Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jsem zvědavá, jestli se nam podaří najít nějaký vhodný termín pro sraz. Ozvěte se.
Ahojky, tak zda je ještě možný termín 28.10. cca 14-15 hod. tak jsem k dispozici. ![]()
Ahoj, tak super! Také mohu. Klidně u koule nebo kdekoliv. Mě je to jedno. Mate některá ještě nějak vycházky, abychom uzpůsobily ten čas nebo je to jedno?
Mě to je jedno v kolik hodin. Přizpůsobím se. U Koule myslíte u hlavní směr na Josefov. ![]()
Jj, Koule je na Josefov.
jinak, pokud si dáte jen kafčo nebo nějakou mňamku, tak ještě můžeme do te kavárny na náměstí. Mají tam výbornou domácí limonadu a nekouří se tam. Jestli nemáte limit v podobě vycházek, tak bych raději šla déle - v 17 hod.? Ale jsem cely den doma a nic extra neplánují, tak to některá rozseknete- kde a v kolik, ať se stihneme domluvit. Ja se prizpusobim. ![]()
Já mám vycházky do 17 hod., mně by vyhovovala ta koule. Tak v 15 h?
Dobre- tak zítra v 15. hod U Koule! Pockame na sebe asi před vchodem ne? Pokud nebude třeba pršet.
tak se tesim! ![]()
Holky koukla jsem teď na jejich web a oni tam mají zítra zavřeno? http://ukoule.wz.cz/
no kdyžtak bychom třeba popošly do mexické, ne?
To se mi nezdá, když je svátek, ledaže by ho někde slavili mimo ![]()
Sejdeme se před koulí a když tak popojdeme do té mexické.
Mexická ještě jsem tam nebyla, tak proč ne. Zřejmě nic jiného v blízkosti není.
Ještě mě napadlo Corrado.
No, to by taky šlo, corado mě ani nenapadlo. Tak se domluvíme na místě. Ahoj
Holky diky za příjemný pokec, rada jsem vás poznala! Držím palce a budu rada, když se zase někdy sejdeme.
![]()