Starší partner a budoucnost

Anonymní
30.11.10 13:03

starší partner a budoucnost

ahoj holky :-) kolik Vás tady je, co má více staršího chlapa?? rozdíl 15let a více? a jak Vám to klape?? Co sexuální stránka, fyzička, výhody, nevýhody, strach z budoucnosti … svěřte se, ať můžu porovnávat :-) děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.11.10 13:07

ahoj..já měla chlapa o 13 let staršího,byli jsme spolu téměř 5let.přitahovalo mě na něm právě to jak je ve všem zkušenej,tedy i v sexu :dance: já nevidím problém mít partnera staršího když to oběma vyhovuje..proč ne :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.10 13:10

a pročpak jste spolu nezůstali, pokud to mohu to vědět?

• Citovat
  • Upravit
8935
30.11.10 13:19

Určitě je to individuální-jsou chlapi,co jsou ve 40-ti jako páprdové a padesátníci co jsou čilouši,sportují,udržují se v kondici…
Přemýšlet nad nemocí,nemohoucností-mladíka může postihnout nějaká nemoc a upoutat ho na lůžko,starší může být zdravý.Může a nemusí,to jsou věci,které předem neumíme odhadnout.
Takže bych to asi brala srdcem-pokud je vám spolu moc hezky,tak proč nad tím hloubat,to si užívejte života.Co když najdeš věkově podobného a budeš prožívat obyčejný,nudný život bez zamilovanosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.11.10 13:21

Docela by mě zajímalo,kdo z vás tu má největší věkový rozdíl v partnerství a klape vám to?Vím že podobné diskuze už tu byly…ale napadlo mě to,když čtu otázku zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.10 13:21

UVW

Má to hodně úskalí. Život není jen o sexu, tam může mít spoustu zkušeností a taky může být v období „druhé mízy“. Může mít větší potřebu a být sexuálně výkonnější než ty.

Ale pokud se rozhodnete pro společný život,pořídit si spolu pořídit děti, tak to má kromě výhod i své nevýhody. Výhody jsou právě ty zkušenosti, které může dětem předat. V jistém směru větší rozvážnost a nadhled při výchově. Neřeší každou prkotinu. Ale zase na druhou stranu starší partner je více únavný, prací a dětmi unavený. Prostě někdy nezvládne mít najednou malé dítě a životní rytmu s tím spojený. Zvlášť, pokud dítě dlouho neměl nebo předtím nikdy neměl.
Večer po práci třeba usne, touží po svém klidu, podívat se na TV a někdy třeba nemá chuť se dětem věnovat. Některému může vadit jejich křik, nepořádek.

To samé při společném soužití. Ty třeba můžeš toužit po akcích, výletech, on bude unavený a bude chtít sedět doma na zadku.

Co se týče fyzičky, zdraví, to je hodně individuální. Ale i přesto,co jsem výše popsala, může takový vztah fungovat. Je to o kompromisech a uvědomění si, co od toho života vlastně chceme. A o toleranci obou stran.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.10 13:23
Anonymní píše:
a pročpak jste spolu nezůstali, pokud to mohu to vědět?

protože já mladá holka sem ho už přestala zřejmě bavit a našel si stejně starou ženu,která už měla děti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.10 13:28

Anonymní Teri…
Omlouvám se za anonym, ale manžel občas nakukuje.
Já se tedy drze vetřu, protože mezi mnou a manželem je věkový rozdíl „jen“ deset let.
Ještě tak před pěti lety bylo všechno super. On dost akční, aktivní, pořád něco vymýšlel, pořád bylo něco na práci a nikdy jsme se nenudili. Jenže - zrekonstruovali jsme náš barák, postavili barák jeho mámě a milému muži najednou dochází síly. Od nevidím do nevidím je v práci. Volno má jen jeden den v týdnu (buď sobota nebo neděle) a ten den obvykle prolenoší v posteli. Když přijde domů, jen se nají, osprchne, jde spát. Občas dost nepříjemně zaškemrá o sex, ale já to fakt neumím na povel a obvykle jsem sama tak utahaná, že padám na hubu.
Na děti nemá čas, na zábavu nemá náladu, na pomoc v domácnosti nemá chuť. A to je mu jen 36 let…
Vůbec si nedokážu představit, co bude za dalších deset let…
Mám ho pořád moc ráda, ale cítím, že se asi zblázním, jestli budu celý život jen takhle šíleně přežívat…

Ale ten můj je asi jen nějaká zvláštní vyjímka. Znám spousty padesátiletých chlapů, kteří jsou akční, jezdí na kole, chodí na tůry, vymýšlí různé akce, výlety…
Prostě si jen musíme umět dobře vybrat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.10 13:30

no ono je to tak - mám manžela, známe se přes pět let, 2 roky jsme svoji, máme 17ti měsíčního kloučka. A náš vztah je dá se říct sourozenecký - bydlíme vedle sebe jako bratr se setrou. Já bych nejraději sex denně - on maximálně jednou za 14dní. Nelíbá se se mnou, nehladí, nelaská, žádná něha, žádné citové projevy, žádná něha. Je o 11 let starší a náš vztah je totální streotyp. Mě je 23 let a odmítám se takhle na celý život upoutat a trápit se. I k synovi se nechová jako spávný táta. on si myslí, že je vše v pořádku, ale není, mě to takhle nebaví a díky jeho přístupu ke mně, k dítěti, díky jeho sobeckosti a pohodlnost šlo moje srdíčko od něj. Už ho nemiluji. Objevil se tu jiný muž - je o 17 let starší, ale když to porovnám s mým manželem, který je od něj ještě o 6 let mladší, tak je to nesrovantelné. Ten nový muž má mnohem lepší fyzičku, v sexu neodolatelný, náruživý, živý, má stejný apetit jako já, je hodný k dětem, k ženský se umí chovat, stará se o mne jak o princezničky, opečovává mně, nestydí se o všm mluvit, je aktivní ve sportech, horolezší, potápí se, jezdí na kole, na lyžích atd atd … Ale už není nejmladší, tak se bojím právě té budoucnosti. Ale pak si vlastně uvědomím, že s mým manželem by ta budoucnost možná byla ještě kratší … Je totiž hrozně pohodlnej a neustále se vymlouvá na únavu.
Děkuji těm, které jste to přečetli :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
30.11.10 13:31

O věku to není..Je to o povaze, o společném cíli. Zda chce děti jako ty, zda se chce vázat jako ty, zda plánuje stejnou budoucnost. Pokud ano, není co řešit.

A hlavně pokud je rozdíl nyní třeba 20 a jemu 35 tak to tak nepřijde..Pokud je to třeba 35 a 50, tak tam už bych se zamyslela v jaké je kondici.
Vše co bylo napsáno výše - platí..
Můžeš mít doma 30ti letého fotříka s pupkem , ale i 50ti letého šviháka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.11.10 13:33

Anonymní Teri-pokud manžel byl dříve čilý a akční,tak bych to brala jako přechodné období.Člověk jede v určitém zápřahu,jde to,unavený se necítí…ale když ten kolotoč skončí,tak se většinou dostaví hrozná únava.A nyní jde jen o to,aby se z té únavy opět dostal do starých kolejí.Věk nemá opravdu vysoký,takže bych nic neviděla ztraceně.Kdyby jsi napsala,že byl vždycky takto pohodlný,tak to bych naděje moc neviděla…ale ty jí máš.Pomalu a polehoučku vymýšlej akce,které manžela bavily a do kterých se zapojí.Nechce to hned vyrukovat s jiným rytmem života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.11.10 13:34

ahoj - zkušenost od nás z domova. Mám otce staršího od mamky o 12 let. dokud táta pracoval a byl produktivní, bylo všechno ok, jakmile ale zůstal doma v důchodu zažalo být doma zle. Je to vždy asi o povaze toho staršího a taky o možnostech, ale myslím, že celkově to potom pro toho mladšího není dobré. Ještě další věc je, že když jsem se narodila, bylo tátovi 42 tzn. že byl asi tak ve věku babiček a děděčků mých vrstevníků. Zkrátka a dobře, já to z vlastní zkušenosti moc nedoporučuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.11.10 13:36

Anonymnky - to co prožíváte není ale podle mě důsledek věkového rozdílu..jen deziluze..člověk se mění..Nemyslím, že změna je zapříčiněna věkem. Je to styl života, priority..Každý se mění..
A že s novým chlapem je to lepší..No bodejt by ne..Novej je vždycky lepší, vždycky akčnější, vždycky náruživejší..to byl ale i ten váš a začátku, nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
30.11.10 13:41
Lizbeth píše:
Anonymnky - to co prožíváte není ale podle mě důsledek věkového rozdílu..jen deziluze..člověk se mění..Nemyslím, že změna je zapříčiněna věkem. Je to styl života, priority..Každý se mění..
A že s novým chlapem je to lepší..No bodejt by ne..Novej je vždycky lepší, vždycky akčnější, vždycky náruživejší..to byl ale i ten váš a začátku, nebo ne??

S tím naprosto souhlasím…myslím, že to není o věku
Já jsem s manželem o 10 let a jsme spolu 10 let, všechno klape na výbornou, když máme nějaký ten konflikt, není to dáno věkově, navíc manžel je taky takovej pohodlnej, sice je aktivní sportovec, co denně trénuje, ale má rád pohodu a klid u tv, tady vím, že to není dáno tím, že mu bude 40…
A jak píše Ilena o svém tátovy, tak to je můj táta taky a to je jen od mamky od 3 roky…prostě došel do takového věku, kdy už páprdatí…a taky mně měl skoro ve 40ti letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.10 13:43

Ahoj,tak ja mela o 23 let,ze zacatku to bylo fajn,ale pak jak jsme spolu zacali bydlet,tak zacalo zarleni atd,ted uz spolu nejsme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky