Zas v tom lítám – žárlím na přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
24.11.10 00:00
Kamča.dalmatinka píše:
My jsme taky dvojka,ale fakt to bylo na začátku,dnes by se díky pravidlum nic takového nestalo :lol: ale u nás bylo normální jít někoho někam zkontrolovat a občas samozřejmě nebyla ta společnost jen pánská a dámská i když jen kamarádi vždycky jsme si udělali někde scénu a pak sem utekla,on mě hledal proto že myslel že z někým sem a naopak.Volání každých 10 minut a to se nedá popsat.Naštěstí nás to do 2 měsícu přešlo :lol:
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: tak u toho brecim smichy jste fakt dvojka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.11.10 00:02
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
My jsme taky dvojka,ale fakt to bylo na začátku,dnes by se díky pravidlum nic takového nestalo :lol: ale u nás bylo normální jít někoho někam zkontrolovat a občas samozřejmě nebyla ta společnost jen pánská a dámská i když jen kamarádi vždycky jsme si udělali někde scénu a pak sem utekla,on mě hledal proto že myslel že z někým sem a naopak.Volání každých 10 minut a to se nedá popsat.Naštěstí nás to do 2 měsícu přešlo :lol:

Tak když si to představím,taky se musím smát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě by bylo na veřejnosti blbý mu dělat scénu.to bych ho radši nejdřív odtáhla někam bokem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
24.11.10 00:03

Já bych si teda připadala strašně trapně chodit ho někam na akci kontrolovat a, nedej bože, ještě mu tam dělat veřejně scénky. A myslím, že by se trapně cítil před kamarády či kolegy i můj manžel, že má doma takovou stíhačku.
Asi jsem nikdy neměla takového partnera, který by něco takového vydýchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:04
Daniella82 píše:
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Tak když si to představím,taky se musím smát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě by bylo na veřejnosti blbý mu dělat scénu.to bych ho radši nejdřív odtáhla někam bokem :lol:

Ale jinak stesti ze ty pravidla nekdo z Vas vymyslel. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:06
Evikk píše:
Já bych si teda připadala strašně trapně chodit ho někam na akci kontrolovat a, nedej bože, ještě mu tam dělat veřejně scénky. A myslím, že by se trapně cítil před kamarády či kolegy i můj manžel, že má doma takovou stíhačku.

Jako po pravde me taky kontrolovat to me nenapadlo ani na zacatku.
Ale ta predstava kdy se navzajem kontroluji me fakt pobavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
24.11.10 00:11
kattkka píše:
Evikk píše:

To je fakt, představuju si toho chlapa s vyděšeným výrazem, že se nemůže za celý večer významněji podívat na svou kolegyni, protože co kdyby manželka byla někde venku s nalepeným nosem na skle a pozorovala ho? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:12
Evikk píše:
kattkka píše:
Evikk píše:
To je fakt, představuju si toho chlapa s vyděšeným výrazem, že se nemůže za celý večer významněji podívat na svou kolegyni, protože co kdyby manželka byla někde venku s nalepeným nosem na skle a pozorovala ho? :-D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.11.10 00:17

Tak k tomu abych ho šla šmírovat,bych se fakt nesnížila.
Stejně jako chápu, že jde občas s kamaráda na pivo, firemní večírky a podobné akce taky mají-to beru celkem v klídku.
Ale měsíc v kuse na hotelu s kolegyněma-byl prostě už moc.a stíhání p telefonu neni dle mě to samé,jako kdybych byla nalepená někde za sklem restaurace-tak to nepřehánějte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:19
Daniella82 píše:
Tak k tomu abych ho šla šmírovat,bych se fakt nesnížila.
Stejně jako chápu, že jde občas s kamaráda na pivo, firemní večírky a podobné akce taky mají-to beru celkem v klídku.
Ale měsíc v kuse na hotelu s kolegyněma-byl prostě už moc.a stíhání p telefonu neni dle mě to samé,jako kdybych byla nalepená někde za sklem restaurace-tak to nepřehánějte :lol:

Dani: ja myslim ze je protoze ten telefon muze byt horsi jak zenska nalepena na skle kterou nikoo nemusi videt.Nez to telefon rusi. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.11.10 00:22

Katko ty jsi Nikdy nežárlila? třeba ne, ale už vidím,jak by jsi byla v klidu,kdyby Ti manžel odjel na měsíc pryč s mladýma holkama.Třeba by to s Tebou nehnulo-v tom případě obdivuju.
Já jsem žárlivka a toto byla moje noční můra-asi jako by byla každého žárlivce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:30
Daniella82 píše:
Katko ty jsi Nikdy nežárlila? třeba ne, ale už vidím,jak by jsi byla v klidu,kdyby Ti manžel odjel na měsíc pryč s mladýma holkama.Třeba by to s Tebou nehnulo-v tom případě obdivuju.
Já jsem žárlivka a toto byla moje noční můra-asi jako by byla každého žárlivce :-)

Dani: ja psala ze na zacatku vztahu jsem zarlila ale hodne rychle me to preslo. nekde jsi to prehlidla :wink: .A ted at si jede at jich je tam treba dvacet tech zenskych. :lol:
Vzhledem k tomu ze leta i na mesic a dochazi do styku i s zenami z jeho oboru jsem stale klidna a vim ze i na tech hotelich se objevuji lehke zeny ale me to proste nic nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.11.10 00:32
kattkka píše:
Daniella82 píše:
Já jsem žárlivka a toto byla moje noční můra-asi jako by byla každého žárlivce :-)
Dani: ja psala ze na zacatku vztahu jsem zarlila ale hodne rychle me to preslo. nekde jsi to prehlidla :wink: .A ted at si jede at jich je tam treba dvacet tech zenskych. :lol:
Vzhledem k tomu ze leta i na mesic a dochazi do styku i s zenami z jeho oboru jsem stale klidna a vim ze i na tech hotelich se objevuji lehke zeny ale me to proste nic nedela.

Já bych taky byla ráda,kdyby mě to přešlo.Hodně by se mi ulevilo.škoda,že to neni u mě tak jednoduchý.
A čím to, že Tě to přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:34
Daniella82 píše:
kattkka píše:
Daniella82 píše:
Já bych taky byla ráda,kdyby mě to přešlo.Hodně by se mi ulevilo.škoda,že to neni u mě tak jednoduchý.
A čím to, že Tě to přešlo?

Ja si asi uvedomila jak to ej hnusny a neprijemny pac s jednim zarlivcem jsem chodila a jeste ted je mi :poblion: jak jsem snim mohla byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
24.11.10 00:39

Já musím říct, že jsem žárlila na manžela snad jen v době šestinedělí, kdy se mnou lomcovaly hormony, připadala jsem si jak mlékárna Kunín, nikam jsem moc nechtěla chodit, byla jsem unavená i jen konverzovat … tenkrát jsem si uvědomila (zvlášť v okamžiku, kdy šel na večeři se svou trenérkou z posilovny), jak strašně by bylo jednoduché mi ho v té situaci přebrat … taková navoněná příjemná a po všech stránkách ho obskakující milenka by určitě udělala svoje :-D Tak jsem si plakala do polštáře a pak to přešlo. Vím, že, přestože mám daleko do sexbomby a dokonalé hospodyně, by o naší rodinu nechtěl přijít a tudíž by neriskoval žádné aférky. Dnes zrovna odjel až do pátku na služebku, já mám tři týdny před porodem, takže na sex už nějakou dobu jsem neměla ani pomyšlení, a přesto mě ani nenapadlo ho podezřívat.
Ale k tomu jsem se asi propracovala až postupujícím věkem … v mládí jsem taky žárlila a dělala dusno kvůli hovadinám. To jsem v tom ale ještě neuměla tak dobře chodit a taky to podle toho tak dopadalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 00:39

Jinak co zkusit leceni :wink: nevim jak dlouho jste spolu ale pokud by te to nepreslo a stupnovalo se to tak bych to zkusila.
I kdyz nebude nejspis potreba ditko te tak zaukoluje ze nebude cas na zarleni. :wink:
A kdyz ne tak budes spehovat za sklem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria