Překvapení pro přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
6.12.10 14:12

holky ale kdybych mu to neříkala, ale znáte to. jedním uchem tam, druhým ven.. :mrgreen: :mrgreen:
ale co. no z papíru se mu nic nestalo. furt žije.. i když nevím na jak dlouho :cert: :lol:

a sms když jsme každej v jiné místonsti to děláme taky. občas se lákáme jeden k druhýmu :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.12.10 21:26

Tak s tím papírem je to dobré :lol:
My si občas děláme naschvály. Posledně jsem mu vyndala rošt z postele, položila matraci, no šlo to poznat ale znáte chlapy. Lákala jsem ho ať se ke mě přitulí a pak se málem počurala smíchy. Ještě teď se musím smát jak ležel na zemi, no prdel :mrgreen: Od té doby mě ničím tak nepřekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.12.10 21:32
Leninka85 píše:
Tak s tím papírem je to dobré :lol:
My si občas děláme naschvály. Posledně jsem mu vyndala rošt z postele, položila matraci, no šlo to poznat ale znáte chlapy. Lákala jsem ho ať se ke mě přitulí a pak se málem počurala smíchy. Ještě teď se musím smát jak ležel na zemi, no prdel :mrgreen: Od té doby mě ničím tak nepřekonal.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.12.10 22:22

shery zlaticko procitam tu porad kde co ale takhle jsem se jeste nikdy nenasmala,, dekuji za prekrasny prispevek,, napsala jste to na jednicku ,, uplne tu situaci vidim :-)) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
6.12.10 22:29

my jsme s přítelem sice krátce, ale dost často si kupujeme různé blbůstky.. teď jsem dostala mluvícího čertíka Rudlu na klíče, on dostal svoje oblíbene slunečníce v čokoládě, ananasové kousky a hrozinky v bílé čokoládě.. Jinak mu jako překvapení kupuju bílou čokoládu.. zatím spolu nežijeme, takže u nás jsou častější nějaké romantické smsky, ale už i u nás je občas itálie :-D ((já)cholerik se nezapře) :lol: :lol:

ale s tím roštem jsem se opravdu nasmála :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
65378
6.12.10 22:36

Tak já jednou na valentýna nalepila na vchodové dveře lístek s přáním krásného Valentýna a at se těší,že uvnitř čeká překvapení :srdce:
No a zvonil soused zezdola at se nezlobím,že ruší :mrgreen: ,ale že nám teče záchod.Tak jsem se „přioblékla“,šla na naše Wc a opravdu louže.takže hadr a vše vytřít a v nejlepším přišel chlap dom,a říká.....zlatíííííííííí kde je to překvápko????
a já s vystrčeným zadkem na všech 4,hadr v ruce-----no on zůstal koukat že co se děje a já dostala takovej záchvat smíchu,že ak už nic nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.12.10 22:51

teez vyborna story :-)))) umiram smichy ,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
19.9.16 12:47

Moc se mi líbí vaše nápady i kdyz už tu dlouho nikdo nenapsal.. :D ja ještě jak píšete vzkazy do svaciny, tak ja jsem zase profik ve vykrajovani srdicek.. :srdce: ze syru či salámu… jednou jsem pres celý chleba namazany vykrojila :srdce: ale zbyla jen kůrka, takže to častěji nepraktikuji :D jinak vsem přeji krásný den :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky