Otravování exmanžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.11.10 14:13

Otravování exmanžela

Ahoj holky,

raději píšu jako anonym, protože nikdy nevíte kdo si tohle může přečíst..

Mám takový problém.. už dva roky jsem rozvedená s exmanželem, který si našel novou přítelkyni mají dítě a druhé čekají a odstěhoval se.. Jenže kámen úrazu je v tom, že mi prostě nedá pokoj, pořád mi píše vzkazy, které nejsou nějak lichotivé.. že jsem pííp, dka, vrah (umřela mi dcerka). Když jsem si našla přítele do druhého dne byl od něj vzkaz jak můžu s takovým ohavou a deb*lem (nezná ho, v životě ho neviděl) chodit. Už nevím co dělat.. Takhle to trvá týden, pak měsíc klid a znova.. zrovna dneska mi od něj přišla zpráva **že je hezké vidět jak roste jeho dítě..

Co byste v mé situaci dělali? Nemáme nic společného, jen mi dluží výživné na manželku co soud odsouhlasil a odklepl.. Jediná jeho starost je co dělám, proč to dělám a s kým právě chodím :cry: :cry: :cry:

už jsem zoufala :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
23.11.10 14:16

Klasický stalking…oslovila bych Bílý kruh bezpečí a tam se poradila. Tohle už je na trestní oznámení… :wink: Hlavně nic nevyhazovat, nemazat vzkazy atp. ať je důkaz… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 14:17

samozřejmě nic nevyhazuju..všechno si ukládám.. obratím se na ně.. už to psychicky nezvládám :cry: :cry: :cry: děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
13119
23.11.10 14:18

co přeposlat SMS jeho manželce? nebo změnit tel. č.? neodpovídat na jeho SMS - ignorovat ho? mám dojem, že má radost, jak reaguješ. A nebo zajít na policii a nahlásit tel. pronásledování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.11.10 14:19

Ahoj anoymní.
Nejlepší by bylo schovávát si všechny zprávy a pokud to je nebo by to bylo neunosné, tak to doporučuji nahlásit na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.11.10 14:19

Ahoj,nevím jestli to k něčemu je ale co ho zkusit udat? Jinak je to asi dost hloupý člověk a je dost ubohej… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
23.11.10 14:20
M-a-j-a píše:
Ahoj anoymní.
Nejlepší by bylo schovávát si všechny zprávy a pokud to je nebo by to bylo neunosné, tak to doporučuji nahlásit na policii.

Souhlas :wink: . Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26574
23.11.10 14:23
Anonymní píše:
Ahoj holky,

raději píšu jako anonym, protože nikdy nevíte kdo si tohle může přečíst..

Mám takový problém.. už dva roky jsem rozvedená s exmanželem, který si našel novou přítelkyni mají dítě a druhé čekají a odstěhoval se.. Jenže kámen úrazu je v tom, že mi prostě nedá pokoj, pořád mi píše vzkazy, které nejsou nějak lichotivé.. že jsem pííp, dka, vrah (umřela mi dcerka). Když jsem si našla přítele do druhého dne byl od něj vzkaz jak můžu s takovým ohavou a deb*lem (nezná ho, v životě ho neviděl) chodit. Už nevím co dělat.. Takhle to trvá týden, pak měsíc klid a znova.. zrovna dneska mi od něj přišla zpráva **že je hezké vidět jak roste jeho dítě..

Co byste v mé situaci dělali? Nemáme nic společného, jen mi dluží výživné na manželku co soud odsouhlasil a odklepl.. Jediná jeho starost je co dělám, proč to dělám a s kým právě chodím :cry: :cry: :cry:

už jsem zoufala :cry: :cry: :cry:

Možná by se to dalo označit za stalking http://www.advokati-pravnici.cz/…sledovani-14), takže bych zkusila kontaktovat policii a zjistit to.

Příspěvek upraven 23.11.10 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 14:23

Já nechápu že ho to pořád baví.. :( už prostě nemůžu.. studuju VŠ a na ty jeho extemporé nemám ani sílu.. Má nový život tak snad by si mohl užívat svých dětí a přítelkyně a mě dát pokoj :cry: :cry: řešila jsem to s právníkem, ale odmítl mě :cry:

• Citovat
  • Upravit
13119
23.11.10 14:55

a to je přesně to, co on chce. Ty se nesmíš hroutit, ale něco udělat. Hoď na něj bobek, na právníka kašli, oznam to na policii a příště až ti zase napíše, zavolej jeho partnerce se slovy, madam, zklidněte si ho, nebo ho udám na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
23.11.10 14:56

jestli nemas silu na reseni soudne nechod do toho zmen cislo :wink: budes mit klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 15:06

Nepíše mi na mobil.. číslo na jeho slečnu nemám a ani nechci..!! Je pod jeho vlivem jako jsem kdysi byla já :cry: :cry: na policii zajdu zítra popř. ve čtvrtek.. hodiny ve škole jsou na dvě věcí.. ale vyřešit už tohle musím.. Je to každý měsíc týden v kuse a pak zase klid :pocitac: :pocitac: :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
12870
23.11.10 15:07

Změň číslo.
Určitě si ale nech vše uložené a pokud chceš, tak to oznam policii. Máš dost důkazů. Otázka je, jestli se lekne nebo ho to vytočí do nepříčetnosti.
Zajímalo by mě, jestli to ví jeho současná partnerka. Ono chování k bývalé a způsob rozchodu o chlapovi hodně řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 15:13

Sanys ví.. ona sama mi vzkazy na netu taky nechávala.. že jsem špína, vrah, že na školu mě vzali jen když jsem vykouřila děkanovi.. že o proti ni jsem jen dokázala zabít dítě.. Na ICQ je mám oba v ignoraci protože tohle by už bylo asi na mozek.. Když jsem ho nechala tak mi psal, jak se zabije, jak mě miuje a to samé mi psala i jeho maminka.. Celá jeho rodina vidí jen sebe a mě jako tu nejhorší ženskou na světě.. ano je pravda, nechtěla jsem mu ukázat dceru, protože je to ALKOHOLIK a on už lepší nebude… ale jsem ráda že jsem se ho zbavila, že nás soud rozvedl sice po roce jelikoz maril soudní jednání ale tak to už je jeho charakter.. Jen mě prostě štve že mi nedá pokoj, komentuje moje partnery jak nějaký žárlivý trouba, který si myslí že já na něj budu čekat a dám na jeho rady..

• Citovat
  • Upravit
12870
23.11.10 15:19

Hm úžasná rodina. To bych tedy fakt řešila na policii. Ale mám trošku obavy, aby ti neublížili-jako pomstu.
Přijde mi to šílené, nejsem si vědoma, že bych znala někoho, kdo by se takhle choval.
Tedy znám jednoho chlapa, který by toho podle mě byl schopen, ale neznám ženskou, která by to neodsoudila a ten chlap u ní neklesl pokud jde o charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí