Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamčo, to je kua divný vztah, nic takového neznám, ale proč ne
Jsem myslela, že je to takový ten sráborka, co poslechne fůrii
ježiš, no, tak když vám to vyhovuje, tak super. Ale nestraš tady Klárku, tam fakt nic není. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Nene my jsme buzíci oba.Oba máme stejný pravidla a možnosti a nemožnosti.Není to tak že on by měl zákazy a já si trajdala
.Jak říkám jasně jsme si na začátku vztahu kdy jsme lítali každej s kým chtěl a bylo zle pravidla a je klídek
V tom pripade jsi nasla partnera naladeneho an stejne strane.Tak bud rada.Najit ho opacneho tak mas problem. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:Kamča.dalmatinka píše:Nikdy nerikej nikdy zarlivost je mrska.
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel![]()
![]()
Ty si tady jednu uklidnuješ a druhou vynervíš
Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:26
Ja to myslela jinak
ja to myslela tak ze ta mrska zarlivost ten vztah muze znicit.
Podle mě žárlení a scénky souvisí minimálně částečně s nedostatkem sebevědomí žárlivce… tím mluvím o neprokázané žárlivosti.
Pokud si věřím, že mám nějakou hodnotu a kvality, kvůli kterým mě můj partner miluje a kterých si cení, nemám důvod nevěřit ani jemu … protože on, pokud za něco stojí, nebude mít chuť riskovat to, že o mě přijde. A pokud je to nevěrník, který zahybá, tak mi nestojí za to, abych se užírala a ponižovala především sama sebe tím, že mu dělám dusno.
Sama nevidím nic špatného na tom, že někdo z manželů jednou za čas z nějakého důvodu přespí někde jinde … když je to tedy nutné. Opět jsme u té důvěry: proč by měl být nevěrný pouze přes noc? Přespání nic neznamená. Já jsem tenkrát s tím „nevěrníkem“ randila přes oběd a odpoledne ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel![]()
![]()
Kami díky,ale nepřeháněj.
Ty jsi taky krásná a taky žárlivka
Navíc znám chlapa co má doma opravdovou krásnou chytrou a hodnou modelku,stejně jí zahybá kde může..o tom to neni
,já jsem žárlivka už od přírody ![]()
Já myslim že to je potkat ve správné chvilce někoho kdo je stejně daleko jako já
.Myslím tím že když jsme se poznali tak už jsme oba byli v tý největší pařící bouřce
a kdyby jsme se potkali o rok dříve tak se pozabijeme nebo spolu nejsme ale potkala sem ho v tobě když on měl vše vyzkoušeno a já také a byli jsme vyřádění.Ze začátku tak pár měsícu(1-2měsíce)ještě né ale když jsme se pak jen hádali a něco si vyčítali tak jsme prostě ty pravidla museli udělat jinak by jsme spolu nebyli ![]()
Jsme oba stejný,žárlivci a paličáci ![]()
Evikk píše:
Podle mě žárlení a scénky souvisí minimálně částečně s nedostatkem sebevědomí žárlivce… tím mluvím o neprokázané žárlivosti.
Pokud si věřím, že mám nějakou hodnotu a kvality, kvůli kterým mě můj partner miluje a kterých si cení, nemám důvod nevěřit ani jemu … protože on, pokud za něco stojí, nebude mít chuť riskovat to, že o mě přijde. A pokud je to nevěrník, který zahybá, tak mi nestojí za to, abych se užírala a ponižovala především sama sebe tím, že mu dělám dusno.Sama nevidím nic špatného na tom, že někdo z manželů jednou za čas z nějakého důvodu přespí někde jinde … když je to tedy nutné. Opět jsme u té důvěry: proč by měl být nevěrný pouze přes noc? Přespání nic neznamená. Já jsem tenkrát s tím „nevěrníkem“ randila přes oběd a odpoledne
Tak u mě to neplatí.Nějakym pocitem méněcenosti a tak určitě netrpim.Jak říká Danielka s tim už se člověk narodí
.Proto když se potkaj dva musí bejt kázeň
i když mám pocit že lepší a hodnější by nenašel
a taky umim nejlíp na světě vařit a na sex neříkám nikdy né,to je podle mě velmi dobrá vlastnost
![]()
Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:35
Daniella82 píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami díky,ale nepřeháněj.
![]()
Navíc znám chlapa co má doma opravdovou krásnou chytrou a hodnou modelku,stejně jí zahybá kde může..o tom to neni
,já jsem žárlivka už od přírody
Dani: prosimte takova otazka
Kdyz mu delas zarlivou scenu jak vypada ta scena.
kattkka píše:Daniella82 píše:Dani: prosimte takova otazkaKamča.dalmatinka píše:Kami díky,ale nepřeháněj.
![]()
Tak nejdřív byl hysterák,když měl odjíždět,že nechci aby jel.Takhle se to těžko popisuje,jak taková scéna vypadá,když jsi to nezažila
Pak jsem ho cca ten první týden naháněla po tel. a pořád jsem se ho vyptávala co zrovna dělá,s kým je atd.no blázen
Pak mě to nějakým zázrakem přešlo,asi došly síly ![]()
Daniella82 píše:kattkka píše:Tak nejdřív byl hysterák,když měl odjíždět,že nechci aby jel.Takhle se to těžko popisuje,jak taková scéna vypadá,když jsi to nezažilaDaniella82 píše:Dani: prosimte takova otazkaKamča.dalmatinka píše:Kami díky,ale nepřeháněj.
![]()
Pak jsem ho cca ten první týden naháněla po tel. a pořád jsem se ho vyptávala co zrovna dělá,s kým je atd.no blázen
Pak mě to nějakým zázrakem přešlo,asi došly síly
A on to vzal jak prosim te??jak dlouho jste s pritelem manzelem roku??
To neni žádná scéna,to si nás měla vidět na začátku
.
Spolu jsme 9.
Snažil se mě pořád uklidňovat,že se tam nic neděje,že se nemám čeho bát atd.Pár dní školení bych asi přežila víc v klidu,než prostě ten měsíc.To je hodně dlouhá doba na mě.On má svatou trpělivost,jinej chlap už by mě poslal do háje,za to co jsem mu vyváděla za scény a výslechy.ach jo.- mmch proč se ptáš?
a jsme spolu přes 2 roky.
Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:55
Kamča.dalmatinka píše:
To neni žádná scéna,to si nás měla vidět na začátku.
Spolu jsme 9.
Kami a co jsi dělala Ty zascény ? ![]()
My jsme taky dvojka,ale fakt to bylo na začátku,dnes by se díky pravidlum nic takového nestalo
ale u nás bylo normální jít někoho někam zkontrolovat a občas samozřejmě nebyla ta společnost jen pánská a dámská i když jen kamarádi vždycky jsme si udělali někde scénu a pak sem utekla,on mě hledal proto že myslel že z někým sem a naopak.Volání každých 10 minut a to se nedá popsat.Naštěstí nás to do 2 měsícu přešlo ![]()
Daniella82 píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami a co jsi dělala Ty zascény ?
To neni žádná scéna,to si nás měla vidět na začátku.
Spolu jsme 9.
No ja bych ty sceny chapala kdyby jste spolu byli max.rok ale pak uz ne.
Ja taky zarlila ale fakt je n zacatku sama nevim proc.
ale neni to muj styl takze jsem se rychle vzpamatovala nevim jestli by to dlouhodobe chlap ustal.