Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdarek 😂 😂 je tu mezi náma někdo kdo z jara létá někam do tepla?? A letí na lastminute?? Už jsem toho přečetla dost, že jako parta kamarádů letí třeba za 8-10 tisíc atd… že prostě čekají doma sbalený a co dobrého padne platí a letí.. ✌️ říkali jsme si s holkama, že bychom jakože třeba březen někam vypadly 🍹 🏝️ 🏖️ 😂 bez dětí a bez chlapů 🤭 ale teď bych tedy ráda věděla kdo na ten last lítáte, tak jako je šance chytit se cca do termínu? Zda si jako někdo nahlásíte termín dovolené a čekáte doma sbalené co kde padne za last.. nebo si ty dovolené berete na poslední chvíli? 🤷♀️ 😂
Ahoj, tady se připíchnu. Taky jsem zvědavá jak to kdo dělá. Hlavně s tou dovolenou, která se v práci běžně plánuje x týdnů předem.
My jsme takhle za covidu, když se nemohlo jet lyžovat do Rakouska, odletěli na Vánoce na Tenerife
. Ale jinak samozřejmě prvním předpokladem je to, že se můžeš okamžitě sbalit a jet. Pokud tuhle možnost máte, tak pak stačí mít nastavenou notifikaci na levné letenky, ubytování najdeš vždycky.
@smile_xxx píše:
A co je na tom složitého? Také to tak letos děláme. Dovolenou máme už od jara v práci schválenou, 2 týdny v září. A co bude v té chvili jako last minute, tak si vybereme, kam poletíme. Co jiného na tom chceš vymýšlet?
No tak ne každý si může vzít dva týdny. Proto se ptám. Já si budu brát max. týden, takže právě přemýšlím jak, zda si vzít po - pá nebo zda třeba čt-čt. Nechci to brát narychlo, nevím zda by bylo schváleno.
@kaja00 můj lifehack je brát si dovolenou středa-středa.
Před odjezdem jsi v práci jen dva dny, a po příjezdu opět začínáš zlehka dvěma dny. ![]()