Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
derida píše:Deri,ryba- flegmatik, neřešil problémy, dluhy na domě, práci… nejdřív jsem se nervovala, pak to přestala řešit a odcizili jsme se. S dětmi jsem odejít musela, jinak bychom přišli o střechu nad hlavou…
A proč jste se rozvedli? jestli teda o tom chceš psát.
Já jsem střelec a manžel býk, máme 11 let po svatbě.
Celkem nám to klape, ale chce velkou to oboustrannou toleranci a oblasti pro vlastní realizaci.
Jsem rozlítaná, nadšená, aktivní hlučnější, dobrodružnější, a manžel usedlý, solidní, opatrný, materiálně zaměřený. Býky jsem vždy přitahovala. Nebo býci mě?
Manžel pro mě představuje bezpečí a ukotvení života. Ať se mi to líbí nebo ne, ukotvení potřebuji, protože se chci podílet na vytváření zázemí, čehož bych sama ze sebe nebyla v tom rozsahu schopná. A já mu na oplátku vháním čerstvý vítr do plachet ![]()
Unas je to tak manželka váhy a já býk docela ty znamení souhlasí manželka je na vahách s rozhodnutími a já klidas pohodicka obcas ji musím poradit tak aby jsi myslela, že se rozhodla sama ale jinak nám to klape
Ahoj, já jsem taky střelec a s mým býkem jsem se poznala na seznamce. 2 měsíce mě nádherně „balí“ a snaží se mě přesvědčit, že budeme spolu. Ale teď jsem trochu zaváhala a dala mu to najevo. On se na to odmlčel, nereaguje a našla jsem ho zase aktivního na seznamce. Poraďte mi, co si mám o tom myslet? Díky.
Že jsi mu to asi dala najevo až moc (?) možná… a víš jistě, že na tu seznamku nechodil během těch dvou měsíců?
To je pravda, to nevím.
Znamená to tedy, že si fakt hledá novou?
Taky jsem býk a určitě se zablokoval. Dotklo se ho tve odmitnutí. Sance je vzdy. Milym zpusobem mu napsat, ale nevtiravim zpusobem… Neznam ho, ale to by mohlo zafungovat.