Zas v tom lítám – žárlím na přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
24.11.10 11:44
kattkka píše:
Ja vim.I kdyz ted uz to tak jednoducehe neni ale to bych odbocila.Jinak ja kojila tri mesice.

No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy :lol:.O tom že by hlídal chlap u nás nepřipadaná v uvahu proto že musí být brzy v práci aby to vše skontroloval a dítě by sebou brát určitě nemohl.
Jak říkám všechno je o možnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 11:51
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
Ja vim.I kdyz ted uz to tak jednoducehe neni ale to bych odbocila.Jinak ja kojila tri mesice.
No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy :lol:.O tom že by hlídal chlap u nás nepřipadaná v uvahu proto že musí být brzy v práci aby to vše skontroloval a dítě by sebou brát určitě nemohl.

Kami ja litam ale o vikendu vis. :wink:
Pritel ma vikendy volne.A jinak kdyz si terba vezme dovcu atak tak to jde.Pres tyden muzu jit taky ale musim dojet normalne v 11 dom.
Ale vse je proste na domluve.A taky o tom jaky si to udelas takovy to mas. 8-)
On je zvykli hlidat od konce 6nedeli.To me poslal s kamoskou na vino.Ale to jsem byla 5minut od baraku.A jinak ted fakt ve 13odpoledne odejdu a dojedu treba az druhy den v tu samou dobu.Sice to tu vypada jak po vybuchu ale nad tim zavru oci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.10 11:57
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
Pritel ma vikendy volne.A jinak kdyz si terba vezme dovcu atak tak to jde.Pres tyden muzu jit taky ale musim dojet normalne v 11 dom.
On je zvykli hlidat od konce 6nedeli.To me poslal s kamoskou na vino.Ale to jsem byla 5minut od baraku.A jinak ted fakt ve 13odpoledne odejdu a dojedu treba az druhy den v tu samou dobu.Sice to tu vypada jak po vybuchu ale nad tim zavru oci :lol: :lol:

U nás hlídání nejde ani o svátku a ani bych to teda nechtěla.Nejsem tip co by opustil dítě .Sory ale pro mě je to strašná představa.Mě se stýská a to je Maty na 4 hodinky ve školce a to až od září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 12:01
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
On je zvykli hlidat od konce 6nedeli.To me poslal s kamoskou na vino.Ale to jsem byla 5minut od baraku.A jinak ted fakt ve 13odpoledne odejdu a dojedu treba az druhy den v tu samou dobu.Sice to tu vypada jak po vybuchu ale nad tim zavru oci :lol: :lol:
U nás hlídání nejde ani o svátku a ani bych to teda nechtěla.Nejsem tip co by opustil dítě .Sory ale pro mě je to strašná představa.Mě se stýská a to je Maty na 4 hodinky ve školce a to až od září.

ja ti to neberu.Ale ani neschvaluji.kazda to amme jinak.
Vis kdyby mala chodila do skolky tak to beru taky jinak.Jenomze nechodi.
Na prazdninach byla uz taky skoro celej tyden.Kdyz potrebuji jit k lekari muze ji pohlidat kdokoliv vydrzi s kym koliv bez slzicek.Da mi pusinku zamava a ja jdu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.11.10 13:16

četla jsem jen uvodní příspěvěk..
Kláro - už jsem ti jednou psala, že ten tvůj s tebou zametá v tom smyslu, že ví, že žárlíš a proto si naschvál honí na tvých neg. emicích své sebevědomí..
je to ubožák a jen se dobře baví ..
Stále to tak vidím. Ty ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.10 14:43
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
U nás hlídání nejde ani o svátku a ani bych to teda nechtěla.Nejsem tip co by opustil dítě .Sory ale pro mě je to strašná představa.Mě se stýská a to je Maty na 4 hodinky ve školce a to až od září.
ja ti to neberu.Ale ani neschvaluji.kazda to amme jinak.
Vis kdyby mala chodila do skolky tak to beru taky jinak.Jenomze nechodi.
Na prazdninach byla uz taky skoro celej tyden.Kdyz potrebuji jit k lekari muze ji pohlidat kdokoliv vydrzi s kym koliv bez slzicek.Da mi pusinku zamava a ja jdu. :wink:

Tak vidíš a já když nepočítám školku(tvoje malá je snad na školku ještě malá né?) tak jsem bez Matyho byla jen když sem byla u zubaře a nebo u holiče.
Asi je ti taky o dost mín než mě když máš potřebu někam chodit.Já sem ráda že mám klid a nejvíc si odpočinu když si s chlapem otevřem vínko a povídáme si.Kecání ze ženskejma mám dost na hřišti,na kroužku nebo v centru a kamarádky chodí když mates spí k nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.11.10 20:12

Kamco:ja mam pocit ze o moc starsi nejsi.Mozna jsme stejne stare.Nekde jsi davno uvedla svuj vek a ja mam pocit ze jsme stejne.Jinak me je 25.A jestli jsi starsi omlouvam se. :oops: :oops:
Jinak ja kdyz nekam jdu tak se snazim odreagovat a vypnout.A jsu za ty chvile rada. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.10 20:35
kattkka píše:
Kamco:ja mam pocit ze o moc starsi nejsi.Mozna jsme stejne stare.Nekde jsi davno uvedla svuj vek a ja mam pocit ze jsme stejne.Jinak me je 25.A jestli jsi starsi omlouvam se. :oops: :oops:
Jinak ja kdyz nekam jdu tak se snazim odreagovat a vypnout.A jsu za ty chvile rada. :andel:

Starší trochu sem :lol: o 4
Jinak já se vyřádila až až ,začla sem brzo.Bez dítěte sem nervozní a mám strach že se mu něco stane :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.11.10 06:34
Kamča.dalmatinka píše:
kattkka píše:
Jinak ja kdyz nekam jdu tak se snazim odreagovat a vypnout.A jsu za ty chvile rada. :andel:
Starší trochu sem :lol: o 4
Jinak já se vyřádila až až ,začla sem brzo.Bez dítěte sem nervozní a mám strach že se mu něco stane :oops:

Tak to neni takovej rozdil.
Kazda to mame jjinak. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prev
1.12.10 11:49

asi tě to neuklidní, ale na pracovních cestách a večírcích jsem často spavala z chlapama, byla jsem jedina ženská. Nikdy jsem ale nic s nikým neměla. Jednou jsem musela dát kolegovy facku. Ale to jsou věci na který musej být dva ( a nebo jeden hulvát) a to jsme nikdy nebyly. Všechno dopadne dobře.

• Citovat
  • Upravit
4.7.19 15:52

@KláraNem
To si dělá prdel? Nikdy by mi tohle přítel nedovolil ani by mě nestavěl do takové situace 8o rozhodne to není normální!!! :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí