Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
… ale tak je mi to na jednu stranu líto, při seznámení, jsem to slyšela několikrát denně i v noci, třeba i ve tři ráno a teď prostě, když jsem se ho zeptala jestli mě miluje, chvíli mlčel a pak zakuňkal, že mě miluje ale že to říkat nechce… tak jsem z toho zmetěná…
A cožpak nejde dělat obojí? Při odchodu na dámskou jízdu můžu přece manžela petřičně poňuňat ![]()
Gina108 píše:
Jak kteří muži. Např. kozorozi bytostně nesnášejí projevy lásky na veřejnosti a vůbec před někým. Vím to, neboť takto se přesně chová táta. Přestože jsem cítila, že se naši mají velmi rádi, tak na polibky na ulici nebyl prostě zvědavý, natož na nějaká vyznání. Na druhou stranu mého přítele to vždy potěší, ale není kozorohJako plazit se okolo chapa jak psí víno - to nedělám, sama to nesnáším, ale občas mu řeknu, že ho miluju.
moj manzel je tiez kozorozec. je pravda, ze na verejnosti francuzaky priam nemusi, ale dotyky a jemne pusinky na tvar mu vobec nevadia. okrem toho je este aj velmi romanticky- niekedy ![]()
ale v sukromi s tym ziadny problem nema, niekedy si vyslovene vypyta hladkanie a rad sa tuli a pekne mi rozprava.
urcite by som ludi neskatulkovala podla znamenia.
ja som rak a nesedi na mna takmer nic z tohto znamenia.
tak z toho vyvozuji, jestli mu to není nepříjemný, když mu dávám najevo, že ho miluju…má doma naklizeno, uvařeno… jestli to třeba není na něj moc spořádaný…asi to nikdy takto neměl… určitě si toho ale váží, je to pro něj místo jistoty hnízda, ale trochu tam cítím, že on se takto spořádaně chovat nikdy nebude…
otázka je jestli s tím mám něco dělat nebo ne…
KláraNem píše: … ale tak je mi to na jednu stranu líto, při seznámení, jsem to slyšela několikrát denně i v noci, třeba i ve tři ráno a teď prostě, když jsem se ho zeptala jestli mě miluje, chvíli mlčel a pak zakuňkal, že mě miluje ale že to říkat nechce… tak jsem z toho zmetěná…
tak to je divne.
ale pocula som, ze niektori chlapi to neradi hovoria.
my sme spolu 6 rokov a stale si kazdy den hovorime ako sa mame radi.
ale mozno ten Tvoj potrebuje k takemu stavu nejako vnutorne dospiet. ak teda sa tam vobec niekedy dostane.
ale vztah je o kompromisoch a taketo vyznania lasky su asi to najmenej, co by Ta malo trapit.
za celý den mě nenapíše sms, ale když ví že jdu někam se svým spolužákem.. tak to mi telefon pípá neustále…:-)
Dávat
Já bych asi nevydržela být „ledovou královnou“ Vzájemnou lásku potřebuji cítit i projevovat a je už jedno, jestli to je pusa, obejmutí, nebo třeba upečená oblíbená buchta
soldi: to máš pravdu, já netrvám na tom, aby mi vyznával lásku každý den, asi by se mi to nelíbilo,kdyby to bylo obráceně.. ale já už jsem taková…tulivá a mazlivá…
je fakt, že mi vychází maximálně vstříct, když vidí, že se chci tulit… ![]()
Myslím, že hledáš problém tam kde není.
Zkus to brát takové jaké to je. ![]()
Lizbeth : máš absolutní pravdu, jsem pitomá a zabývám se kravinama… vymýšlím si situace, který prostě neexistujou…
klara, proste niekto je viac tulivy niekto menej. nic s tym neurobis a ako pise lizbeth, zbytocne hladas problem tam, kde nie je ![]()
keby bol tulivy, tak by zas nemusel byt napr. zodpovedny. nikto nie je dokonaly ![]()
KláraNem píše:
Lizbeth : máš absolutní pravdu, jsem pitomá a zabývám se kravinama… vymýšlím si situace, který prostě neexistujou…
Ted nevím, jestli jsem tě urazila a píšeš to ironicky..
Určitě jsem tě chtěla jen povzbudit, abys to hodila za hlavu.. ![]()