Obědy pro manžela

Anonymní
4.12.10 13:50

obědy pro manžela

čau holky :kytka: ,
tak doma řešíme vaření nevaření a zajímalo by mě jak to máte doma vy. vaříte manželovi do práce obědy každý den nebo si muž chodí někam do jídelny?
dík za odpovědi paaaaaaaaaa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
4.12.10 13:56

Vařím vařím, případně dělám náhradní studené svačiny, což se mi nevyplatí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22030

Chodí ve městě na oběd, sám nebo s kolegy. Večeře různě, někdy teplá, jindy studená - podle toho, co jíme my s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245

Můj manžel taky obědvá v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.12.10 13:58

Ahoj, vařím každý den, manžel si nosí jídlo z domu do práce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.12.10 14:02

No tak to asi záleží především na tom, co který manžel dělá ne?? :mrgreen:
Manžel pracuje doma.. takže občas doma jí - když uvařím.Někdy se rozhodnu, že nevařím - není to žádná moje povinnost vůči němu. Vařím hlavně dítěti, kvůli kterému jsem doma.
Někdy jde na hotovku do restarace, donese si čínu, nebo si doma něco sám uvaří..
Asi kdyby dělal někde manuálně s nemožností najíst se v restauraci či závodní jídelně, tak bych mu něco připravila.Pokud bych ale na to já měla čas..určitě né v šestinedělí a podobně, když bych nestíhala.

Nějak pořád nechápu, proč si člověk, který chodí do práce nepřipravuje jídlo sám?? On nemá ruce?? Připravují i muži ženám jídlo do práce??
Nemám ráda, když ze mě muž dělá svojí maminku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
4.12.10 14:08

Chodí si na obědy. Večeří to co zbude od oběda po mě a prckovi, pokud je teda dost rychlej, že mu to starší syn nesní dřív :mrgreen:. Jinak večeře jsou u nás lovecký -co kdo uloví z lednice na co má chuť.Všem to tak vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
3412
4.12.10 14:09
Nějak pořád nechápu, proč si člověk, který chodí do práce nepřipravuje jídlo sám?? On nemá ruce?? Připravují i muži ženám jídlo do práce??
Nemám ráda, když ze mě muž dělá svojí maminku. :roll:

souhlas :palec:
Jsem partnerka nikoliv otrok.
Večeři společnou uvařím
I 12ti letý bratr si svačinu do školy zvládne udělat sám, tak proč by si oběd nenachystal sám chlap

Jinak muž jí v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22030
4.12.10 14:14

Lizbeth, Miarei:
No, já úplně souhlasím s tím, že by to chlap měl umět zvládnout sám… Ale kdyby třeba u nás měla nastat situace, že by muž neměl možnost teplých obědů, neumím si v praxi představit, že by si je měl vařit sám… Vaří velmi dobře a rád, nejde o to, že by to neuměl - ale představa, že já bych vařila obědy pro děti a on pro sebe, to mi přijde dost komické :mrgreen: Když už stejně vařím pro děti, nedělalo by mi problém přidat třeba dvě porce navíc na dva dny dopředu…

Ale nejsem v té situaci, takže třeba bych pak mluvila jinak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.12.10 14:17

Když má muž ranní směnu tak chodí na obědy v práci, nekoupit oběd za 25kč by byl blázen :-D ale jinak vařím a vařím a vařím :-D ale obden, většinou vařím tak na dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.12.10 14:21

Vařím. Ale ne vždy. sama bych byla na rohlících, takže se snažím uvařit něco pro oba. Nyní už se snažíme přizpůsobit obědech malému a vařím nám všem. Manžel si to nosí do práce.
Pokud není čas nebo chuť, jído nevařím a manže si to nějak vyřeší - dojde si na oběd nebo koupí bagetu.
Také to nepovažuji za svojí povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
4.12.10 14:23

Bohunko
jasný, v tomto ohledu to beru. Udělat víc jídla a chlap si vezme to, co zbylo od večeře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.12.10 14:24

Bohu - mít děti ve věku, že jí dospělácké jídlo( nebo alespon přibližně) a vařila bych pro ně každý den, tak jasně, že by se přiživil to jo..
Moje dcera chodí do školy a druhá jí mimiobědy ala - brambor, mrkev, kus masíčka..Já si vystačím s jídly jako rýže, těstoviny , studený talíř..Takže tady nám to jaksi hapruje :mrgreen: :mrgreen:
Ale tak 2× v týdnu vařím plus celý víkend..Takže to jde.. Zbytek vykrývají hotovky atd..
Já se jen šprajcuju, jako že je jasný, že ženská MUSÍ…ATD. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22030
4.12.10 14:27
Lizbeth píše:
Moje dcera chodí do školy a druhá jí mimiobědy ala - brambor, mrkev, kus masíčka..Já si vystačím s jídly jako rýže, těstoviny , studený talíř..Takže tady nám to jaksi hapruje :mrgreen: :mrgreen:

To chápu… leda že by taky dostal brambor a mrkev :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.12.10 14:27

Ahoj. Vařívala jsem manželovi, když měl v práci možnost si jídlo jednoduše ohřát. A ne denně, páč on rád chodil s kamarády do restaurace. Teď pracuje jinde, možnost ohřát si jídlo v práci nemá, tak chodí po restauracích. Večeře teplé nevařím, přijde mi to zbytečný, když má teplý oběd (a oba máme problémy s nadváhou). O víkendu vařím buď já nebo on. On vaří líp, ale já zas rychleji, zdravěji, levněji a stihnu ten den mnohem víc činností :wink: . Když vaří manžel, zabere mu to skoro celý den (nákup + vaření + úklid po sobě) :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí