Obědy pro manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
5.12.10 13:26

Vařím obědy a muž si přijde. Tak jak tak bych musela uvařit minimálně něco pro malýho.
Někdy třeba uvaří muž večer předem, nebo mi jídlo připravý a já to pak jenom dodělám. Střídáme se.
Snažíme se vymyslet jídla na dva dny, aby to bylo jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
5.12.10 13:32

Obědy nevařim manžel má většinou pracovní schůzky a přitom se i naobědvá. Když má chut na něco speciálního dá mi vědět a já mu to připravím. Dost často vaří ale večer a většinou speciality Hestona Blumentála takže se dost vyřádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
5.12.10 13:54
kozisek píše: …Zase nemám problém ohřát i v neděli párek, když není ta správná konstelace hvězd :nevim: :mrgreen:

Tak my dnes například měli k nedělnímu obědu pečený brambory s máslem :palec: . A „vařil“ manžel. Jako nandal je do pekáčku a zapnul troubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.12.10 14:11

V těhu jsem mu do práce vařila a to z jediného důvodu - aby si nekoupil na celej den 10 rohlíků a paštiku, jak má ve zvyku, pak nemá bejt jak sud.
Ted v šestinedělí jsem nevařila skoro vůbec (tedy až na den, kdy mi HODNÁ tchynka koupila v dobré víře květák, at si ho zpracuju - takže jsem se s ním dvě hodiny s*ala, abych ho pak jako kojící ani nemohla žrát)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.12.10 23:10

Zajde si na oběd do restaurace, když je občas doma, obědvá doma, vařím já, vyjímečně on, ale dělá spoustu jiných věcí, co zas já nerada. Já se starám o něj a on o mě, nevidím v tom problém. Horší je, když je to jednostranné a ještě vyžadované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.1.12 08:03

Vařím já, nemáme obědy ani jeden. On zas uklízí ( a občas i vaří :oops: , když nestíhám a musím třeba do školy kromě práce ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí