Útěk do vyhnanství – problémy v komunikaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.10 11:12

Mně se stalo tohle. Ani ne po roce manželství (bylo to v osmém roce vztahu)jsem začala mít s manželem problémy, ale on se nijak povahově nezměnil, jen chtěl dítě, byli jsme domluveni, že po svatbě přestanu brát HA a přestala jsem. Brali jsme se po mé vejšce. Jen jsem ho viděla, tak už mně něco rozčilovalo a pro sex to mělo katastrofický účinky, když už jsem se na jeho žádost z povinnosti donutila, tak jsem si říkala, aby už byl konec. Vážně jsem uvažovala o rozvodu, ale na jeho otázky, co mi je, jsem odpovídala, že mám blbou náladu. Dodneška nechápu co mě donutilo si s ním promluvit, ale řekla jsem mu, že zase začnu s HA, že teď mít dítě nechci. Byl to děsný rozhovor, ale když už to bylo venku tak se mi ulevilo a po pár týdnech byl náš vztah pro mě na tom stejně jako před svatbou. Už jsou to tři roky a dítě už máme.
Vím, že to nemusí být ten samý důvod, ale mně to tuhle situaci připomnělo. Trvalo mi pět měsíců, než jsem si dokázala ten problém pojmenovat a mluvit o něm a pomohl mi v tom i kurz asertivity, který jsem v té době pro srandu s mámou prošla.
Co zkusit zajít za někým nezaujatým, třeba přijde na to co se děje?

• Citovat
  • Upravit
4989
28.11.10 11:20

ja jsem mela obdobi, kdy jsem byla vycerpana po celodenni a celonocni peci o dite, na sex ani pomyslet, zbytecna namaha na vic. U ex-partnera jsem pochopeni nenachazela a casem jsem dospela k nazoru, ze ho me pocity nezajimaji a jde mu jen o to aby se udelal. tim se u me vytvorila naprosta nechut k sexu a ja byla presvedcena,ze to neni nic pro me a k zivotu to nepotrebuji.
Muj soucasny partner je uplne jiny, zajima se o to, jak se citim, nenaleha, nenuti. opet jsem nasla k sexu cestu a uzivam si ho a tesim se.
Tak ze za me: nenutit, nenalehat, nevyhrozovat - tim se to jen zhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 12:19
lucie.t píše:
ja jsem mela obdobi, kdy jsem byla vycerpana po celodenni a celonocni peci o dite, na sex ani pomyslet, zbytecna namaha na vic. U ex-partnera jsem pochopeni nenachazela a casem jsem dospela k nazoru, ze ho me pocity nezajimaji a jde mu jen o to aby se udelal. tim se u me vytvorila naprosta nechut k sexu a ja byla presvedcena,ze to neni nic pro me a k zivotu to nepotrebuji.
Muj soucasny partner je uplne jiny, zajima se o to, jak se citim, nenaleha, nenuti. opet jsem nasla k sexu cestu a uzivam si ho a tesim se.
Tak ze za me: nenutit, nenalehat, nevyhrozovat - tim se to jen zhorsi.

Úplně souhlasím-já to měla podobně s domácností a dítětem nepomáhal,jen remcal,že se mnou nic není,ale já končívala večer s jazykem na vestě a padala jsem do postele v komatu :-) :roll: :roll: Takže souhlasím nenutit nenaléhat..

A taky se říká,že 7rok je ve vztahu kritický,a někdo to ustojí někdo ne :think:

• Citovat
  • Upravit
48576
28.11.10 12:38

Vztah bez sexu by u mě nefungoval.Sex ke vztahu prostě patří.Normálně si s ní o tom zkus promluvit.5ekni jak ti to schází.Zkus navodit doma romatickej večer a svédst jí.Pokud ani to nepomuže a rodinu rozbít nechceš tak jedině najít si milenku co to má v rodině stejné :think: .Nedokážu si představit žít v partnerství bez sexu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.11.10 12:47

Tak já bych to nejspíše řešila nějak jinak než milenkou, zkus zajistit hlídání svašeho syna alespon na víkend a někam spolu jedte at si odpočine. Pokud je opravdu unavená a vystresovaná z práce a pak ji ještě čekají povinosti doma, možná by toto stálo za úvahu. Jsou lidé jenž dokáží pracovní záležitosti přestat řešit s koncem pracovní doby, někdo to prostě nedokáže a stresuje se tím neustále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.10 13:14

jsou to dobrý rady.Romantickej večer-popíjení drinku-koukání na film-chytnu ji za ruku, pohladím a ona „co děláš prosimtě“ a bylo po romantice,to máme za sebou.
Společnej výkend nebo dovolená?-miláčku,vem si dovolenou a někam zajedeme.odpověď- já si vemu dovolenou až bude malej nemocnej a když měla dovolenou,tak odjela k sestře a tam prohlásila že jsem žárlivec a ať se pak nedivím,že si najde jinýho chlapa.přiznávám se opravdu žárlím,ale myslím si,že by začal žárlit každý chlap po odstavení na vedlejší kolej.nyní jsem v klidu,jen čekám až ,nevím na co, třeba až dostane rozum.milenka,to je to poslední co bych udělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.11.10 13:31
miroslav19 píše:
jsou to dobrý rady.Romantickej večer-popíjení drinku-koukání na film-chytnu ji za ruku, pohladím a ona „co děláš prosimtě“ a bylo po romantice,to máme za sebou.
Společnej výkend nebo dovolená?-miláčku,vem si dovolenou a někam zajedeme.odpověď- já si vemu dovolenou až bude malej nemocnej a když měla dovolenou,tak odjela k sestře a tam prohlásila že jsem žárlivec a ať se pak nedivím,že si najde jinýho chlapa.přiznávám se opravdu žárlím,ale myslím si,že by začal žárlit každý chlap po odstavení na vedlejší kolej.nyní jsem v klidu,jen čekám až ,nevím na co, třeba až dostane rozum.milenka,to je to poslední co bych udělal

nikdo jeřekl, že ji s tím máš obeznámit. Prostě víš, kdy má volno, zajisti hlidání pro syna a ji prostě sbal a jeďte… jednoduché a efektivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.11.10 14:21
miroslav19 píše:
Společnej výkend nebo dovolená?-miláčku,vem si dovolenou a někam zajedeme.odpověď- já si vemu dovolenou až bude malej nemocnej a když měla dovolenou,tak odjela k sestře a tam prohlásila že jsem žárlivec a ať se pak nedivím,že si najde jinýho chlapa.přiznávám se opravdu žárlím,ale myslím si,že by začal žárlit každý chlap po odstavení na vedlejší kolej.nyní jsem v klidu,jen čekám až ,nevím na co, třeba až dostane rozum.milenka,to je to poslední co bych udělal

Bude to znít drsně, ale dělá to na mě dojem, že (už) tě nemiluje. Něco se u ní změnilo a není s tebou ráda. Nechce však rozbíjet rodinu (nebo nechce odejít z jiného důvodu, třeba že se bojí, že to nezvládne, z finančních apod.) a tak navrhuje „zůstat spolu jen kvůli dítěti“. Počítá s tebou jako s otcem, nikoliv jako s partnerem. Bohuže lásce neporučíš, takže tady těžko radit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.10 14:45

Já si nemyslim že by to bylo s přepracování.prostě mi přijde že její city už nejsou takové jako dřív. :nevim:
Když má možnost být s tebou a radši jede jinam o tom dost napovídá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.11.10 18:13

No, na mě to taky působí tak, že už Tě zřejmě nemiluje. Co hůř, už Tě asi ani nemá ráda. Myslím jako muže, jako otce Vašeho dítka ještě třeba jo :think: .

Já být Tebou bouchnu do stolu a narovinu se ptám.
Možná jí chybí chlapské chování :nevim: .
Jestli je zamilovaná jinde, pak jediné, co ji může otevřít oči je poznání, že o Tebe může přijít. Že nebudeš jak hlupák sedět a čekat na její milostivé rozhodnutí :roll: !
Buď se to rozsekne a rozejdete se, nebo o Tebe začne zase usilovat!
Takovými krizemi už si prošlo asi dost párů, neházej flintu do žita, ale taky už nečekej, mohl by jsi propást svou šanci!
Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.10 01:46

dík,to bouchnutí do stolu bude asi to správný řešení,ale jen do stolu.přinejhorším se budu ptát co mám dělat,když mě „žena“vyhodila.z toho,jak to zkončí,mám docela obavy.zatím díky za názoryza a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.12.10 07:19

no mě to zní divně

neublížils jí nějak Mirku? to není jen tak aby se ženská odstěhovala z ložnice a nechtěla komunikovat. Něco se v ní zlomilo, a mohla to být i tvá výhružka, že odejdeš se synem, nebo jsi prostě tlačil tak až byla v koutě :nevim: v ten moment se ženská sekne stejně jako ta tvá a najednou nemá z partnera ani ze vztahu žádnou radost. :think: takto to připadá mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.12.10 07:21

no jo Petiso

ale ona pravda může být taky jinde, někdy bouchnutí do stolu může způsobit přesný opak, sám píše, že měli partnerský problém, jak vyřešili a řešili v té době nikdo z nás neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.12.10 14:54
miroslav19 píše:
dík,to bouchnutí do stolu bude asi to správný řešení,ale jen do stolu.přinejhorším se budu ptát co mám dělat,když mě „žena“vyhodila.z toho,jak to zkončí,mám docela obavy.zatím díky za názoryza a rady

Bouchnutím do stolu toho teda fakt vyřešíš. :roll: Bude z toho celá odvázaná a bude s tebou chtít promilovat celý víkend… :zed:

Jako ano, je potřeba být rozhodný a trvat na tom, abyste si věci vyříkali a ty jsi věděl na čem jsi. Ale pokud možno kulturně, jinak v ní zadupeš i to poslední, co jí drží s tebou ještě pohromadě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.12.10 16:52

Bohužel mi to taky připadá, že tě už nemiluje, kdyby tě milovala, tak se tě „neštítí“, nevyhýbá se ti… Určitě ti tady holky potvrdí, že většina žen, když jsou zamilované a spokojené, tak intimnosti se svým partnerem vyhledávají… Když to mezi něma skřípe, tak se už třeba normálně líbat nedokážou, když je to mezi něma ještě horší, tak odpadá sex, a když je to nejhorší, tak už se třeba ve společnosti nedrží ani za ruce… Kdy jste se naposledy drželi za ruce, nebo líbali?? :roll: :roll: Odpověz si na to sám, a pak uvidíš jak na tom jsi… Vona už tě nemá asi ani ráda, promiň… Tady to už bude hodně těžký, jestli vůbec reálný dát zpátky dokupy ten vztah… :-? :-?

PS: Vidím to na to, že se zamilovala do jiného chlapa a tebe bere už jenom jako otce (případně peněženku - finanční zajištění) pro svoje (vaše) dítě… :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky