Opět sama doma

Anonymní
27.11.10 20:59

Opět sama doma

Je sobota a já jsem zase sama doma, jen s dětmi.
Manžel byl teď ve středu v hospodě, na pár pivech, ve čtvrtek pil celou noc, přišel ve 4 ráno. V pátek nás milostivě vzal s sebou na otevírání nějakého sálu - bylo i pro děti - ale bylo na něm vidět, že si to s námi moc neužije. Chtěl být se svými známými, za námi sem tam přišel. Já samozřejmě byla naštvaná, protože děti řádily a já chodila jen za nimi. To jsem mohla být s nimi doma a pohrály bychom si líp. No asi po dvou hoďkách jsme šli domů, všichni. No a dneska zase šel na nějaké narozeniny. Podotýkám, že v pondělí ráno odjíždí až do Vánoc pracovně do zahraničí, tak jsem si myslela, že budeme všichni spolu, jako rodina. Toto jeho chování trvá už delší dobu, když je doma, tak chodí na pivo a když je v cizině, tak píše, jak moc mu chybíme a jak už nikam nebude chodit, ale skutek utek. Je to pořád dokola, když mu řeknu, že má problém s alkoholem, tak to neuzná a ještě křičí. To já prý jsem netolerantní, já to nechápu, prý je to normální. Tak co myslíte, jsem opravdu ta špatná, co to nechápe?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.11.10 21:14

ahoj tohle jsem měla taky a to ale nemám dítě… :roll: taky pořád někde chodil…a když pil tak vypil celou lahev i doma…taky jsem do něj hustila..že má problem že je alkoholik že už to vážně přehání a že se mi málo věnuje…a v té době jsem mu jasně řekla že jestli se takhle bude chovat dál žadný dítě s ním mít nebudu…ale tak manželovi v te době bylo málo…asi 22 takže to je asi jiné…ale pak ho to přešlo přestal i kouřit a začal cvičit a je semnou víc doma a čekáme miminko a už tak nezlobí a když teda chce někam jít (není to moc často tak se nezlobím..řeknu mu at si to užije a pak mu zamávám z auta..a začal chodit i dřív… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1317
27.11.10 21:16

Ahoj, to mi je líto. Určitě ti je smutno. Možná je to jen chvilkové období, kdy si myslí, že si nic neužil a chce se bavit. Bohužel na úkor tebe a dětí. Asi by to chtělo si v klidu promluvit, že se ti to nelíbí, aby chodil tak často. Udělat nějaký kompromis. Taky byjsi mohla začít chodit ty, aby věděl jaké to je zůstat sám doma s dětmi a druhý se chodí bavit. Určitě by se mu to nelíbilo. Držim pěstičky, ať se to doma u vás zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.11.10 21:58

Ahoj,:( musi to byt tezke,je zvlastni, ze se ti nevenuje, kdyz tak dlouho nebudete spolu… neni tam jeste nejaky dalsi problem? :(((((((( :-(

jinak abych pravdu rekla, take ma manzel celkem dost akci pres tyden, obcas mu neco reknu, ale pak si rikam, ze vlastne ja mam take moznost jak jit s kamaradkou, na veceri, do divadla, kina na koncert.
Napr. dnes manzel hraje na nejake narozeninove party, byla jsem s kamaradkama a malou na rozsviceni stromecku na Staromaku a po ceste jsem se stavila za manzelem v hospode, takze jsem si pripila s oslavencem, a dala jsem si jedno
Jinak taky si holky obcas dam treba 2-3 sklenicky doma vecer, kdyz ma manzel koncert nebo nejakou akci

asi jsem moc nepomohla, ale myslim ze urcite pomuze, popovidat si o tom musi to byt narocne se tremi detmi a kdyz je manzel vecne na cestach:( obdivuji te, drz se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.11.10 22:05

Tohle přesně jsem zažívala. Z ničeho nic začal ještě manžel (jsme v rozvodovém řízení) chodit po večerech pryč, neustále namol + k tomu hnusné chování ke mně, neochota trávit volný čas jako rodina. Neustále jsem se snažila s nim o tom mluvit - naprosto bez úspěchu a zbytečné. A za všechno mohla 18ti letá slečna do které se bláznivě zamiloval. Takže po x letech manželství všechno zničil, opustil mě i syna a užívá si bezstarostného života se slečnou, která by mohla být skoro jeho dcera.
Je mi jasné, že jsem Tě nepotěšila, jen že mi tvůj dotaz přišel jako-bych ho psala já před pár měsíci.
Dlouho jsem se sama sebe ujišťovala, že v tom ženská být nemůže, že by žádná netrpěla to chlastání a ono ejhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.10 22:21

děkuju holky, je pravda, že to musím řešit sama, ale alespoň s někým o tom promluvit.
Myslím si, že jiný problém tam není, jen ten jeho chlast. Mě se to prostě nelíbí, že chodí tak často. Já třeba jdu s kámoškama jednou za tři měsíce, on proti tomu nic nemá, ale pak si to vybere i s úrokama. Třeba i 4× za týden a třeba až do rána. Prý když jsem naštvaná, tak ať mám být proč. Nejhorší je, že už to pozorují i ty starší dvě děti a tatínka se straní. Je mi to moc líto. Když o tom mluvíme, on to všechno uzná, ale udělá to znovu.
Když se ho zeptám na jinou, dušuje se že ne, že chlast jo, ale nevěra ne. Nevím, jestli mu ale můžu vůbec věřit. Úplně chápu ave, jen nemám sílu k rozvodu.

• Citovat
  • Upravit
436
28.11.10 00:06

Ahoj, blbej dotaz, ale zkoušela jsi to na něj tvrdě? Že ho máš prostě dost a nazdar? Většině chlapů totiž dojde, že by měli brzdit až když je pozdě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 07:01

Ahoj ,tak já mám podobný problém,jen v tom nefiguruje alkohol,máme s přítelem tříletého syna a já jsem s ním skoro pořád sama.Přítel má práci,která ho zaměstnává téměř na pět dní v týdnu a k tomu ještě studuje.,takže čas,který věnuje nám se dá za ten týden spočítat na pár hodin…je to hrozné,pořád dělá něco do školy je nervózní,že na to nemá čas ani klid a když nedělá školu je zase v práci ,doma nedělá nic,na nákupy nechodí doma mi s ničím nepomůže.Domácnost zvládám myslím celkem dobře,ale připadám si že můj život se smrsknul jen do starání se o malého,velkého a domácnost.Můj osobní život neexistuje.A když s ním o tom mluvím ,jsem sobec a já nevím co všechno ,takže u nás promluvení si nefunguje otočí se pŕoti mě…taky nevím co s tím dělat..A to mám jedno dítě..se dvouma už bych asi skončila v léčebně :jazyk:

Moc jsem nepomohla,ale moc dobře vím ,jak se cítíš a přeji ti ,aby bylo u Vás vše zase ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
cher
28.11.10 08:01

Když je to tak, tak to nevypadá, že by se chtěl změnit. Nehledě na to, kolik peněz v hospodě nechá- za to byste mohli mít dovolenou. Dej mu nůž na krk a když to nepomůže, tak odejdi. Nechceš přece, aby tvé děti tohle přijaly jako vzor chování- maminka sama doma, tatínek v hospodě. Vím, že každý konec i nový začátek je těžší, ale můžeš začít znova, dokud jsi mladá, než si vyčítat, že jsi ztratila 30 let. Pak by tě mohlo mrzet, žes to nezkusila. Držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3963
28.11.10 09:30

Anonymní,úplně tě chápu,takhle jsem to měla na začátku našeho vztahu,hodně pil,2×do týdně byl totálně na mol bez ohledu že jde druhý den do práce,sice se to časem zmírnilo ale jeho zastávky byly pořád,plno slibů že za chvilku je doma…nebyl,pak přišel malý a je to pořád,sice už ne tak často,ale přidaly se k tomu vulgární nadávky po opici,vyhrožování a malému nevěnuje čas úplně žádný,je 7dní v týdnu v práci…ikdyž teď přes zimu už to tak často nebude,jenže mi s malým jsme šťastnější když tady není,nikdo nás nepeskuje a děláme si vše jak to vyhovuje nám !!!!!
držím ti palečky,snad se to nějak vyřeší ! ikdyž chlapi se těžko vzdávají svých večerů u piva,jenže to všechno na úkor rodiny…která je kolikrát až na druhém místě a tak by to nemělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 09:49

Nerada to říkám, ale znám docela dost případů (bohužel i z rodiny), kdy to probíhalo dost podobně a časem byl z chlapa výstavní alkoholik.
Nechci to tedy zaměňovat s případy, kdy si někdo jde do hospody jednou týdně sednout, dá si dvě piva, popovídá si s přáteli a jde v přiměřené době domů.
Hodně často to vídám u lidí, kteří nemají jiný druh koníčka, než si po práci zajít do hospody. Ono je příjemné si pokecat s kamarády, ale i na to pokecání existuje určitá míra, kterou je vhodné dodržovat.
Nevím úplně jak poradit, protože výčitky obvykle nefungují, jim je tam dobře, nikdo nic nevyčítá, je to chlapský svět, kde si oni navzájem hladí ego (často).
Ten člověk prostě musí sám od sebe dojít k tomu, že mu to takto nevyhovuje. Musí si najít něco jiného, co mu je příjemné, místo té hospody. Někdo z toho tedy vyroste, ale řekla bych, že chlapa od rodiny se to už asi netýká.
Jo a je dost pravděpodobné, že vás miluje a že mu chybíte, jste taková jeho jistota.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.10 10:46

ahoj, tady zakladatelka. Tak přišel dnes ráno o půl sedmé. Já moc nespala, ale vzbudil i děti a jak tady už někdo píše, vyhrožoval, nadával, rozváděl se, všechno je jeho, moje nic,… Jako ostatně skoro vždycky. Už kolikrát jsem mu zbalila kufr i on sám si balil tašku, ale nikdy si to neodvezl, třeba odešel a za dvě hodiny už volal a prosil a sliboval, ale nikdy to nedodržel. Jsem v takové situaci, že už bohužel nemám rodiče, aby mě podpořili a na mateřské a tři děti, to prostě finančně nezvládnu. Přece jen na nutné výdaje peníze donese.
Jak píše klorane, taky se s dětma těšíme, až pojede pryč. Je to hrozné, ale je to prostě tak. A může si za to jen a jen sám.
Jen já vždycky naivně věřím a doufám,.......

• Citovat
  • Upravit
12978
28.11.10 10:49

Zakladatelko, pokud víš, že finančně ani jinak s tím nyní nemůžeš nic dělat, snaž se to ignorovat. Víš, že s ním nic nepořídíš.
Když je pryč užij si volnost a pohodu bez něj a když přijede, tak se mu nevnucuj, nedoporošuj o přítomnost, nic po něm moc nechtěj..
Až bude situace příznivější a ty například chodit do přáce uvažuj o rozvodu.
Já vím, je to rada na prd, ale možná se oprostíš od těch duševních stavů, kdy tě to trápí. Prostě se věnuj dětem , své domácnosti a plánuj jak s ním vymeteš. On svůj problém řešit nechce, takže zatím to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
28.11.10 11:03

NO nevím pokud vyhrožuje atd, tak to bude jen horší.. Normálně bych mu sbalila tašky ať jde a až by začal slibovat, tak bych mu řekla že dobrý, že o tom budu uvažovat, pokud se k nám bude delší dobu chovat zodpovědně.. Platit na děti atd.. Pokud jste manželé tak tě vyhodit jen tak se třema dětma nemůže a platit musí a pokud se ti výrazně zhorší finanční situace po rozvodu tak musí platit i na tebe.. Asi bych si ulila peníze do zásoby a pak do toho šla.. Protože takhle se dočkáš jen toho, že tě třeba zmlátí nebo tak a aby se na to děti dívali? Chceš z nich mít to co je on? Zbav se ho lepší žádnej táta než špatnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
28.11.10 11:43
Anonymní píše:Jak píše klorane, taky se s dětma těšíme, až pojede pryč. Je to hrozné, ale je to prostě tak. A může si za to jen a jen sám.
Jen já vždycky naivně věřím a doufám,.......

je to hrozné a může si za to sám…jen škoda že s člověkem,který by pro nás udělal cokoliv a jsme pro něj vším,…tak s tím být nemůžeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí