Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky ale kdybych mu to neříkala, ale znáte to. jedním uchem tam, druhým ven..
![]()
ale co. no z papíru se mu nic nestalo. furt žije.. i když nevím na jak dlouho
![]()
a sms když jsme každej v jiné místonsti to děláme taky. občas se lákáme jeden k druhýmu
![]()
Tak s tím papírem je to dobré ![]()
My si občas děláme naschvály. Posledně jsem mu vyndala rošt z postele, položila matraci, no šlo to poznat ale znáte chlapy. Lákala jsem ho ať se ke mě přitulí a pak se málem počurala smíchy. Ještě teď se musím smát jak ležel na zemi, no prdel
Od té doby mě ničím tak nepřekonal.
Leninka85 píše:
Tak s tím papírem je to dobré
My si občas děláme naschvály. Posledně jsem mu vyndala rošt z postele, položila matraci, no šlo to poznat ale znáte chlapy. Lákala jsem ho ať se ke mě přitulí a pak se málem počurala smíchy. Ještě teď se musím smát jak ležel na zemi, no prdelOd té doby mě ničím tak nepřekonal.
shery zlaticko procitam tu porad kde co ale takhle jsem se jeste nikdy nenasmala,, dekuji za prekrasny prispevek,, napsala jste to na jednicku ,, uplne tu situaci vidim
![]()
my jsme s přítelem sice krátce, ale dost často si kupujeme různé blbůstky.. teď jsem dostala mluvícího čertíka Rudlu na klíče, on dostal svoje oblíbene slunečníce v čokoládě, ananasové kousky a hrozinky v bílé čokoládě.. Jinak mu jako překvapení kupuju bílou čokoládu.. zatím spolu nežijeme, takže u nás jsou častější nějaké romantické smsky, ale už i u nás je občas itálie
((já)cholerik se nezapře)
![]()
ale s tím roštem jsem se opravdu nasmála
![]()
Tak já jednou na valentýna nalepila na vchodové dveře lístek s přáním krásného Valentýna a at se těší,že uvnitř čeká překvapení ![]()
No a zvonil soused zezdola at se nezlobím,že ruší
,ale že nám teče záchod.Tak jsem se „přioblékla“,šla na naše Wc a opravdu louže.takže hadr a vše vytřít a v nejlepším přišel chlap dom,a říká.....zlatíííííííííí kde je to překvápko????
a já s vystrčeným zadkem na všech 4,hadr v ruce-----no on zůstal koukat že co se děje a já dostala takovej záchvat smíchu,že ak už nic nebylo ![]()
Moc se mi líbí vaše nápady i kdyz už tu dlouho nikdo nenapsal..
ja ještě jak píšete vzkazy do svaciny, tak ja jsem zase profik ve vykrajovani srdicek..
ze syru či salámu… jednou jsem pres celý chleba namazany vykrojila
ale zbyla jen kůrka, takže to častěji nepraktikuji
jinak vsem přeji krásný den ![]()