Poradna duly
Jana Čurdová
Holky a ty vaše dítka mezi ledňátka krásně zapadli ![]()
jo a chtěla sem se zeptat, tam bylo tak teplo a bez větru že je hodně dětí vlasatejch???
Jo a včera mi psala kamarádka (má 3měsíční holčičku) že sou v nemocnici na pozorovaní, prej ji malá špatně dejchala a mají podezdření že má něco se srdíčkem
![]()
Dobré ráno,
Ilčo: to jsme je měly svlečený na focení,at jsou vidět hára
. A pak nás většina rovnou na stole dítka přebalila ![]()
Taky jsem čuměla,že jsme celkem zapadly,no Jasmínka určitě,a Eli je naštěstí v těch džínečkách objemná ![]()
Jinak teplo bylo,ale foukalo,a na těch prašnejch cestách to byl vopruz.
A to neuvěřitelný množství maminek s kočárkama,to jsem ještě neviděla ![]()
Bef no je záplava miminek ale to je dobře ![]()
Chocholko teda to je síla ten odkaz, mi taky ukápla slzička. Fakt to je síla jak dokáže být někdo tak silnej a žít s takovým hendikepem
No nic du využít toho že malej zatím spí, mám horu nádobí a prádla
Mnaža dospává včerejší stavění a pak šel s klukama zapíjet narozky tak si vzal na dnešek dovoilenou.
Bef a odkud máš tu mikinku a čepku na malou je moc pěkná. Já už budu muset zase na malýho vyzkoušet ryfličky co sem mu kdysi koupila ještě na velikonoce mu byli velký.
jo tak z úklidu nic nebude než sem to dodatlovala tak už se protahuje a čučí že by chtěl vstávat ![]()
Ilčo: mikinku z Tesca a čepku z HM,normální obyč věci ![]()
džíny jsem dostala od kamarádky z Nextu-ty jí seděj super,a nosí je tak 14dní. JInak džínovejch věcí mám docela hafo v různých velikostech-obvyklý dary,ale moc na to nejsem.
Befi a Duant , jak jsem koukala, tak jste tam byly všechny ženský a jenom jeden kluk(myslím, že Domča).
Mischni , gratulace k úspěšným přijímačkám. A byla nějaká odměna.
My jsme dnes vstávali už v 6 a včera taky.
Nějak si to Terka poposunula. No, alespoň máme dost času se vypravit do školky a nemusíme chátat. Terku mám u sebe, vypila 120, úspěšně mi tu kadíkuje ale spát, to ne.A ještě teď i blindíkuje. Jdu ji dát do pucu.
Brej den,
tak Jasmi jedla ve 20.00, pak v 5.00 rano a ted zas az v 9.30.
Ilco , prazska ZOO zmuze kazdyho, protoze je to samej kopec a skala
, ale je to jedna z nejhezcich ZOO v Evrope a to je svata pravda! Asi pred dvema lety se umistila v TOP Ten v Evrope, takze koukej spakovat ten svuj moravskej zadek a prifrc sem, my te s Bef rady doprovodime, ze?
Chocholko , a to na ty fotce jeste neni Anicka od Gavottky, ty musely odjet driv…takze tam Domca byl opravdu sultan v haremu! ![]()
Duant než pozbírám tu svou prdel to bude chvilku trvat (je dost oběmnej
) a taky sem ještě nejela sama autem po D1 ale pokud budem razit do Práglu tak dám 100% vědět
Bef já to tam nikde neviděla ale je taky pravda že se víc dívám buď po neutrálu nebo klučičích. Já mám jediný ryfličky na 3 měsíce a pak ne rok (ty sme dostali) jinak taky rači dávám ty měkoučký bavlněný hadříky.
Teda Elda má ty dopoledne tak mrzutý,že by mě z ní kleplo. Ale ven nejdu,jsem po včerejšku pěkně učochtaná. stačí,že po obědě jedu do práce,no,už jsem to slíbila..ale nejradši bych se na to vyprdla.
AHOJ HOLKY,
fakt super fotky ze ZOO,fešandy obě dvě stejně tak holky!!!!
Já jdu malou dát na balkon hajat,tak snad zabere,ať můžu jít vařit…
Tak Eli už je vykaděná a spinká na balkoně,tak to má být
![]()
Kde jsou všichni??
Tak Jason stale od vcera nekadila
…ale zatim s tim nema problem ![]()
Duant když nemá problém, že nekadila tak je to vpohodě, to unás když nekadíme aspoň 2× tak je zle a je řev a celej se kroutí.
Bef tak to je ted Elda nejspokojenější co ![]()
Dneska má manža dovču, tak mi tu teď spí v obyváku i malej. Sem je nechala chvilu spolu válčit, a mezitím sem uvařila a vyžehlila a nachystala věci na nákupní výlet. Ale pěkně to semnou dopoledne cukalo když sem ho slyšela řvat, ale nechtěla sem se do toho manžovy plést. Ale pak už řval tak dlouho že měl žízeň tak sem mu musela dát prso a to jedl jen půl hoďky předtím
ale asi by se ho manžovy nepovedlo uklidnit.
Až se vzbudijou, hlavně ten malej tak nakojím obleču a razíme do Olympie, manža si musí koupit nějaký univerzální boty (něco mezi teniskama a něčím jakoby klasika) Du shlídnout Batě co mají. Jo a malýmu chci koupit nějaký bodyčka co budou víc ke krku, mám jen z tesca a taky vám holky tak odstávají od krčku?? kdyby měl prsa tak má sexy dekolt, ale teď je to dost nežádoucí, mám obavy že tu rýmičku má z toho.
ILI:jj,já taky mám bodýnka od krku,ale našila jsem na ramýnkách cvočky a je to ok..nevím proč to tak debilně šijou…
Ahoj po dvoudenní pauze. Nadomlouvala jsem si toho nějak moc a večer vždy padala na hubu.
Tedy fotky ze Zoo super. Ta hromada dítek vypadá skvěle a kočárková kolona pobavila
.
Miri, ty neřídíš? Můžeme se na někdy domluvit. Mě je to celkem jedno. Kdyby Petr nemohl, vydala bych se sama (snad s nezabloudím, řidič jsem sice dobrý, ale můj orientační NEsmysl stojí za to
).
Holky, má některé vaše dítko suchou pokožku ve vláskách? Sabi to má šílené a už nevím, čím to mazat…
Madam se budí, tak jdeme krmit dravou zvěř…
Sammmy píše:Holky, má některé vaše dítko suchou pokožku ve vláskách? Sabi to má šílené a už nevím, čím to mazat…
Sammy, to musis dostat pryc, jinak vyapdaji vlasy…doktor mi rekl, ze musim behem hodiny namazat vzdy na 10 minut slunecnicovym olejem, vycesat, znovu namazt, znovu vycesat a to zopakovat tak 5×. Pak umyt samponem.
Pry se to tam vubec nesmi nechavat. Normalne to ma rozpoustet sampon, ale pokud se to i presto dela, ma se delat ta olejova kura