JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
29.10.08 15:19

Ahojky!
Na vánoce bych chtěla udělat vosí hnízda a kokosový koule.(pokud nebudu mít cukrovku) Možná že ještě něco upeču, tak na zkoušku, možná linecký nebo tak něco.
Tady slíbené foto…Musela jsem fotit jiným foťákem, ale stejně je to trochu zkreslený ty barvy. Hlevně té deky (asi jak jsem jí nechala v tom sáčku. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.10.08 15:39

Daisy punčocháčky mám taky od kamarádky, ale sou větší tak na půlroční dítě. Holky davají se miminkám punčocháče? já si to nějak neuvědomuju? dětem pak jo, ale těm uplně malejm nevím. Jo a dneska tu byla u mě švagrová děla na dětský JIP, tak říkala že tam hodně používají na dětičky nivea kosmetiku, že prej na johanson jsou semtam děti alergický. No tak v tomhle mám jasno já taky můžu na sebe jen niveu a nebo garnier takže tak. a co holky vy kupujete za kosmetiku pro mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.10.08 15:48

Ilčo:Ty punčocháčky jsou ve velikosti 62-74 ty co mám.menší neměli.kamarádce se narodil klouček na začátku srpna a dává mu punčocháčky.....Já chtěla menší 56 a ty neměly, prý ani menší nemaj, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.10.08 15:49

jo a co se týče kosmetiky tak to opravdu přehánět nebudu…ze začátku budu mazat mandloví olej a budu ho lít i do koupele. Později asi Niveu nebo do koupele emuluzi Sebamed…ještě uvidím co mi řeknou na kurzu v porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.10.08 16:04

Dobré odpoledne.
Tedy ženské jedny ukacené :lol: . Člověk tady 1 den není a už musí dočítat 6 stránek, což taky znamená, že si toho moc nepamatuju :oops: . Někdo to tady psal, to bude těhu skleroza :lol: .

Včera jsme měli čistě pracovní den. Ráno jsme jěli na chajdu posbírat potraviny a věci, které by mohly přes zimu navlhnout, takže jsem měla celý den o zábavu postaráno. Dělala jsem generální úklid ve spíži, abych měla ty potraviny kam naskládat a pak celý den prala a žehlila :roll: .
Večer se ještě ozvali naši, jestli s nimi nejdeme do restaurace a doma jsem pak padla za vlast.
A dnes jsem se celé dopoledne potila v kuchyni. Dělala jsem pečenou kachnu na jablkách s bramborovým knedlíkem a krouhané zelí. Ale byla to mňamka. Taky mě ten oběd pěkně odrovnal a musela jsem to vyležet :lol: .

Jo a taky mi dnes dorazila ta souprava do postýlky. mantinely, povlečení, peřinky a matrace. Byla jsem unešená :D

Tak a teď, co si pamatuju…

Pellu, vítej zpátky. Jsem ráda, že už je vše v pořádku a šetři se :wink: .

Medu, ty jsi tedy talent 8O . Ten kojící polštář vypadá skvěle :wink: .

Befi, pokojíček je moc krásný :wink: .

A zbytek se mi vykouřilo z hlavy, takže všechny ostatní alespoň moc zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.10.08 16:28

SAMMY:ahojky,jakpak je,ty jsi šikulka,žehlení,vaření,úklid…no abys nebyla unavená :wink: :roll:
No a jako kde máme fotku toho povlečeníčka a všeho?Taky se mi to líbí,tak pak přemýšlím,že objednám ještě jedno bnějaké…stejně jak mimi bude větší,už nebesa mít nebudu,tak je to ideální mantinel plus povlečení…

DAISY:pěkné věcičky…punčocháčky zatím kupovat nebudu,budou dupajdy a kombinézky tak až bude mimi větší…ale je to sandovní takmalé mimuško a punčošky :lol:

Cukroví péct nebudu,jen na Mikuláše perníčky a jinak si objednám v cukrárně krabici-dělají tam, mini špičky,věnečky,indiánky apod.Manža stejně moc sladké nejí a ani já moc neee,tak by to bylo zbytečné..jen prostě na chu´t,nebo když někdo dojde,tak na stůl…
Kosmetiku zatím nemám pro mimčo,ale chci to nakoupit v lékárně a dobrá je i Weleda,tak asi tu..později asi taky Niveu nebo se poradím v lékárně…
MEDULI:pěkně sinávštěvu užij a taky den u mamči…už jsi jak já,pořád v trapu :wink: :lol: (legrace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.10.08 16:52

Holky tak já dneska končím, jdeme k Zeláčům do nekuřácké, budou tam i nějaký lidi z tábora (z bejvalé práce R.)Tak se těším. Tak se opatrujte a já se stavím možná večer nebo až zítra papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.10.08 17:06

Sammy teda kachnu na jablkách to teda čučím, to já neumím :? seš šikulka, no mě zmůže i vaření špaget :wink:
Daisy: užij si to já taky možná ješte dneska zmizím k našim, prej dojela teta z Bratislavy tak ji zajdu pozdravit, nebo spíš si počkám až dojede manža z práce a já tam sfrknu autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.10.08 17:11

Ilčo, taky jsem kachnu dělala poprvé :lol: . Jen to nikdy nesmím říct Petrovi, že něco dělám poprvé. Ale povedla se :-) .

Miri, fotečky udělám zítra, dnes už se mi nechce pomalu ani hýbat prsty po té klávesnici :lol: .

Daisy, srazík si užij :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.10.08 17:38

SAMMY:jasně-a budeš to prát i ten mantinel?! Bojím se,a´t se to nezkroutí :( Jinak držím palečky na zítřejší KO :wink:

Já jdu kukat na tv a vzít si něco dobrého,honí mě mlsná,ale nevím na co… :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.10.08 18:03

tak jsem doma z práce, jsem uplně KO :(

sammmy teeda jsi fakt šikulka kuchařka :)

cvakla jsem vám svůj lavor, takže ve 26+3. Jak mám ty ruce nahoru, tak vypadá naštěstí menší než je, jinak je to fakt bachor :lol: :roll: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
29.10.08 18:16

Ahojte holky,

Kosmetika - lepší je méně než více.Do koupele jsem měla a mám pořád olej Linola - je super.Po koupání jsem měla na mimi olivový olej z lékárny,teď mám krém od Sebamedu a na prdelku Rybilku,Bepanthen a teď mám Sudokrém.Jinak si myslím že žádná kosmetika není potřeba.Ze začátku líh na pupík(ten předepíše doktorka),očička jsem umývala převařenou vodou,jinak se používá borová voda,ale pokud má mimi očička v pořádku,tak si myslím že je to zbytečné.Šampon na vlásky jsme nepoužívali,i když jich měl dost.I teď ho použiju tak jednou za 14 dní.
Tak to je asi všechno. :wink:

Holky máte krásný bříška :potlesk:

Sammy - si fakt dobrá,kachnu se zelím udělat…Já to naštěstí nejím,takže to ani nedělám. :wink:

Daisy - užij si srazík se známýma

Medu - kojící polštář vypadá fakt dobře,si šikulka :potlesk:

Vánoční cukroví budu péct s mamkou,sama si moc netroufám a ve dvou to jde líp od ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.10.08 18:50

Miri, děkuju za podporu k zítřejší KO :wink: . Nemít to tady v podpisku, tak bych i zapoměla. Mám vše psáno v kalendáři v práci, ale teď mám týden dovču, tak se mi to normálně vykouřilo :oops: .
Ale spojeno s KO, měl dnes Petr premieru. Musel mě oholit. Já už se nevidím :twisted: . To nám to pěkně začíná :lol: .
Jo a ten mantinel - nevím, jestli ho prát. Uvidíme…

Peťul, bříško máš krásné :potlesk: . A vůbec nevypadá nijak velice, prostě nádherný těhu pupík :wink: .

Tak já tady opět pouštím Drahouška a jdu koukat na Ulici. Pak už zalehnu. Zítra mám tu KO hned před 7 ráno, tak ať vstanu…

Mějtě krásný večer a posílám pozdravy do bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.10.08 23:06

Ahojky!tak jsem zpět ze srazíku. bylo to dobrý a přežrala jsem se dala jsem si horké maliny ze šlehačkou, pak smažák s kroketama a tatarku, dva grepové džusy s jemně perlivou vodou a vídeň (s extra šlehačkou a dvěma sušenkama :lol: ) Te´d už jsem vyspršená oholená a ostříhané drápky mám :lol: Abych doktorovi zítra nevypíchla nožkou oko :lol:
Ad mantinel: kamarádka má také z eButiku jako já koupený mantinel a normálně ho vyprala i žehlila…A nezkroutil se jí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.10.08 23:08

Peťo:krásné bříško :)
Samy: tak pak písni co na KO…Já na ní jdu až v 9:30.
Tak zítra papa a dobrou noc, já asi neusnu, je mi divně z přežrání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital