Útěk do vyhnanství – problémy v komunikaci

28.11.10 09:49

Útěk do vyhnactví

Žiji sedmím rokem s přítelkyní,která je o 15let mladš. Máme 3,5letého syna.Vše bylo krásné (podle mého názoru).S blížícím se koncem mateřské a nástupu do zaměstnání nastaly problémy s komunikací a tím i se vším okolo,hlavně se sexem, ale ne z mé strany. Já to bral jako normální jev, holka je nervozní před nástupem do práce a když nastoupila,tak než si zvykne na jiný režim, chodí domů utahaná.Jenže to pokračovalo dál a nyní, po třičtvtě roku stojíme nad rozpadem vztahu.Přítelkyni vztah bez sexu, mazlení vyhovuje a prý to mezi náma vyprchalo. Nepomomáhají prosby a ani výhrůžky, že si koupím byt a s klukem se od ní odstěhuji.Prostě má prý blbí období. Tak se ptám, jak dlouho může trvat takové období, když tvrdí že v tom jiný chlap není. Chci vztah udržet, ale ne za každou cenu.Poraďte.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7485
28.11.10 10:00

Mě příjde že vztah není o sexu a mazlení :nevim: Ale o porozumění. Takymám občas nálady že se mi prostě nechce, ale je to tak měsíc a jednou za rok :mrgreen: Spíš si o tom promluvit a probrat to :nevim: Třeba toho má hodně, tak pomoct, o víkendu někam vyrazit ze stereotypu :nevim:
Ale příjde mi divné prosit a nebo vyhrožovat o sex :nevim: Myslím že i bez něj může naprosto perfektně fungovat vztah, aniž by jej někdo vyhledával jinde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 10:14

Já bych bez sexu ve vztahu asi existovat mohla - nějak mi nechybí :oops: Manžel samozřejmě sex potřebuje, takže se „hlídám“, abych alespoň 2× týdně po sexu „toužila“… (i když většinou stejně začíná on - mně to opravdu nechybí - ale není to partnerem, je to ve mně)

Takže pokud bych to měla hodnotit podle sebe, tak takové období může být velmi dlouhé :wink: Vztah je o kompromisech, takže „ustoupit“ by měly obě strany a i ta žena by muži měla občas vyhovět (ono nakonec se ten sex i mně líbí, ale než k němu dojde, tak se mi do něj fakt nechce :oops: )

Na mně třeba zaručeně zabírá společné koukání na erotický film :wink: - co zkusit něco podobného? Dítko zaslat na hlídání, otevřít lahev vína a nějaký KVALITNÍ erotický film… Výhružky a vynucování si sexu budou mít účinek stoprocentně obrácený :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.10 10:15

Miroslave.Mám to taky tak,malým budou 4 roky.kolotoč doma,v práci+kolem malého je strašně ubíjející.Takže večer padnu a nejsem schopna se hnout natož provozovat nějaký divočiny 8-)

Tento měsíc byl sex jen 2×.Taky mě to mrzí,ale nemůžu se přemáhat.Pak by to stálo za … a to raději nic.Manžel to chápe.
Zkuste si promluvit,třeba je opravdu jen unavená :wink:

Raději anonym,snad splňuji podmínky pro anonym :think:

• Citovat
  • Upravit
28.11.10 10:23

Přesně to mám na mysli,komunikace a tím nemyslím silnice či cesty, ale komunikaci mezi lidmi.když se na něco zeptám,tak z toho má deprese,spí v jiném pokoji protože má z ložnice deprese,když ji dám pusu a řeknu miláčku,má deprese.Sama přiznává, že žijeme jako spolubydlící a přitom s tím nic nedělá.SEx je důležitý,nepotřebuji ho každý den,ale jednou za týden by … ale po pár měsících půstu již potřebuji vědět,že čekání na lepší časi k něčemu je.

Příspěvek upraven 28.11.10 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.11.10 10:30

Mirku tak to je mi líto, že si třeba ani sama neuvědomuje že to vztah ubíjí :nevim: V tom případě o tom asi nějak ani nechce mluvit :nevim:
Chodí k vám třeba na návštěvu nějací známí taky s děti? Myslím jako třeba že vidět u jiného že i když mají děti a vztah klape i nadále tak se třeba člověk zamyslí. Snad chápeš jak to myslím, taky k nám občas někdo zajde a když jsou k sobě milí a miláčku koukni co tam malý dělá a tak…tak se třeba člověk i sám zasnaží mít takový hezký vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.11.10 10:34

Já vím, že to bude vypadat, že to hrotím, ale takhle se chová i ta, která jiného chlapa má..jseš si jist, že v práci nikoho nemá.. :?:
Ano jsou období, kdy on nebo ona nechce sex, ale jsou i momenty, kdy člověk najednou dojde k tomu, že mu to vyhovuje nafurt, takže nevím, zda se s tím dá hnout.
Nevyhrožuj a neškemrej, tím to zazdíš. Spíš pátrej po příčinách a motivech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.10 10:43

To jsem pátral. Nějaká aférka s kolegou, ale jsou prý jen kamarádi. Doma v počítači ve vyhledávači slovo „milenec“, ale je to bez důkazů a já osobně bych taky zatloukal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.11.10 10:46

No možná to byla jen aférka ,ale možná jí to šrotuje a je zamilovaná..V tu chvíli člověk odmítá to co má doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.10 10:48

kamarádky v okolí nemá, a příbuzní? ty mi dává jako vzor- oni jsou spolu jen kvůli dětem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.10 10:53

Ten pocit mám taky, holka se zamilovala a teď ne a ne to vyprchat. Toho „kamaráda“ znám,a podle jeho spolupracovníků by toho nebyl schopnej, ale jak se říká - tichá voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 11:12

Mně se stalo tohle. Ani ne po roce manželství (bylo to v osmém roce vztahu)jsem začala mít s manželem problémy, ale on se nijak povahově nezměnil, jen chtěl dítě, byli jsme domluveni, že po svatbě přestanu brát HA a přestala jsem. Brali jsme se po mé vejšce. Jen jsem ho viděla, tak už mně něco rozčilovalo a pro sex to mělo katastrofický účinky, když už jsem se na jeho žádost z povinnosti donutila, tak jsem si říkala, aby už byl konec. Vážně jsem uvažovala o rozvodu, ale na jeho otázky, co mi je, jsem odpovídala, že mám blbou náladu. Dodneška nechápu co mě donutilo si s ním promluvit, ale řekla jsem mu, že zase začnu s HA, že teď mít dítě nechci. Byl to děsný rozhovor, ale když už to bylo venku tak se mi ulevilo a po pár týdnech byl náš vztah pro mě na tom stejně jako před svatbou. Už jsou to tři roky a dítě už máme.
Vím, že to nemusí být ten samý důvod, ale mně to tuhle situaci připomnělo. Trvalo mi pět měsíců, než jsem si dokázala ten problém pojmenovat a mluvit o něm a pomohl mi v tom i kurz asertivity, který jsem v té době pro srandu s mámou prošla.
Co zkusit zajít za někým nezaujatým, třeba přijde na to co se děje?

• Citovat
  • Upravit
4989
28.11.10 11:20

ja jsem mela obdobi, kdy jsem byla vycerpana po celodenni a celonocni peci o dite, na sex ani pomyslet, zbytecna namaha na vic. U ex-partnera jsem pochopeni nenachazela a casem jsem dospela k nazoru, ze ho me pocity nezajimaji a jde mu jen o to aby se udelal. tim se u me vytvorila naprosta nechut k sexu a ja byla presvedcena,ze to neni nic pro me a k zivotu to nepotrebuji.
Muj soucasny partner je uplne jiny, zajima se o to, jak se citim, nenaleha, nenuti. opet jsem nasla k sexu cestu a uzivam si ho a tesim se.
Tak ze za me: nenutit, nenalehat, nevyhrozovat - tim se to jen zhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 12:19
lucie.t píše:
ja jsem mela obdobi, kdy jsem byla vycerpana po celodenni a celonocni peci o dite, na sex ani pomyslet, zbytecna namaha na vic. U ex-partnera jsem pochopeni nenachazela a casem jsem dospela k nazoru, ze ho me pocity nezajimaji a jde mu jen o to aby se udelal. tim se u me vytvorila naprosta nechut k sexu a ja byla presvedcena,ze to neni nic pro me a k zivotu to nepotrebuji.
Muj soucasny partner je uplne jiny, zajima se o to, jak se citim, nenaleha, nenuti. opet jsem nasla k sexu cestu a uzivam si ho a tesim se.
Tak ze za me: nenutit, nenalehat, nevyhrozovat - tim se to jen zhorsi.

Úplně souhlasím-já to měla podobně s domácností a dítětem nepomáhal,jen remcal,že se mnou nic není,ale já končívala večer s jazykem na vestě a padala jsem do postele v komatu :-) :roll: :roll: Takže souhlasím nenutit nenaléhat..

A taky se říká,že 7rok je ve vztahu kritický,a někdo to ustojí někdo ne :think:

• Citovat
  • Upravit
48576
28.11.10 12:38

Vztah bez sexu by u mě nefungoval.Sex ke vztahu prostě patří.Normálně si s ní o tom zkus promluvit.5ekni jak ti to schází.Zkus navodit doma romatickej večer a svédst jí.Pokud ani to nepomuže a rodinu rozbít nechceš tak jedině najít si milenku co to má v rodině stejné :think: .Nedokážu si představit žít v partnerství bez sexu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí