Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kathrina píše:
nikdo?
To je fakt divny,zkus ho pozvat na vecu,tak si poradne pokecejte a uvidis co dal?
Já považuji líbání za velmi intimní a to především ve smyslu duševního souznění. Pokud duševní souznění necítím, nejsem schopná se líbat (a se sexem to souviset nemusí, to může být třeba jen příjemný tělocvik).
Btw, teď co jsem znovu těhotná, je mi pořád blbě, tak nejsem schopná ani jednoho (ani líbání, ani sexu). Chudák manžel, už je to 1,5 měsíce a zatím se drží. ![]()
W.
U nás tyhle situace nastávaly, když byl dlouho pryč. Po měsíci v zahraničí jsem nebyla pomalu schopná dát mu pusu
Ale sex v klidu ![]()
Zkuste se víc nesexuálně dotýkat, tj. obejmout, vzít za ruku, opřít se o něj večer u televize.
A chce to být víc spolu…
chuanitka píše:
U nás tyhle situace nastávaly, když byl dlouho pryč. Po měsíci v zahraničí jsem nebyla pomalu schopná dát mu pusuAle sex v klidu
Zkuste se víc nesexuálně dotýkat, tj. obejmout, vzít za ruku, opřít se o něj večer u televize.
A chce to být víc spolu…
on i spí v jiný místnosti, dělá čtyřiadvacítky, přijde domů, dělá něco v dílně, pak jde vyřídit něco, nakoupit a nespí-když usne, tak na pár hodin a tak se chce vyspat - máme malé dítě.a tohle začlo, když mimi hoodně brečelo, asi tim jak si oddělil spaní, tak tím to začalo u mě. Nevim, celý mě to štve. Jinak fungujeme normálně, nehádáme se, staráme se o dítě, druhý jsme si přáli taky, všechno je ok, ale jaksi jsem asi ztratila něco v sobě k němu.. nevim, možná těhotenské nálady.. ![]()
W:
já jsem se líbala vždycky strašně ráda, pro mě by ani ten sex být nemusel.. asi se ve mě cosi bloklo..
Anonymní píše:Kathrina píše:To je fakt divny,zkus ho pozvat na vecu,tak si poradne pokecejte a uvidis co dal?
nikdo?
ale tohle pro nás neni, nevim, možná je poslední dobou toho víc, co mi vadí, ne na něm, ale tak všeobecně, nejsem s kdečím spokojená, nemám na nic náladu…
Kathrina píše:Anonymní píše:ale tohle pro nás neni, nevim, možná je poslední dobou toho víc, co mi vadí, ne na něm, ale tak všeobecně, nejsem s kdečím spokojená, nemám na nic náladu…Kathrina píše:To je fakt divny,zkus ho pozvat na vecu,tak si poradne pokecejte a uvidis co dal?
nikdo?
Mám to stejně, s manželem se nelíbáme už pěkně dlouho, pusy ano, sex ano, ale líbání ne, vadí mi to a leze mi to na nervy. A je pravda, že nám to trošku skřípe, je toho víc, co mi v posledních letech vadí. Asi to spolu souvisí. Někdy se líbáme jen tak, třeba jedna pusa za týden, ale při sexu ne ![]()
Tahirou: když vám to tak torchu skřípe, tak to by se dalo pochopit, že nechceš, nebo tak nějak, ale u nás se nic zvláštního neděje, teď čekáme druhé miminko, které jsme si přáli oba, hádáme se to jo, nebo spíš já nadávám, že nenosí peníze najednou, ale že mu je dávaji na 3×
ale jinak ne, do hospody jde jednou za dva až tři mesíce, stará se… akorát je pořád v práci, k tomu to oddělené lože… to mi asi vadí nejvíc… maniak televizní to je, řekl mi, ať dám tv do ložnice a že tam bude, že bez ní neusne…
Kathrina píše:
Tahirou: když vám to tak torchu skřípe, tak to by se dalo pochopit, že nechceš, nebo tak nějak, ale u nás se nic zvláštního neděje, teď čekáme druhé miminko, které jsme si přáli oba, hádáme se to jo, nebo spíš já nadávám, že nenosí peníze najednou, ale že mu je dávaji na 3×ale jinak ne, do hospody jde jednou za dva až tři mesíce, stará se… akorát je pořád v práci, k tomu to oddělené lože… to mi asi vadí nejvíc… maniak televizní to je, řekl mi, ať dám tv do ložnice a že tam bude, že bez ní neusne…
Tak skřípání a hádání se, to je to samý… Že mu dávaj peníze na 3× je přece úplně jedno a on za to přece nemůže, tak co máš co nadávat, je snad lepší, když donese výplatu na třikrát, než vůbec ne??
A do ložnice Tv určitě neee, to neschval ani kdyby nevím co, jinak si přiděláš ještě další vrásky na čelo…
![]()
jsme s manželem osm let, poslední dobou - trvá to déle, tak půl roku, nejsem schopná se s nim líbat, nevim proč, mám ho ráda,čekáme nyní miminko a já mám v sobě jakýsi blog nebo co a nejde mi to.. nestalo se vám to také? normálně se objímáme, milujeme, ale tohle poslední dobou nedokážu.. možná je to tím, že se mi trochu odcizil, je doma jen den a půl v týdnu a víkend, asi bych se měla víc těšit, ale když je doma, je unavený a spí, čemuž se nedivím, ale vadí mi to