Zas v tom lítám – žárlím na přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oz
9304
23.11.10 23:26

Kamčo, to je kua divný vztah, nic takového neznám, ale proč ne :lol: Jsem myslela, že je to takový ten sráborka, co poslechne fůrii :oops: 8-) :huban: :huban: ježiš, no, tak když vám to vyhovuje, tak super. Ale nestraš tady Klárku, tam fakt nic není. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.11.10 23:26
Kamča.dalmatinka píše:
Nene my jsme buzíci oba :lol: .Oba máme stejný pravidla a možnosti a nemožnosti.Není to tak že on by měl zákazy a já si trajdala :lol: .Jak říkám jasně jsme si na začátku vztahu kdy jsme lítali každej s kým chtěl a bylo zle pravidla a je klídek :lol:

V tom pripade jsi nasla partnera naladeneho an stejne strane.Tak bud rada.Najit ho opacneho tak mas problem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.11.10 23:28
Kamča.dalmatinka píše: :lol:
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel :kytka: :kytka: :kytka:
Nikdy nerikej nikdy zarlivost je mrska. :wink:

Ty si tady jednu uklidnuješ a druhou vynervíš :lol:

Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:26

Ja to myslela jinak :oops: ja to myslela tak ze ta mrska zarlivost ten vztah muze znicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.11.10 23:29

Podle mě žárlení a scénky souvisí minimálně částečně s nedostatkem sebevědomí žárlivce… tím mluvím o neprokázané žárlivosti.
Pokud si věřím, že mám nějakou hodnotu a kvality, kvůli kterým mě můj partner miluje a kterých si cení, nemám důvod nevěřit ani jemu … protože on, pokud za něco stojí, nebude mít chuť riskovat to, že o mě přijde. A pokud je to nevěrník, který zahybá, tak mi nestojí za to, abych se užírala a ponižovala především sama sebe tím, že mu dělám dusno.

Sama nevidím nic špatného na tom, že někdo z manželů jednou za čas z nějakého důvodu přespí někde jinde … když je to tedy nutné. Opět jsme u té důvěry: proč by měl být nevěrný pouze přes noc? Přespání nic neznamená. Já jsem tenkrát s tím „nevěrníkem“ randila přes oběd a odpoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.11.10 23:30
Kamča.dalmatinka píše:
Já musim dodat že Danielka se nemusí bát proto že je to největší kočka.Myslím si že lepší by už zlato stejně nenašel :kytka: :kytka: :kytka:

Kami díky,ale nepřeháněj. :oops: Ty jsi taky krásná a taky žárlivka :lol: Navíc znám chlapa co má doma opravdovou krásnou chytrou a hodnou modelku,stejně jí zahybá kde může..o tom to neni :-( ,já jsem žárlivka už od přírody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 23:32

Já myslim že to je potkat ve správné chvilce někoho kdo je stejně daleko jako já :lol: .Myslím tím že když jsme se poznali tak už jsme oba byli v tý největší pařící bouřce :lol: a kdyby jsme se potkali o rok dříve tak se pozabijeme nebo spolu nejsme ale potkala sem ho v tobě když on měl vše vyzkoušeno a já také a byli jsme vyřádění.Ze začátku tak pár měsícu(1-2měsíce)ještě né ale když jsme se pak jen hádali a něco si vyčítali tak jsme prostě ty pravidla museli udělat jinak by jsme spolu nebyli :lol:
Jsme oba stejný,žárlivci a paličáci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 23:33
Evikk píše:
Podle mě žárlení a scénky souvisí minimálně částečně s nedostatkem sebevědomí žárlivce… tím mluvím o neprokázané žárlivosti.
Pokud si věřím, že mám nějakou hodnotu a kvality, kvůli kterým mě můj partner miluje a kterých si cení, nemám důvod nevěřit ani jemu … protože on, pokud za něco stojí, nebude mít chuť riskovat to, že o mě přijde. A pokud je to nevěrník, který zahybá, tak mi nestojí za to, abych se užírala a ponižovala především sama sebe tím, že mu dělám dusno.Sama nevidím nic špatného na tom, že někdo z manželů jednou za čas z nějakého důvodu přespí někde jinde … když je to tedy nutné. Opět jsme u té důvěry: proč by měl být nevěrný pouze přes noc? Přespání nic neznamená. Já jsem tenkrát s tím „nevěrníkem“ randila přes oběd a odpoledne :lol:

Tak u mě to neplatí.Nějakym pocitem méněcenosti a tak určitě netrpim.Jak říká Danielka s tim už se člověk narodí :lol:.Proto když se potkaj dva musí bejt kázeň :lol: i když mám pocit že lepší a hodnější by nenašel :lol: a taky umim nejlíp na světě vařit a na sex neříkám nikdy né,to je podle mě velmi dobrá vlastnost :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.11.10 23:34
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kami díky,ale nepřeháněj. :oops: Ty jsi taky krásná a taky žárlivka :lol: Navíc znám chlapa co má doma opravdovou krásnou chytrou a hodnou modelku,stejně jí zahybá kde může..o tom to neni :-( ,já jsem žárlivka už od přírody :lol:

Dani: prosimte takova otazka :oops: Kdyz mu delas zarlivou scenu jak vypada ta scena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.11.10 23:44
kattkka píše:
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kami díky,ale nepřeháněj. :oops: Ty jsi taky krásná a taky žárlivka :lol: Navíc znám chlapa co má doma opravdovou krásnou chytrou a hodnou modelku,stejně jí zahybá kde může..o tom to neni :-( ,já jsem žárlivka už od přírody :lol:
Dani: prosimte takova otazka :oops: Kdyz mu delas zarlivou scenu jak vypada ta scena.

Tak nejdřív byl hysterák,když měl odjíždět,že nechci aby jel.Takhle se to těžko popisuje,jak taková scéna vypadá,když jsi to nezažila :mrgreen: Pak jsem ho cca ten první týden naháněla po tel. a pořád jsem se ho vyptávala co zrovna dělá,s kým je atd.no blázen :zed: Pak mě to nějakým zázrakem přešlo,asi došly síly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.11.10 23:47
Daniella82 píše:
kattkka píše:
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Dani: prosimte takova otazka :oops: Kdyz mu delas zarlivou scenu jak vypada ta scena.
Tak nejdřív byl hysterák,když měl odjíždět,že nechci aby jel.Takhle se to těžko popisuje,jak taková scéna vypadá,když jsi to nezažila :mrgreen: Pak jsem ho cca ten první týden naháněla po tel. a pořád jsem se ho vyptávala co zrovna dělá,s kým je atd.no blázen :zed: Pak mě to nějakým zázrakem přešlo,asi došly síly :mrgreen:

A on to vzal jak prosim te??jak dlouho jste s pritelem manzelem roku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 23:51

To neni žádná scéna,to si nás měla vidět na začátku :lol: .
:lol: Spolu jsme 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.11.10 23:51

Snažil se mě pořád uklidňovat,že se tam nic neděje,že se nemám čeho bát atd.Pár dní školení bych asi přežila víc v klidu,než prostě ten měsíc.To je hodně dlouhá doba na mě.On má svatou trpělivost,jinej chlap už by mě poslal do háje,za to co jsem mu vyváděla za scény a výslechy.ach jo.- mmch proč se ptáš? :wink: a jsme spolu přes 2 roky.

Příspěvek upraven 23.11.10 v 23:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.11.10 23:52
Kamča.dalmatinka píše:
To neni žádná scéna,to si nás měla vidět na začátku :lol: . :lol: Spolu jsme 9.

Kami a co jsi dělala Ty zascény ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 23:57

My jsme taky dvojka,ale fakt to bylo na začátku,dnes by se díky pravidlum nic takového nestalo :lol: ale u nás bylo normální jít někoho někam zkontrolovat a občas samozřejmě nebyla ta společnost jen pánská a dámská i když jen kamarádi vždycky jsme si udělali někde scénu a pak sem utekla,on mě hledal proto že myslel že z někým sem a naopak.Volání každých 10 minut a to se nedá popsat.Naštěstí nás to do 2 měsícu přešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.11.10 23:59
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
To neni žádná scéna,to si nás měla vidět na začátku :lol: . :lol: Spolu jsme 9.
Kami a co jsi dělala Ty zascény ? :mrgreen:

No ja bych ty sceny chapala kdyby jste spolu byli max.rok ale pak uz ne.
Ja taky zarlila ale fakt je n zacatku sama nevim proc. :lol: ale neni to muj styl takze jsem se rychle vzpamatovala nevim jestli by to dlouhodobe chlap ustal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí