oštírovi zkuste stránky: http://www.zbynekmlcoch.cz/…znameni.html a o ženě beranu zkuste: http://www.zbynekmlcoch.cz/…znameni.html je to nejpřesnější co znám. Mějte se všechny fajn! ![]()