Žena Střelec, muž Býk?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
luccinda
26.11.10 21:27

žena střelec, muž býk?

Jak vám to klape? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
26.11.10 21:36

My to máme přesně naopak :lol: , já býk manžel střelec a klape nám to docela v pohodě. Ono dost záleží na povaze, já jsem sice býk, ale nejsem zase tak moc temperametní, takže itálii doma fakt nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.11.10 21:43

Tak já jsem střelec, manžel býk a jsme spolu už 12let!! Zatím to funguje dobře, ale musím podotknout, že manžel je hodně nekonfliktní a nemá rád hádky. Já jsem typická střelkyně, věčně rozlítaná, nevydržím v klidu a taky hodně výbušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
26.11.10 21:45
derida píše:
Tak já jsem střelec, manžel býk a jsme spolu už 12let!! Zatím to funguje dobře, ale musím podotknout, že manžel je hodně nekonfliktní a nemá rád hádky. Já jsem typická střelkyně, věčně rozlítaná, nevydržím v klidu a taky hodně výbušná.
Deri, přesně jako u nás :palec: Já střelec- cholerik, bouchám na první „zmáčknutí“ ale zase se vykecám a rychle „zapomenu“, zatímco můj chlap je býk-kliďas, nesnáší křik a hádky, dlouho dlouho se drží…ale když pak bouchne on, tak to je doma fakt „Itálie“ :mrgreen: Jsme spolu 6 let a až na nějaký „zaskřípání“ máme moc hezký vztah
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.11.10 21:50

Jo, jo, to sedí :palec: Víš co mě nejvíc vytáčí?? když křičím, mlátím dveřma a on mi v klidu řekne"zkus to znovu a bez toho řevu" :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccinda
26.11.10 22:00

já jsem také střelkyně…jsem flegmatik někdy na sobě nechám dříví štípat, ale do určitých mezí pak jsem vzteky bezsebe :)…a děsně remcám a prskám :-D mám chlapa v býku, je v pohodě…někdy mě schválně popichuje, abych začla bručet a pak má ze mě srandu :lol: doma jsme zavedli hru:„kdo koho dřív nakrkne“ :dance:

• Citovat
  • Upravit
13114
26.11.10 22:03

Jen mě překvapilo, že moje kamarádka-střelkyně měla také manžela býka a byla u astrologa a ten jí řekl, že tento vztah nemůže nikdy fungovat, do dvou let se rozvedli, pak byla u kartářky a ta jí řekla to samé, Prej býk a střelec prostě spolu nemohou žít :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccinda
26.11.10 22:12

Derida: „zkus to znovu a bez toho křiku“ je výborná hláška :palec: uplně v tom vidim toho svýho :lol: jinak já zas četla že býk a střelec si múžou a nemusejí rozumět, ale když si sednou, tak z toho bývají velmi dobrá přátelství nebo vztahy :-)

• Citovat
  • Upravit
1751
26.11.10 22:14
derida píše:
Jo, jo, to sedí :palec: Víš co mě nejvíc vytáčí?? když křičím, mlátím dveřma a on mi v klidu řekne"zkus to znovu a bez toho řevu" :zed:

U nás doma to stejný, ještě mi předtím řekne, ať se uklidním. :mrgreen:

Jinak nám to taky klape. :-D Ale mít vedle sebe cholerika jako jsem já, tak už jsem asi rozvedená. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.11.10 22:15

Tak jsem zvědavá, jestli to spolu doklepeme do zlaté svatby :mrgreen: Víte co je ještě zajímavé, že mám asi 5 nebo 6 kamarádek střelkyn se kterýma si super rozumíme. Před 2 týdny jsem potkala jednu holčinu, hned jsme si sedly, prostě moje krevní skupina a samozřemě je střelkyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
26.11.10 22:17
derida píše:
Tak jsem zvědavá, jestli to spolu doklepeme do zlaté svatby :mrgreen: Víte co je ještě zajímavé, že mám asi 5 nebo 6 kamarádek střelkyn se kterýma si super rozumíme. Před 2 týdny jsem potkala jednu holčinu, hned jsme si sedly, prostě moje krevní skupina a samozřemě je střelkyně :mrgreen:
Deri, taky umím pěkně prásknout dveřma :lol: … No a můj první manžel byl ryba- posléze jsem se dočetla, že je to moc špatná kombinace znamení…ale byli jsme spolu 14let(12let manželé) a za celou dobu jsme se ani jednou nepohádali…fakt- o to větší překvapení byl pro všechny pak náš rozvod :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.11.10 22:31

A proč jste se rozvedli? jestli teda o tom chceš psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.11.10 22:57

Tak já jsem taky střelec a manžel býk a klape nám to v pohodě budeme spolu 11 let.Já jsem výbušná a co na srdci to na jazyku a pak někdy lituji toho co jsem řekla a manžel kliďas a vše řeší s nadhledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.11.10 16:35
derida píše:
Jen mě překvapilo, že moje kamarádka-střelkyně měla také manžela býka a byla u astrologa a ten jí řekl, že tento vztah nemůže nikdy fungovat, do dvou let se rozvedli, pak byla u kartářky a ta jí řekla to samé, Prej býk a střelec prostě spolu nemohou žít :nevim: :nevim:

Tak my už spolu budeme 11 let a funguje to celkem dobře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
27.11.10 17:58

Nejsem schopná vztahu s Býkem :nevim: A opakovalo se to už tolikrát, že to beru jako pravidlo :wink: To samé mám s mužem Pannou.
Naštěstí už mám vybráno, tak to řešit nemusím :wink:

Příspěvek upraven 03.04.13 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí