Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:
Ja vim.I kdyz ted uz to tak jednoducehe neni ale to bych odbocila.Jinak ja kojila tri mesice.
No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy
.O tom že by hlídal chlap u nás nepřipadaná v uvahu proto že musí být brzy v práci aby to vše skontroloval a dítě by sebou brát určitě nemohl.
Jak říkám všechno je o možnostech.
Kamča.dalmatinka píše:kattkka píše:No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy
Ja vim.I kdyz ted uz to tak jednoducehe neni ale to bych odbocila.Jinak ja kojila tri mesice..O tom že by hlídal chlap u nás nepřipadaná v uvahu proto že musí být brzy v práci aby to vše skontroloval a dítě by sebou brát určitě nemohl.
Kami ja litam ale o vikendu vis. ![]()
Pritel ma vikendy volne.A jinak kdyz si terba vezme dovcu atak tak to jde.Pres tyden muzu jit taky ale musim dojet normalne v 11 dom.
Ale vse je proste na domluve.A taky o tom jaky si to udelas takovy to mas. ![]()
On je zvykli hlidat od konce 6nedeli.To me poslal s kamoskou na vino.Ale to jsem byla 5minut od baraku.A jinak ted fakt ve 13odpoledne odejdu a dojedu treba az druhy den v tu samou dobu.Sice to tu vypada jak po vybuchu ale nad tim zavru oci
![]()
kattkka píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami ja litam ale o vikendu vis.kattkka píše:No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy
Ja vim.I kdyz ted uz to tak jednoducehe neni ale to bych odbocila.Jinak ja kojila tri mesice..O tom že by hlídal chlap u nás nepřipadaná v uvahu proto že musí být brzy v práci aby to vše skontroloval a dítě by sebou brát určitě nemohl.
Pritel ma vikendy volne.A jinak kdyz si terba vezme dovcu atak tak to jde.Pres tyden muzu jit taky ale musim dojet normalne v 11 dom.
Ale vse je proste na domluve.A taky o tom jaky si to udelas takovy to mas.
On je zvykli hlidat od konce 6nedeli.To me poslal s kamoskou na vino.Ale to jsem byla 5minut od baraku.A jinak ted fakt ve 13odpoledne odejdu a dojedu treba az druhy den v tu samou dobu.Sice to tu vypada jak po vybuchu ale nad tim zavru oci![]()
U nás hlídání nejde ani o svátku a ani bych to teda nechtěla.Nejsem tip co by opustil dítě .Sory ale pro mě je to strašná představa.Mě se stýská a to je Maty na 4 hodinky ve školce a to až od září.
Kamča.dalmatinka píše:kattkka píše:U nás hlídání nejde ani o svátku a ani bych to teda nechtěla.Nejsem tip co by opustil dítě .Sory ale pro mě je to strašná představa.Mě se stýská a to je Maty na 4 hodinky ve školce a to až od září.Kamča.dalmatinka píše:Kami ja litam ale o vikendu vis.kattkka píše:No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy
On je zvykli hlidat od konce 6nedeli.To me poslal s kamoskou na vino.Ale to jsem byla 5minut od baraku.A jinak ted fakt ve 13odpoledne odejdu a dojedu treba az druhy den v tu samou dobu.Sice to tu vypada jak po vybuchu ale nad tim zavru oci![]()
ja ti to neberu.Ale ani neschvaluji.kazda to amme jinak.
Vis kdyby mala chodila do skolky tak to beru taky jinak.Jenomze nechodi.
Na prazdninach byla uz taky skoro celej tyden.Kdyz potrebuji jit k lekari muze ji pohlidat kdokoliv vydrzi s kym koliv bez slzicek.Da mi pusinku zamava a ja jdu. ![]()
četla jsem jen uvodní příspěvěk..
Kláro - už jsem ti jednou psala, že ten tvůj s tebou zametá v tom smyslu, že ví, že žárlíš a proto si naschvál honí na tvých neg. emicích své sebevědomí..
je to ubožák a jen se dobře baví ..
Stále to tak vidím. Ty ne???
kattkka píše:Kamča.dalmatinka píše:ja ti to neberu.Ale ani neschvaluji.kazda to amme jinak.kattkka píše:U nás hlídání nejde ani o svátku a ani bych to teda nechtěla.Nejsem tip co by opustil dítě .Sory ale pro mě je to strašná představa.Mě se stýská a to je Maty na 4 hodinky ve školce a to až od září.Kamča.dalmatinka píše:Kami ja litam ale o vikendu vis.kattkka píše:No vidíš kdyby si neměla žádné hlídání tak by tě roupy někde lítat přešli brzy
Vis kdyby mala chodila do skolky tak to beru taky jinak.Jenomze nechodi.
Na prazdninach byla uz taky skoro celej tyden.Kdyz potrebuji jit k lekari muze ji pohlidat kdokoliv vydrzi s kym koliv bez slzicek.Da mi pusinku zamava a ja jdu.
Tak vidíš a já když nepočítám školku(tvoje malá je snad na školku ještě malá né?) tak jsem bez Matyho byla jen když sem byla u zubaře a nebo u holiče.
Asi je ti taky o dost mín než mě když máš potřebu někam chodit.Já sem ráda že mám klid a nejvíc si odpočinu když si s chlapem otevřem vínko a povídáme si.Kecání ze ženskejma mám dost na hřišti,na kroužku nebo v centru a kamarádky chodí když mates spí k nám
Kamco:ja mam pocit ze o moc starsi nejsi.Mozna jsme stejne stare.Nekde jsi davno uvedla svuj vek a ja mam pocit ze jsme stejne.Jinak me je 25.A jestli jsi starsi omlouvam se.
![]()
Jinak ja kdyz nekam jdu tak se snazim odreagovat a vypnout.A jsu za ty chvile rada. ![]()
kattkka píše:
Kamco:ja mam pocit ze o moc starsi nejsi.Mozna jsme stejne stare.Nekde jsi davno uvedla svuj vek a ja mam pocit ze jsme stejne.Jinak me je 25.A jestli jsi starsi omlouvam se.![]()
Jinak ja kdyz nekam jdu tak se snazim odreagovat a vypnout.A jsu za ty chvile rada.
Starší trochu sem
o 4
Jinak já se vyřádila až až ,začla sem brzo.Bez dítěte sem nervozní a mám strach že se mu něco stane ![]()
Kamča.dalmatinka píše:kattkka píše:Starší trochu sem
Kamco:ja mam pocit ze o moc starsi nejsi.Mozna jsme stejne stare.Nekde jsi davno uvedla svuj vek a ja mam pocit ze jsme stejne.Jinak me je 25.A jestli jsi starsi omlouvam se.![]()
Jinak ja kdyz nekam jdu tak se snazim odreagovat a vypnout.A jsu za ty chvile rada.o 4
Jinak já se vyřádila až až ,začla sem brzo.Bez dítěte sem nervozní a mám strach že se mu něco stane
Tak to neni takovej rozdil.
Kazda to mame jjinak.
.
asi tě to neuklidní, ale na pracovních cestách a večírcích jsem často spavala z chlapama, byla jsem jedina ženská. Nikdy jsem ale nic s nikým neměla. Jednou jsem musela dát kolegovy facku. Ale to jsou věci na který musej být dva ( a nebo jeden hulvát) a to jsme nikdy nebyly. Všechno dopadne dobře.
@KláraNem
To si dělá prdel? Nikdy by mi tohle přítel nedovolil ani by mě nestavěl do takové situace
rozhodne to není normální!!!
![]()