Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevíte jestli je nutný obřad?jde třeba jen přijít a podepsat se svědkama papír a jít??
měli jste to tak někdo nebo někdo ze známých??
Tak ségra tam byla jen se svědkama, ale projevu starosty se stejně nevyhnula ![]()
Myslela jsi to tak?
Lucyus12 píše:
Tak ségra tam byla jen se svědkama, ale projevu starosty se stejně nevyhnula
Myslela jsi to tak?
jojo,jde mi o to zda je nutný ten projev ![]()
KDyž se domluvíš, tak nebude vykládat ty projevy, ale řekne jen to, co je ze zákona povinné : že znáte svůj zdravotní stav, jak se budou jmenovat děti, společné příjmení…atd.
Já bych si to u druhého sňatku také odpustila. měli jsem ožralého oddávajícího a mluvil stylem: bžízka se k bžízce naklání…
lemaz píše:
Já bych si to u druhého sňatku také odpustila. měli jsem ožralého oddávajícího a mluvil stylem: bžízka se k bžízce naklání…
Tak to je dobrý
v tom případě bych si to u druhého sňatku taky odpustila.
Já umírala taky. Taková pěkná svatba a tohle. Dokonce ani na videu nebylo poznat, co to tam komolí.
jj muselo to byt desny
ale tak jak jsi to podala to zni vazne na umreni smichy
![]()
lemaz píše:
No ale zase na druhou stranu na tu vaši svatbu nadosmrti nezapomeneš, takže to má i svý výhody…
![]()
Nee, bylo to v Miloticích na zámku. A den před tím měla vesnice nějaké mecheche.
Urcite je mozzne se vzit bez obradu jen se svedky, ja to tak chtela, ale kvuli rodine manzela jsme meli svatbu i hostinu,protoze oni proste radi velke rodinne srazy..