Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ach jo… holky mě je tak smutno.. můj přítel odjel pracovně mimo domov a vím,že s nima jela jeho kolegyně… atraktivní dredatá…já ji viděla asi 2×. Dneska mi můj milý napsal že bude spát u něj(jako ta kolegyně) a ještě jeden kolega… dá se tomu věřit ? Co když ho voblbne, co když podlehne… Vím, že teď sedej v hospodě… já teda nechápu, proč mi to vůbec psal? Zkouší mě ? Já jsem mu na tu sms odpověděla, jakože ať ji pozdravuje a ať se hezky baví..takový ty kecy… ach jo… jsem smutná, a těším se až bude ráno… ![]()
Myslím že to od něj nebylo hezké že ti to takto napsal a já bych ho nepustila ![]()
proč by nemohla být atraktivní, má pěknou figuru, milá… dokonce vím, že se mu tyhle typy líbí..
Kdyby se na něco chystal, tak ti to takhle okatě nenapíše
na tohle nesmíš myslet, protože si stejně nepomůžeš, akorát to pak na sobě dáš znát.
nespí v hotelu, maj spát u něj doma,…měli kousek od jeho domova divad.představení tak tam asi ona a prej další kolega zůstali…
nainuva : to máš pravdu, to by takhle okatě nepsal… asi jenom normálně žárlím..
podle mě, mě jenom testuje, protože tuhle jsem byla na něj docela rozlobená… jednou se v práci zdržel protože prý seděli s tou kolegyní a řešili jak půjdou za ředitelkou aby ji přidali, jak je to nespravedlivý, že o na má tak málo… a já jsem mu řekla, ať se na ní vykašle, že si to snad umí zařídit ona sama, že je dospělá a svéprávná… a že by se měl zajímat víc o rodinu… blabla.. a tak si myslím,že měl chtěl jenom pozlobit…ale stejně je to hnusný, co ?
Tak já si nemyslim že by to nepsal.Spoustu chlapu to hlásí aby to nebylo podezřelé. ![]()
A proč tebe nepozval?Já sem stíhačka,já už bych tam byla ![]()
KláraNem píše:
podle mě, mě jenom testuje, protože tuhle jsem byla na něj docela rozlobená… jednou se v práci zdržel protože prý seděli s tou kolegyní a řešili jak půjdou za ředitelkou aby ji přidali, jak je to nespravedlivý, že o na má tak málo… a já jsem mu řekla, ať se na ní vykašle, že si to snad umí zařídit ona sama, že je dospělá a svéprávná… a že by se měl zajímat víc o rodinu… blabla.. a tak si myslím,že měl chtěl jenom pozlobit…ale stejně je to hnusný, co ?
To dost ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já si nemyslim že by to nepsal.Spoustu chlapu to hlásí aby to nebylo podezřelé.
A proč tebe nepozval?Já sem stíhačka,já už bych tam byla
Tak tak - může si chystat alibi
.
Kláro, vy spolu nežijete?
Klííííd … určitě o nic nejde. A co chlapa nejvíce vytočí je bezdůvodně žárlivá ženská.
Netrap se tím … když s ní bude chtít něco podniknout, tak ty o tom nebudeš mít ani páru.
Neříkám, že nevěru schvaluju, ale … pokud nepociťuješ, že tě zanedbává a vrací se ti normálně domů, tak to neřeš, protože jinak se jen trápíš a třeb bez jakéhokoliv důvodu.
proč mě nepozval? protože mám svou práci, to dá rozum a jsem doma s dětma..(nejsou jeho)
taky první reakce, napsat mu hnusnou sms, několik pokusů vždy skončily tzv.„konceptech“ pak jsem si koupila cigárka a po hodině mu napsala, ať ji pozdravuje ať se baví atd… ![]()