Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Dáváte si s miláčkama nějaké drobné dárečky nebo nějaké překvapení? Napadlo mě že by to přítele potěšilo. Třeba nějaký zamilovaný vzkaz jak se vrátí večer z práce, nebo jen něco tak pro radost.
Chtělo by to inspiraci tak pište
Ahoj Leni,
má sestra je na tohle vetší expert jak já
![]()
Např. dávala manželovy lístek s nápisem Miluji tě a např. jeho oblíbenou čokoládu do kapsy od bundy.
Já dávám celý rok dárečeky příteli.
Např. koupím mu jeho oblíbené kaštany v čokoládě nebo milenu.Popř. když někam jedu tak mu vždy přivezu nějakou drobnost - plyšovou opičku s magnetky a podobně ![]()
No, já jsem zrovna tak naštvaná na svého manžela, že bych mu nejraději dala jako překvapení na stůl rozvodové papíry..
To by bylo překvápko teda.
Ale na to jsem moc měkká a navíc by se taky mohlo stát, že by to podepsal
, tak to neudělám, no.. ![]()
Ale vážně - upřímně závidím, že někdo má takový hezký vztah s partnerem i po 7mi letech. Taky bych to tak chtěla… ![]()
raději anonymní
Tak my si píšeme zamilované vzkazy pořád…
a necháváme si je na stole,dáváme do tašek…
ted jel na týden pryč,tak jsem mu dopis přibalila sebou + malou čokoládku.Už psal,že moc děkuje ![]()
Jsou to drobnosti,ale potěší
Anonymní píše:
No, já jsem zrovna tak naštvaná na svého manžela, že bych mu nejraději dala jako překvapení na stůl rozvodové papíry..![]()
To by bylo překvápko teda.
Ale na to jsem moc měkká a navíc by se taky mohlo stát, že by to podepsal
, tak to neudělám, no..
Ale vážně - upřímně závidím, že někdo má takový hezký vztah s partnerem i po 7mi letech. Taky bych to tak chtěla…raději anonymní
My sme spolu jen 4 a půl roku,ale někdy je to na prd všude.Určitě i lenka se se svým hádá.
Je to lepší než to dusit v sobě a čekat až vybuchneš.
My se hádáme občas skoro pořád
sme takové rýpky že sem tam to druhý nerozdýchá,ale nejsme manžele tak je to jednoduší ![]()
Petra Z píše:
Tak my si píšeme zamilované vzkazy pořád…
a necháváme si je na stole,dáváme do tašek…
ted jel na týden pryč,tak jsem mu dopis přibalila sebou + malou čokoládku.Už psal,že moc děkuje
Jsou to drobnosti,ale potěší
To je skvělý nápad…
Přítel mi jede pryč až do Vánoc tak mu taky něco napíšu ![]()
Děkuju za typ ![]()
Ale to my se hádáme jako každí jiní ale naštěstí jsme oba splachovací ![]()
Právě že kluci nás dost zaneprázdňujou tak by to chtělo aspoň trošku oživit.
Taky si sem tam dáme nějakou drobnost. On mě občas přiveze coca colu, mám jí ráda, ale sama si jí nekoupím, tak mě to vždycky mile překvapí, když přijede z práce s colou v ruce ![]()
On zas má rád kinder čokolády, solené arašídy a jeden druh slaných sušenek. Když jezdil s náklaďákem, tak jsem mu dobroty vždycky poschovávala do věcí. Dopisy si tedy nepíšeme (on je líný psát na papír), tak je to spíš sporadické a ani se „nemilujeme“ ale posíláme si pac a pusu
Ani nevím, jak už to vzniklo.
Jo, jsme spolu 8,5 let a krizovky jsou časté, důležité je vyčistit vzduch nějakou hádkou ![]()
Tak jestli jede na dyl tak mu udelej obalky. Na kazdy den jednu. Napis tam treba vzkaz- „miluji te“, „libam te“, „chybis mi/nam“ atd. a treba tam pridej nejake malickosti - fotky, tycinky co ma rad…
Jj, take jsem to delala. Obcas mi ale prislo ze to manzel moc neocenil.
![]()
Mozna radost mel, ale minimalne ji neumel vyjadrit.
tak já občas taky psala dopis když někam jel ale většinou jsem třeba dávala lístečky s miluju tě, mám tě ráda a a tak k jídlu
![]()
ale ted už nic jsme spolu 10 let a docela itálie a splachovací já nejsu, takže je to veselý ![]()
a jednou jsem mu namazala 2 chleby a dala na sebe.ale říkám.. máš to namazaný hodně tak si to rozdělej na 2 části..a on jo jo
tak jsem mu mezi to dala papírek složenej co budem večer dělat
a ten trouba to sežral i s tím
![]()
Sherry píše:
a jednou jsem mu namazala 2 chleby a dala na sebe.ale říkám.. máš to namazaný hodně tak si to rozdělej na 2 části..a on jo jo
tak jsem mu mezi to dala papírek složenej co budem večer dělata ten trouba to sežral i s tím
![]()
Sherry píše:
tak já občas taky psala dopis když někam jel ale většinou jsem třeba dávala lístečky s miluju tě, mám tě ráda a a tak k jídlu![]()
![]()
![]()
ale ted už nic jsme spolu 10 let a docela itálie a splachovací já nejsu, takže je to veselý
tak jsem mu mezi to dala papírek složenej co budem večer dělata ten trouba to sežral i s tím
![]()
My máme teď krizi, ale jinak jsme spolu 8let, děláme si radost maličkostma. on třeba občas přinese dortík z cukrárny, či mě čoko tyčinku, co mám ráda a nechci si ji pořád kupovat. Nebo přijde z večerky a přinese chipsy, tak to mi udělá radost, či víno atd. Já mu párkrát psala vzkazy na zrcadlo:). Nebo lístečky a koneckonců i sms z vany v koupelně, jemu do obýváku:D
jo a taky doma když přicházel z práce dřív jak já, tak jsem měla udělaný stojaci cedulky a na nich bylo..právě..miluju tě, dojdi pro mě do práce, mám tě ráda, těším se na tebe, vyčisti kočce záchod, vynes smetí a nebo umyj nádobí
![]()
ale většinou k uklidu jsem dávala i milý slovo
![]()