Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
myslíš,že to je tvoje věc? Já bych řekla,že ne. Myslet si můžeš,co chceš,ale i když tě to štve,víš o tom,v podsatě nemáš právo do toho zasahovat zvenčí.Vlastně , myslíš,že by jsi tím něčemu pomohla? Tvoje sestra je evidentně nevybouřená,zaslepená iluzí lásky nebo něčeho,co jí možná v manželství chybí,bytˇmá jinak dobrého muže.Jenže dokud si sama nějak nenabije nos,a nevrátí se i srdcem k svému muži,vešjkeré ,bytˇdobře míněné rady budou zbytečné.
..prvně - chápu co si myslíš, ale je to její věc. Ty jí můžeš maximálně říct svuj nazor a myslet si o tom své…
Vdávala se velmi brzo ( narozdíl ode mě, jsem mladší a jsem v manželství 3 rokem ). Víš, ono mě to mrzí a štve ( kvůli kamarádce ). Má sestra mi hodně o tom její milenci povídala: jaký je to hajzl, jak ji jen využíval a pak mele uplný opak. Co mě, ale zarazilo nejvíc bylo to, že tvrdila, že po ní chtěl, aby se rozvedla a nastěhovala k němu ( po 2-3 měsících známosti ), jenom že já jsem četla něco zcela jiného - ona ho uháněla do vztah, samý " miláčku, je to jen otázka času " a on nic, prostě ignorace, což ji samozřejmě štvalo a dávala to najevo ( dává furt ). Stačí, že se dozví, že byl s kamarádkou a je jak fůrie, dokonce se dříve pojistila ( to s ním kamarádka nic neměla, byli přátelé ), tak že ji napsala, aby se mu neozývala, že za ním jede. Skončilo to v posteli, jak jinak .......
Kamarádka s ním o tom mluvila - chtěla pravdu tu ji ASI řekl, že s ní spal, ale že ji už nechce ( přesto je s ní v kontaktu - takovej je, prostě blbej, všichni jsou pro něj kamarádi a všechny má rád - hlavně ženy
). Tak je na vahách a neví komu věřit, protože od mé sestry slyší jak on ji nechce opustit, jak ji miluje, jak s ní furt bude a on tvrdí opak .......
Sestře už 18 bylo a pokud se s ní nechceš pohádat do krve tak si jí nevšímej.Až si nabije hubu ještě přijde ráda sama a omluví se ti ![]()
Nepleť se do nich,to je cesta k záhubě a pak budeš nejhorší ty
Snažila jsem se, po dobrém i zlém, ale je jak blbá ( s prominutím ), jednou mele tak, a podruhé onak. Jde mi o to, hodně mi o to jde, protože si s ním začaa kamarádka ( tento týden se viděli skoro furt a prakticky nešlo jen o sex ) do toho moje sestra, která tvrdí jak je s ním každý den v kontaktu ( a to pravda je ), ale domu si ji nepozval ......
Když tak čtu tvoje příspěvky,jde vidět,že jste sestry. Asi některé věci nechceš pochopit ani ty...... ![]()
Ja bych se nikdy do niceho takoveho nepletla.Ano,rekla bych co si o takovem vztahu myslim,ale nic vic.Tva sestra je podle toho,co jsi napsala do milence zamilovana a to pak je tezke,ona to vidi jinak,nepresvedcis ji.
Tohle vsechno znam
.
A já sem moc ráda že nemám sestru.Kdyby se o mě starala ještě ve 40ti,tak to bych měla radost ![]()
Tohle zná jistě každá, ale víte JDE MI O KAMARÁDKOU, sestru si musela dát do blokace (mobil, internet), protože ji psala a dělala scény, když se nedozvěděla např., že s ním kamarádka byla, nebo že ji něco tají ( což tají furt a to postel ), tak udělala scénu a poslala ( údajně )oba do prdele. S prominutím.
Její milenec je " zadaný ",tedy má přítelkyni, ale říkám on i kamarádka to berou jako to co je teď. Sex, povídání, sem tam někam zajdou.......Dokonce ho naučila, aby ji dával včas vědět (což se sestře nepovedlo). A sestřička je do něj opravdu blázen a nejhorší je, že když ji to eknu tak to popře a řekne jen, že s ním nechce být za zle.
Anonymní- tohle ty nikdy nerozsekneš ani kdyby jsi se na hlavu postavila…
Ono ji láká to tajemno, neznámo, vzrušení..
Ať si sáhne každý do svědomí, zda nezažil podobný vztah..
Já ano…a bylo hodně těžké pochopit, že z jeho strany šlo jen o sex, kdežto já byla zamilovaná až po uši ![]()
Rozsekl to, až chlap kterého jsem potkala a jsem s ním dodnes
Najednou jsem pochopila jak jsem byla slepá a blbá ![]()
Ale na to si každý musí přijít sám! Tak v tom zkrátka sestru nech, než se rozkmotříte (kvůli jejímu!) soukromému životu..je to opravdu jen na ní, jak se s tím vypořádá a opravdu její věc ![]()
Anonymní píše:
Snažila jsem se, po dobrém i zlém, ale je jak blbá ( s prominutím ), jednou mele tak, a podruhé onak. Jde mi o to, hodně mi o to jde, protože si s ním začaa kamarádka ( tento týden se viděli skoro furt a prakticky nešlo jen o sex ) do toho moje sestra, která tvrdí jak je s ním každý den v kontaktu ( a to pravda je ), ale domu si ji nepozval ......
ale to je jejich vec, sestry a ho,kamaradky a ho.
pokud on je takovy,nabijou si obe…
neplet se do toho,budes za tu nejhorsi jen ty
Já nezažila
.
Přesto i kdyby se jednalo o kohokoliv tak je mi to jedno.At si každej dělá co chce
Kamča.dalmatinka píše:Přesto i kdyby se jednalo o kohokoliv tak je mi to jedno.At si každej dělá co chce
Asi tak. Nebo že by se zakladatelce ten přítel taky líbil,že to tak moc chce řešit? ![]()
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:Přesto i kdyby se jednalo o kohokoliv tak je mi to jedno.At si každej dělá co chceAsi tak. Nebo že by se zakladatelce ten přítel taky líbil,že to tak moc chce řešit?
No to už by byla SodomaKomora
![]()
Má sestra ( 39 let ) se před 2 lety seznámila s jedním mužem, který se stal jejím milencem. Tehdy její manželství procházelo krizí ( intimní - manžel selhával ze zdrav., důvodů ) a ona to řešila takto ( podlost ). Jenom že to u ní přerostlo v něco víc ( zamilovala se a nakonec z toho byla láska ).
Tvrdila to samé o milenci, že se prý viděli 2×-3× do týdne ( skoro pokaždé to skončilo sexem u něj dom ) a přitom tvrdí jak ji miloval ( ona tvrdí ), dodnes tvrdí jak mezi nima je NĚCO VÍC a stále tam funguje přitažlivost, že kolikrát ji volal s tím, že to skončit nechce. Ale už nevidí to, že pro ní NIC NIKDY neudělal, ikdyž jo: 1× pozvání na večeři, 1× odvoz, 1× posezení venku ( to tvrdila ona ). Dokonce mu dala dárek k narozeninám ( skončil u jeho dětí v pokoji ). Z mého pohledu ji jen využívá - vždyť pokaždý to skončí sexem.
Ona tvrdí jak se k ní chová úžasně, že to nepochopím, protože v ten daný MMT s ním nejsem, ale už nevidí to, že je schopný ji ignorovat ( v reálu i přes telefon ) a zavolá si/a jí jen když on chce.
Neřešila bych to víte, ale jde o to, že ona je uplně ( dosaďte si co chcete ). Jednou tvrdí jak ho miluje, jak s ním neskončí, pak zase, že je to hajzl ( slyším často ), ale chce s ním být za dobře a nakonec když on si pískne, tak přikluše jak pejsek a skončí s ním v posteli.
On si ji drží trochu od těla a co vím, tak teď má poměr s mojí kamarádkou ( ta to nebere vážně, jen s ním chodí do restaurace a spí )- > i to je velký plus ( restaurace ) oproti tomu co udělal pro sestru. Neřešila jsem to, jenom že moje sestra si začala myslet, že spolu spí a vypadlo z ní, aby šli oba doprdele - to řekla té mé kamarádce, ale za jejími zády u něj škemrala.
A co vím dál, tak i ji u něj pomlouvala ( a nejenom u něj ), on je teď zmatenej - ikdyž kamarádce řekl, že věří jí a ne mojí sestře, občas zaváhá.
On není a nikdy nebyl svatoušek, ale říkám je to jeho život nemá co ztratit, oproti sestře, která má od svých 18-19 let manžela ( úžasný chlap - milej, hodnej, pohodovej a hlavně do ní furt zamilovanej ) a děti ( 20 a 21 let ). Co mě udivilo, ale nevím, zda to pravda je, tak svoji kamarádku strčila manželovi do postele ( prý ji podvedl ), ale jak znám Pavla, který nevěru odsuzuje, tak o tom pochybuju a navíc moji sestru jsem ohledně tohodle tématu kolikrát nachytala při lži.
Ten milenec a má kamarádka se dohodli na mlčení ( nikomu, ani mu - > já to od ní vím, ale na mě se může spolehnout ), on dokonce mlčí před mojí sestrou.
Neskutečný jaký je občas život ...... Jak sestru dostat k rozumu ?