Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mUJ ZAMĚSTNAVATEL JE MUJ MANŽEL
TAK MOŽNÁ V TOM TO MÁM JEDNODUŠÍ.JEDINÁ MÁ PRÁCE JE VAŘIT A UKLÍZET PARDON ZA CAPSLOCK a už se mi to nechce přepisovat¨¨ takže možná proto to mám jednoduší a mám roupy.
je mi jasné že né vždy to jde.U nás to není problém a služebka je tak jednou 2× do roka a to si uděláme takovej vejletík ![]()
Opravdu 8 let jsme spolu nonstop,ještě se neštvem ![]()
Taky bych teda holku z dredama nechtěla.Dredy jsou pěkné když jsou co nejnusnější a umejt se to nedá a taky sem za mlada měla a je to hnus ![]()
a ja mela dredy a byla sem kocka
no ale k tematu…i kdyz ono uz vlastne neni co rict pac je videt ze sis to pekne v hlave porovnala sama…ale spis sem chtela rict ze ono je dobre ze nejsou ty dva porad spolu…ono co si budem povidat ale je fajn mit svuj cas pro sebe a pak taky se na toho druhyho tesit. ale asi jsem vitaci typ
a proste je dulezity tomu druhymu verit…kdyz se budes porad uzirat co kde s kym tak se z toho zblaznis. ![]()
já teda souhlas ve všem s Kamčou.dalmat…myslím, že doby mejdanů a přespávání patří do jiného životního období…rodina je rodina…tohle mi napsat můj chlap, tak vyměním zámek ![]()
příležitost dělá zloděje, říkejte si co chcete a Ty co s tím souhlasíte - chtěla bych slyšet Váš názor, kdybyste byly na místě Kláry a byl to Váš muž…
Já jsem šílená žárlivka.Manžel byl měsíc v kuse na služebce,kde spal na hotelu s mladýma kolegyněma.
Mam docela bujnou fantazii,takže jsem to dost těžko snášela.
Dělala jsem zezačátku šílený scény,ale bylo mi to prd platný. ![]()
vegiska píše:
já teda souhlas ve všem s Kamčou.dalmat…myslím, že doby mejdanů a přespávání patří do jiného životního období…rodina je rodina…tohle mi napsat můj chlap, tak vyměním zámek
příležitost dělá zloděje, říkejte si co chcete a Ty co s tím souhlasíte - chtěla bych slyšet Váš názor, kdybyste byly na místě Kláry a byl to Váš muž…
Přesně to sem chtěla říci.Když muj muž chce někam jít a nebo já což se občas stane tak doufám že to nevyzní blbě
ale když chce at si jde,ale spát bude doma.Stejně tak chci vědět kdy přijde abych tady pak nečuměla ve 3 ráno a on neležel někde v příkopě.Během toho juchání si voláme že jsme v pořádku.To vše dělám ne proto že bych mu neduvěřovala ale proto že sem klidná,vim že žije a navíc ještě mám přehled kde je a že ví že kdykoliv já nebo on mužem přijít na kontrolu
,ale musim říci že se to stane tak jednou do roka.Nemáme už potřebu někam lézt.
Přespání u někoho by nepřipadalo v uvahu ![]()
Vim co se na takovim mejdánku ve třech,ve skupině i ve dvojici děje a možná proto sem paranoidní ale muj muž má stejné zkušenosti,dříve jsme v takové partičce byli aniž by jsme byli už spolu
,takže večery trávíme spolu a nebo vedle sebe ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
mUJ ZAMĚSTNAVATEL JE MUJ MANŽELTAK MOŽNÁ V TOM TO MÁM JEDNODUŠÍ.JEDINÁ MÁ PRÁCE JE VAŘIT A UKLÍZET PARDON ZA CAPSLOCK a už se mi to nechce přepisovat¨¨ takže možná proto to mám jednoduší a mám roupy.
je mi jasné že né vždy to jde.U nás to není problém a služebka je tak jednou 2× do roka a to si uděláme takovej vejletík
Opravdu 8 let jsme spolu nonstop,ještě se neštvemTaky bych teda holku z dredama nechtěla.Dredy jsou pěkné když jsou co nejnusnější a umejt se to nedá a taky sem za mlada měla a je to hnus
kami vidis.Jenomze jsou to cesty ktere asi budou nekde pobliz vaseho bydliste. ![]()
A hold ne cesty do Svedska apod ![]()
vegiska píše:
já teda souhlas ve všem s Kamčou.dalmat…myslím, že doby mejdanů a přespávání patří do jiného životního období…rodina je rodina…tohle mi napsat můj chlap, tak vyměním zámek
Nic bych nedelala bych naprosto klidna.Vis holka kdybyti tvuj chlap LETAL X TISIC KILOMETRU na sluzebni cesty brala by jsi to jinak ![]()
A muj chlapa si muze vyrazit s kamaradama na pivo i bezeme muze tam prespat a muze tam byt zenska…ja si pak totiz taky vyrazim a spim u kamaradky.Je to o te duvere vis.
Ano je to po čr,německu popřípadě Rakousku.Když to bylo dál třeba jednou španělsko tak nám zaplatili celou dovču,ale to je taky spíš tím na jakém postu je muj chlap.Kdyby byl nějakej zaměstnanec tak by to nešlo,ale já bych to nezvládla.Opravdu né ![]()
Daniella82 píše:
Já jsem šílená žárlivka.Manžel byl měsíc v kuse na služebce,kde spal na hotelu s mladýma kolegyněma.
Mam docela bujnou fantazii,takže jsem to dost těžko snášela.
Dělala jsem zezačátku šílený scény,ale bylo mi to prd platný.
vidis a k nicemu ti to nebylo.Priste to zkus bez scen.A hned bude svet veselejsi.
Pokud te bude chtit podvest podvedete. ![]()
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Ano je to po čr,německu popřípadě Rakousku.Když to bylo dál třeba jednou španělsko tak nám zaplatili celou dovču,ale to je taky spíš tím na jakém postu je muj chlap.Kdyby byl nějakej zaměstnanec tak by to nešlo,ale já bych to nezvládla.Opravdu né
Kami ver ze zvladla.Jako kazda jina. ![]()
Ja se priznam ja to mam strasne rada kdyz na par dni zmizi.Dojde kamoska,mam porad uklizeno
a je nam fajn a uzivam si to ale pak uz se na nej tesim
.
Klárko, je zbytečné se tím trápit, jé, co já se natrápila a stejně to bylo k ničemu, navíc si myslím, že kdyby s ní něco měl/chtěl mít, tak ti to nenapíše, abys neměla nejmenší podezření ![]()
Kamčo, přítel taky jezdí na služebky a nemyslím si, že by to firma dovolila, abych jezdila s ním, navíc si to se svištěma nějak ani neumím představit
A ani bych nechtěla. Mně to přijde ulítlé, něco zakazovat, ale asi máš submisivního chlapa
, který to toleruje a ty jsi prostě ten, kdo to vede, jinak si neumím vysvětlit, že by to s tebou vydržel, resp. že by ti imponoval chlap, který tě poslouchá. Já bych s takovým nevydržela ani minutu. Ty by ses bála, že kdyby tam byl bez tebe, že by něco páchal? Snažím se pochopit tvůj názor. Já jsem někdy i ráda, že se pročistí vzduch, když na pár dní odjede ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel![]()
![]()
Nikdy nerikej nikdy zarlivost je mrska. ![]()
Nene my jsme buzíci oba
.Oba máme stejný pravidla a možnosti a nemožnosti.Není to tak že on by měl zákazy a já si trajdala
.Jak říkám jasně jsme si na začátku vztahu kdy jsme lítali každej s kým chtěl a bylo zle pravidla a je klídek ![]()
A u nás je to tak že muž je o hodně starší a myslím si že to že tohle vymyslel a svolil nebyla jen hra že by chtěl poslouchat,ale abych neutekla jinam ![]()
kattkka píše:Kamča.dalmatinka píše:Nikdy nerikej nikdy zarlivost je mrska.
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel![]()
![]()
Ty si tady jednu uklidnuješ a druhou vynervíš ![]()
Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:26