Starší partner a budoucnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106908
31.1.19 22:31
@Saulus píše:
Z ceho?

Kompenzace za divnou matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.1.19 22:32
@Venetia píše:
Kompenzace za divnou matku

Jako ze je otec rozmazluje protoze matka je divna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
31.1.19 22:33
@Saulus píše:
Jako ze je otec rozmazluje protoze matka je divna?

Tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.1.19 22:51
@Venetia píše:
Tak

A jak se pozna divna matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
31.1.19 23:01
@Saulus píše:
A jak se pozna divna matka?

Treba, že se moc nestará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.1.19 23:23
@Venetia píše:
Treba, že se moc nestará?

Rika muz? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
31.1.19 23:57
@Saulus píše:

Tak víme, nejsem s ním první den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
1.2.19 09:50

@Venetia tak pokud matka vše zanedbává tak by měl mít kluka v péči ne? Psala jsi že je nějak ve vývoji opožděný a pokud je to jen ze zanedbání tak by otec měl chtít dítě do své péče ;) Vlastní dítě vždy rodič uvidí jiným pohledem než cizí člověk ;) Kdo ví v čem je holka jako že rozmazlená? Možná že chce mít tatínka pro sebe? zase tak často ho nevidí tak je to logické. Hlavně at si nehraje na rodiče, ta malá rodiče má a výchovu at si řeší oni, ne někdo kdo není ani příbuzný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
1.2.19 10:27
@Markéta80 píše:
@Venetia tak pokud matka vše zanedbává tak by měl mít kluka v péči ne? Psala jsi že je nějak ve vývoji opožděný a pokud je to jen ze zanedbání tak by otec měl chtít dítě do své péče ;) Vlastní dítě vždy rodič uvidí jiným pohledem než cizí člověk ;) Kdo ví v čem je holka jako že rozmazlená? Možná že chce mít tatínka pro sebe? zase tak často ho nevidí tak je to logické. Hlavně at si nehraje na rodiče, ta malá rodiče má a výchovu at si řeší oni, ne někdo kdo není ani příbuzný :jazyk:

měl..neměl ,tady teda určitě ne :D …to je jejich věc ,není ani v RL , takže to by bylo dost obtížné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
1.2.19 10:45

@Venetia 8o proč tam není? To pak nemá nárok na cokoliv. Jemu nevadí že není v RL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
1.2.19 11:34
@Markéta80 píše:
@Venetia 8o proč tam není? To pak nemá nárok na cokoliv. Jemu nevadí že není v RL?

asi ne no …já to taky nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.2.19 11:40
@Saulus píše:

přesně a s tím, že když má jeden děti v péči druhý se automaticky nestará :roll: bych byla taky opatrná :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
1.2.19 12:06
@Markéta80 píše:
@Venetia jak může říct že je rozmazlená a neváží si věcí když tu holku ani nezná? Chlap možná tuší že by ses holkou nesnesla proto ani jí s malou seznamovat nechce :palec: Taky bych si nenechala kecat od cizího do výchovy dítěte :jazyk: Bych mu řekla at se stará o výchovu svého dítěte :lol: Je jasné že na cizím chyby vidí kde kdo, u vlastního to bere jinak ;)

Já ji ale znám, jezdím za ním, když ji má a já třeba nejsem v práci. A rozmazlena je, protože si ji kupuje různými dárky, všechno ji dovolí. Proto jsem tam přestala často jezdit, protože třeba po mě plivala, haze jídlem a je to v pohodě prý…podle mě má otec vychovávat, ale on ji učí, že může všechno a všechno dostane a ona toho docela využívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.2.19 19:26
@Dn0712 píše:
Já ji ale znám, jezdím za ním, když ji má a já třeba nejsem v práci. A rozmazlena je, protože si ji kupuje různými dárky, všechno ji dovolí. Proto jsem tam přestala často jezdit, protože třeba po mě plivala, haze jídlem a je to v pohodě prý…podle mě má otec vychovávat, ale on ji učí, že může všechno a všechno dostane a ona toho docela využívá

Najdi si bezdetneho, na co secondhandovy chlap, jako mlada bezdetna by mne takove prebrane muzske zbozi, navic se zavazken, ktery do budoucna by pripadnemu spolecnemu diteti a mne financne ukrajoval, vubec netankovalo a tskovehi chlaoa bych prehlidla jak krajinu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky