Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evikk souhlas, sbalit chlapa,co má doma fůrii,je to nejjednodušší.....nebo to říkají schválně??? ![]()
Jenže já fůrie jsem taky,proti ho nikam nepouštím…
Zakladatelko upřímně,já bych se žárlivostí pos..a ![]()
Anonymní píše: **Proč by si zvyšoval sebevědomí???? jen jí chtěl říct, že tam někdo bude spát. lepší než se dozvědět od někoho jiného! Já si myslim, že je to fajn chlap když to netají. Asi ví, že má správnou přítelkyni, která to vezme jako informaci o situaci a ne že bude dělat scény!!!
Je to chlap, co chceš? Zkus mu udělat něco podobného a uvidíš jak vyletí jako čertík ze škatulky… Potřebuje si zvýšit ego**
Né ty jsi to nepochopila… já jsem viz příspěvek výš napsala, že je upřimný.
Ale řešilo se tu proč ji nepozval také nebo proč tam ona není s nimi.. no nebudeme to řešit.. asi jsem to špatně napsala…
Anonymní píše:
Toto je o důvěře. Kdo nevěří tak nemá sám čisté svědomí!!!!!!
Anebo se už jednou spálil
![]()
teda holky, které tu píšete, že by jste nepustili přítele nebo manžela..atd… tak to je fakt hrozný… to já bych si nikdy nedovolila, něco zakazovat…to já vím z předchozím vztahů, že to byl můj konec… ![]()
KláraNem píše:
teda holky, které tu píšete, že by jste nepustili přítele nebo manžela..atd… tak to je fakt hrozný… to já bych si nikdy nedovolila, něco zakazovat…to já vím z předchozím vztahů, že to byl můj konec…
Přesně tak … můj manžel je hrozně fajn, chápající, milující, tolerantní, ale to by skončilo přesně v okamžiku, kdy bych mu začala říkat, kam a s kým smí nebo nesmí jít. Buď s někým jsem a věřím mu, nebo si najdu takového, kterému věřit mohu.
Tedy, pokud mi vyvolávání žárlivých scén nedělá samotné dobře. Pak si ale následky musím přičítat sama sobě … ale jsou možná chlapi, kterým to, že na ně jejich ženská žárlí, masíruje jejich ego a užívají si to.
KláraNem píše:
teda holky, které tu píšete, že by jste nepustili přítele nebo manžela..atd… tak to je fakt hrozný… to já bych si nikdy nedovolila, něco zakazovat…to já vím z předchozím vztahů, že to byl můj konec…
Souhlas.
Jako ty co sem pisete nikam tak by me zajimalo co by jste delali kdyby chlap musel na mesic i na dyl na sluzebku.
.Omlovam se za odboceni.
Ale kdyz ctu prispevky tipu nikam ani an sluzebku jako ze takove tema tu uz bylo tak mi nezbyva nez se smat a rikat si ze to pise pubertak.
![]()
jééé mě se udělalo tak dobře, jak jsem si s váma pokecala ![]()
prostě řešit vše v klidu…asi ne s horkou hlavou, víte, mě je teď dobře i z toho, že jsem neposlala ty první sms hnusné, žárlivé, hloupé… že jsem si to nechala projít hlavou a teď vím, že je vše jak má být… díky všem ![]()
Zarlivyma,hnusnyma smskama se nic neresi.
A jeste jedna vec rikej si ze kdyz ty nekam pujdes tak on taky nebude psat zarlive hnusne smsky.
A pro ten zbytek polepsite se.Snizite rozvodovost.
![]()
kattkka píše:KláraNem píše:Souhlas.
Jako ty co sem pisete nikam tak by me zajimalo co by jste delali kdyby chlap musel na mesic i na dyl na sluzebku..Omlovam se za odboceni.
Ale kdyz ctu prispevky tipu nikam ani an sluzebku jako ze takove tema tu uz bylo tak mi nezbyva nez se smat a rikat si ze to pise pubertak.![]()
Puberták nejsem už 15 let ![]()
Přesto pokud jsem v rodiném stavu teda tvořím z někým rodinu tak trávíme čas spolu.Když jede chlap na služebku bere nás sebou a né proto že to má nařízené,ale proto že chce.Stejně tak já bych si v životě nevzala domu chlapa na přespání a tak on ženskou.Nevim proč bych měla tolerovat že někdo cizí zdílí s mim chlapem byt,lože.Když bude chtít podvést podvede stejně,nejsme spolu 24 hodin ale aby někoho tahal domu nebo s nim spal v jednom bytě nebo v postely to prostě ve vztahu co znám neexistuje
proc hned myslet na nejhorsi ? ![]()
proc si nerict, ze me ma rad, veri mi, ze ja verim jemu, takze mi narovinu rekl pravdu
. co bys delala, kdyby ses dozvedela za par dnu od nekoho jineho, ze tam u nej ten kolega a ta kolegyne spali? ztropila scenu? i kdyby ti tvrdil, ze to bylo vsechno ve vsi pocestnosti ?
co kdyz treba ta kolegyne tahne s kolegou ???? ![]()
pokud nemas zadny dukaz, neni dobre mu delat dusno
![]()
ehm .. no ja bych teda s manzelem na sluzebky jezdit nechtela, navic deti chodi do skoly, maji dalsi jine povinnosti .. , takze to zase neni tak jednoduche.
navic si myslim, ze kvalitne travit cas spolu s rodinou jde i jinak
.
to podle me neni reseni.
Já znala jednu a ta v těch dredech měla vši a musela se nechat ostříhat dohola. Nemyslím že to může být atraktivní. Ale já jsem docela žárlivka takže tě chápu .
Kamča.dalmatinka píše:kattkka píše:Puberták nejsem už 15 letKláraNem píše:Souhlas.
Jako ty co sem pisete nikam tak by me zajimalo co by jste delali kdyby chlap musel na mesic i na dyl na sluzebku..Omlovam se za odboceni.
Ale kdyz ctu prispevky tipu nikam ani an sluzebku jako ze takove tema tu uz bylo tak mi nezbyva nez se smat a rikat si ze to pise pubertak.![]()
Přesto pokud jsem v rodiném stavu teda tvořím z někým rodinu tak trávíme čas spolu.Když jede chlap na služebku bere nás sebou a né proto že to má nařízené,ale proto že chce.Stejně tak já bych si v životě nevzala domu chlapa na přespání a tak on ženskou.Nevim proč bych měla tolerovat že někdo cizí zdílí s mim chlapem byt,lože.Když bude chtít podvést podvede stejně,nejsme spolu 24 hodin ale aby někoho tahal domu nebo s nim spal v jednom bytě nebo v postely to prostě ve vztahu co znám neexistuje
To vim ze nejsi pubertak. ![]()
Dobre ale uvedom si ze ne vzdy jde aby zenska s ditetem jezdila na sluzebky.Vis jsou firmy co to nepovoluji.
A navic ja si nedokazu predstavit se sbalit a letet na ctvrt roku treba do Svedska
.
A volny cas travime i kazdy zvlast.Ono to obcas prospeje vis. ![]()
adys píše:
ehm .. no ja bych teda s manzelem na sluzebky jezdit nechtela, navic deti chodi do skoly, maji dalsi jine povinnosti .. , takze to zase neni tak jednoduche.
navic si myslim, ze kvalitne travit cas spolu s rodinou jde i jinak.
to podle me neni reseni.
Kami: a jeste jedna vec co an to tvuj zamestnavatel??Kdyz ti manzel nekam jede a ty jedes snim.
nevzdy to jde ze??? ![]()
Já si teda taky nedokážu představit jezdit s manželem na služebky. Služební cesta je jeho práce a do té se mu ani nechci motat. Do kanceláře za ním také každý den nechodím, že
… a když bude chtít, tak tam tu sekretářku po pracovní době taky přes stůl klidně přehnout může a já se mohu stavět na hlavu ![]()
Stejně tak, když jsem sama jezdívala služebně pryč, bych ani svou drahou polovičku také sebou nechtěla. Přes den člověk pracuje a večer má třeba také jiné pracovní povinnosti, do kterých není vždy jednoduché partnera zapojit … nebo to může být i trapné tam toho druhého tahat.