Zas v tom lítám – žárlím na přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
234
23.11.10 21:13

zas v tom lítám....

ach jo… holky mě je tak smutno.. můj přítel odjel pracovně mimo domov a vím,že s nima jela jeho kolegyně… atraktivní dredatá…já ji viděla asi 2×. Dneska mi můj milý napsal že bude spát u něj(jako ta kolegyně) a ještě jeden kolega… dá se tomu věřit ? Co když ho voblbne, co když podlehne… Vím, že teď sedej v hospodě… já teda nechápu, proč mi to vůbec psal? Zkouší mě ? Já jsem mu na tu sms odpověděla, jakože ať ji pozdravuje a ať se hezky baví..takový ty kecy… ach jo… jsem smutná, a těším se až bude ráno… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
23.11.10 21:15

Myslím že to od něj nebylo hezké že ti to takto napsal a já bych ho nepustila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.11.10 21:16

Neblázni, jak může být dredatá kolegyně atraktivní? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:18

ale on musel odjet, práce… to nešlo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 21:19

a to spí v hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234

proč by nemohla být atraktivní, má pěknou figuru, milá… dokonce vím, že se mu tyhle typy líbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Kdyby se na něco chystal, tak ti to takhle okatě nenapíše :wink: na tohle nesmíš myslet, protože si stejně nepomůžeš, akorát to pak na sobě dáš znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:21

nespí v hotelu, maj spát u něj doma,…měli kousek od jeho domova divad.představení tak tam asi ona a prej další kolega zůstali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:22

nainuva : to máš pravdu, to by takhle okatě nepsal… asi jenom normálně žárlím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:25

podle mě, mě jenom testuje, protože tuhle jsem byla na něj docela rozlobená… jednou se v práci zdržel protože prý seděli s tou kolegyní a řešili jak půjdou za ředitelkou aby ji přidali, jak je to nespravedlivý, že o na má tak málo… a já jsem mu řekla, ať se na ní vykašle, že si to snad umí zařídit ona sama, že je dospělá a svéprávná… a že by se měl zajímat víc o rodinu… blabla.. a tak si myslím,že měl chtěl jenom pozlobit…ale stejně je to hnusný, co ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 21:31

Tak já si nemyslim že by to nepsal.Spoustu chlapu to hlásí aby to nebylo podezřelé. :lol:
A proč tebe nepozval?Já sem stíhačka,já už bych tam byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 21:32
KláraNem píše:
podle mě, mě jenom testuje, protože tuhle jsem byla na něj docela rozlobená… jednou se v práci zdržel protože prý seděli s tou kolegyní a řešili jak půjdou za ředitelkou aby ji přidali, jak je to nespravedlivý, že o na má tak málo… a já jsem mu řekla, ať se na ní vykašle, že si to snad umí zařídit ona sama, že je dospělá a svéprávná… a že by se měl zajímat víc o rodinu… blabla.. a tak si myslím,že měl chtěl jenom pozlobit…ale stejně je to hnusný, co ?

To dost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 21:34
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já si nemyslim že by to nepsal.Spoustu chlapu to hlásí aby to nebylo podezřelé. :lol:
A proč tebe nepozval?Já sem stíhačka,já už bych tam byla :lol:

Tak tak - může si chystat alibi :roll: .

Kláro, vy spolu nežijete?

• Citovat
  • Upravit
926
23.11.10 21:35

Klííííd … určitě o nic nejde. A co chlapa nejvíce vytočí je bezdůvodně žárlivá ženská.
Netrap se tím … když s ní bude chtít něco podniknout, tak ty o tom nebudeš mít ani páru.
Neříkám, že nevěru schvaluju, ale … pokud nepociťuješ, že tě zanedbává a vrací se ti normálně domů, tak to neřeš, protože jinak se jen trápíš a třeb bez jakéhokoliv důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:36

proč mě nepozval? protože mám svou práci, to dá rozum a jsem doma s dětma..(nejsou jeho)
taky první reakce, napsat mu hnusnou sms, několik pokusů vždy skončily tzv.„konceptech“ pak jsem si koupila cigárka a po hodině mu napsala, ať ji pozdravuje ať se baví atd… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí