Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My to máme přesně naopak
, já býk manžel střelec a klape nám to docela v pohodě. Ono dost záleží na povaze, já jsem sice býk, ale nejsem zase tak moc temperametní, takže itálii doma fakt nemáme.
Tak já jsem střelec, manžel býk a jsme spolu už 12let!! Zatím to funguje dobře, ale musím podotknout, že manžel je hodně nekonfliktní a nemá rád hádky. Já jsem typická střelkyně, věčně rozlítaná, nevydržím v klidu a taky hodně výbušná.
derida píše:Deri, přesně jako u nás
Tak já jsem střelec, manžel býk a jsme spolu už 12let!! Zatím to funguje dobře, ale musím podotknout, že manžel je hodně nekonfliktní a nemá rád hádky. Já jsem typická střelkyně, věčně rozlítaná, nevydržím v klidu a taky hodně výbušná.
Jo, jo, to sedí
Víš co mě nejvíc vytáčí?? když křičím, mlátím dveřma a on mi v klidu řekne"zkus to znovu a bez toho řevu" ![]()
já jsem také střelkyně…jsem flegmatik někdy na sobě nechám dříví štípat, ale do určitých mezí pak jsem vzteky bezsebe
…a děsně remcám a prskám
mám chlapa v býku, je v pohodě…někdy mě schválně popichuje, abych začla bručet a pak má ze mě srandu
doma jsme zavedli hru:„kdo koho dřív nakrkne“ ![]()
Jen mě překvapilo, že moje kamarádka-střelkyně měla také manžela býka a byla u astrologa a ten jí řekl, že tento vztah nemůže nikdy fungovat, do dvou let se rozvedli, pak byla u kartářky a ta jí řekla to samé, Prej býk a střelec prostě spolu nemohou žít
![]()
Derida: „zkus to znovu a bez toho křiku“ je výborná hláška
uplně v tom vidim toho svýho
jinak já zas četla že býk a střelec si múžou a nemusejí rozumět, ale když si sednou, tak z toho bývají velmi dobrá přátelství nebo vztahy ![]()
derida píše:
Jo, jo, to sedíVíš co mě nejvíc vytáčí?? když křičím, mlátím dveřma a on mi v klidu řekne"zkus to znovu a bez toho řevu"
U nás doma to stejný, ještě mi předtím řekne, ať se uklidním. ![]()
Jinak nám to taky klape.
Ale mít vedle sebe cholerika jako jsem já, tak už jsem asi rozvedená. ![]()
Tak jsem zvědavá, jestli to spolu doklepeme do zlaté svatby
Víte co je ještě zajímavé, že mám asi 5 nebo 6 kamarádek střelkyn se kterýma si super rozumíme. Před 2 týdny jsem potkala jednu holčinu, hned jsme si sedly, prostě moje krevní skupina a samozřemě je střelkyně ![]()
derida píše:Deri, taky umím pěkně prásknout dveřma
Tak jsem zvědavá, jestli to spolu doklepeme do zlaté svatbyVíte co je ještě zajímavé, že mám asi 5 nebo 6 kamarádek střelkyn se kterýma si super rozumíme. Před 2 týdny jsem potkala jednu holčinu, hned jsme si sedly, prostě moje krevní skupina a samozřemě je střelkyně
Tak já jsem taky střelec a manžel býk a klape nám to v pohodě budeme spolu 11 let.Já jsem výbušná a co na srdci to na jazyku a pak někdy lituji toho co jsem řekla a manžel kliďas a vše řeší s nadhledem.
derida píše:
Jen mě překvapilo, že moje kamarádka-střelkyně měla také manžela býka a byla u astrologa a ten jí řekl, že tento vztah nemůže nikdy fungovat, do dvou let se rozvedli, pak byla u kartářky a ta jí řekla to samé, Prej býk a střelec prostě spolu nemohou žít![]()
Tak my už spolu budeme 11 let a funguje to celkem dobře. ![]()
Nejsem schopná vztahu s Býkem
A opakovalo se to už tolikrát, že to beru jako pravidlo
To samé mám s mužem Pannou.
Naštěstí už mám vybráno, tak to řešit nemusím ![]()
Příspěvek upraven 03.04.13 v 14:11
Jak vám to klape?