Překvapení pro přítele

96
6.12.10 12:19

Překvapení pro přítele

Ahoj holky. Dáváte si s miláčkama nějaké drobné dárečky nebo nějaké překvapení? Napadlo mě že by to přítele potěšilo. Třeba nějaký zamilovaný vzkaz jak se vrátí večer z práce, nebo jen něco tak pro radost.
Chtělo by to inspiraci tak pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7148
6.12.10 12:28

Ahoj Leni,
má sestra je na tohle vetší expert jak já :pankac: :lol:
Např. dávala manželovy lístek s nápisem Miluji tě a např. jeho oblíbenou čokoládu do kapsy od bundy.
Já dávám celý rok dárečeky příteli.
Např. koupím mu jeho oblíbené kaštany v čokoládě nebo milenu.Popř. když někam jedu tak mu vždy přivezu nějakou drobnost - plyšovou opičku s magnetky a podobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.10 12:31

No, já jsem zrovna tak naštvaná na svého manžela, že bych mu nejraději dala jako překvapení na stůl rozvodové papíry.. :evil: :evil: To by bylo překvápko teda. :-P Ale na to jsem moc měkká a navíc by se taky mohlo stát, že by to podepsal :-) , tak to neudělám, no.. :twisted:
Ale vážně - upřímně závidím, že někdo má takový hezký vztah s partnerem i po 7mi letech. Taky bych to tak chtěla… :-(

raději anonymní

• Citovat
  • Upravit
65368
6.12.10 12:36

Tak my si píšeme zamilované vzkazy pořád…
a necháváme si je na stole,dáváme do tašek…
ted jel na týden pryč,tak jsem mu dopis přibalila sebou + malou čokoládku.Už psal,že moc děkuje :srdce:
Jsou to drobnosti,ale potěší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
6.12.10 12:36
Anonymní píše:
No, já jsem zrovna tak naštvaná na svého manžela, že bych mu nejraději dala jako překvapení na stůl rozvodové papíry.. :evil: :evil: To by bylo překvápko teda. :-P Ale na to jsem moc měkká a navíc by se taky mohlo stát, že by to podepsal :-) , tak to neudělám, no.. :twisted:
Ale vážně - upřímně závidím, že někdo má takový hezký vztah s partnerem i po 7mi letech. Taky bych to tak chtěla… :-(raději anonymní

My sme spolu jen 4 a půl roku,ale někdy je to na prd všude.Určitě i lenka se se svým hádá.
Je to lepší než to dusit v sobě a čekat až vybuchneš.
My se hádáme občas skoro pořád :think: sme takové rýpky že sem tam to druhý nerozdýchá,ale nejsme manžele tak je to jednoduší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
6.12.10 12:37
Petra Z píše:
Tak my si píšeme zamilované vzkazy pořád…
a necháváme si je na stole,dáváme do tašek…
ted jel na týden pryč,tak jsem mu dopis přibalila sebou + malou čokoládku.Už psal,že moc děkuje :srdce:
Jsou to drobnosti,ale potěší

To je skvělý nápad…
Přítel mi jede pryč až do Vánoc tak mu taky něco napíšu :D
Děkuju za typ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65368
6.12.10 12:40

Meg…není zač :wink: určo bude mít radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.12.10 12:44

Ale to my se hádáme jako každí jiní ale naštěstí jsme oba splachovací :-D
Právě že kluci nás dost zaneprázdňujou tak by to chtělo aspoň trošku oživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.12.10 13:30

každí - bože co je to za slovo :mrgreen:
jako každý jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.12.10 13:37

Taky si sem tam dáme nějakou drobnost. On mě občas přiveze coca colu, mám jí ráda, ale sama si jí nekoupím, tak mě to vždycky mile překvapí, když přijede z práce s colou v ruce :lol:

On zas má rád kinder čokolády, solené arašídy a jeden druh slaných sušenek. Když jezdil s náklaďákem, tak jsem mu dobroty vždycky poschovávala do věcí. Dopisy si tedy nepíšeme (on je líný psát na papír), tak je to spíš sporadické a ani se „nemilujeme“ ale posíláme si pac a pusu :mrgreen: Ani nevím, jak už to vzniklo.
Jo, jsme spolu 8,5 let a krizovky jsou časté, důležité je vyčistit vzduch nějakou hádkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.12.10 13:57

Tak jestli jede na dyl tak mu udelej obalky. Na kazdy den jednu. Napis tam treba vzkaz- „miluji te“, „libam te“, „chybis mi/nam“ atd. a treba tam pridej nejake malickosti - fotky, tycinky co ma rad…

Jj, take jsem to delala. Obcas mi ale prislo ze to manzel moc neocenil. :nevim: :nevim: :nevim:
Mozna radost mel, ale minimalne ji neumel vyjadrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
6.12.10 14:04

tak já občas taky psala dopis když někam jel ale většinou jsem třeba dávala lístečky s miluju tě, mám tě ráda a a tak k jídlu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale ted už nic jsme spolu 10 let a docela itálie a splachovací já nejsu, takže je to veselý :cert:

a jednou jsem mu namazala 2 chleby a dala na sebe.ale říkám.. máš to namazaný hodně tak si to rozdělej na 2 části..a on jo jo
tak jsem mu mezi to dala papírek složenej co budem večer dělat :twisted: a ten trouba to sežral i s tím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.12.10 14:06
Sherry píše:
a jednou jsem mu namazala 2 chleby a dala na sebe.ale říkám.. máš to namazaný hodně tak si to rozdělej na 2 části..a on jo jo
tak jsem mu mezi to dala papírek složenej co budem večer dělat :twisted: a ten trouba to sežral i s tím :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo, mezi jídlo bych tedy papír nedávala. Přítel taky vetšinou „srazí hrany“ a zbytek zmizí ani nevím jak :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.12.10 14:09
Sherry píše:
tak já občas taky psala dopis když někam jel ale většinou jsem třeba dávala lístečky s miluju tě, mám tě ráda a a tak k jídlu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale ted už nic jsme spolu 10 let a docela itálie a splachovací já nejsu, takže je to veselý :cert:

tak jsem mu mezi to dala papírek složenej co budem večer dělat :twisted: a ten trouba to sežral i s tím :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My máme teď krizi, ale jinak jsme spolu 8let, děláme si radost maličkostma. on třeba občas přinese dortík z cukrárny, či mě čoko tyčinku, co mám ráda a nechci si ji pořád kupovat. Nebo přijde z večerky a přinese chipsy, tak to mi udělá radost, či víno atd. Já mu párkrát psala vzkazy na zrcadlo:). Nebo lístečky a koneckonců i sms z vany v koupelně, jemu do obýváku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
6.12.10 14:10

jo a taky doma když přicházel z práce dřív jak já, tak jsem měla udělaný stojaci cedulky a na nich bylo..právě..miluju tě, dojdi pro mě do práce, mám tě ráda, těším se na tebe, vyčisti kočce záchod, vynes smetí a nebo umyj nádobí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale většinou k uklidu jsem dávala i milý slovo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí