Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Borča - paráda! ![]()
@Baruk - ja se v těch hodnotách nevyznám, jelikož tam jsem nikdy nedošla, ale důležité je, aby hcg rostlo ne? Udělali ti další odběr? Jak to dopadlo?
Ahoj Holky, jak se daří?
Baruk jak to s Tebou vypadá? Těhotenství se rozjelo?
Barčo, kdy jdeš do stimulky vajíček?
Dnešní UTZ nám toho moc neřekl. Jsem 6+2 TT jsou tam dva podlouhlé gest. váčky, pouze v horním je vidět zárodeční struktura a akce na hranici rozpoznatelnosti. Příští týden na UTZ budeme moudřejší.
Už by se měla srdeční akce potvrdit.
Jsem z toho rozpačitá a snažím se věřit, že jedno bude v pořádku.
Přeci jen mi bývá sem tam na zvracení, ráno prázdný žaludek až to bolí a je divně, než se najím, únava, vše co stahuje břicho mi vadí. Nezbývá než věřit a doufat a čekat na další týden. ![]()
AHOJ ![]()
Ahoj, ja jsem uz po stimulce, dnes mělo byt OPU, ale doktor to totálně pos…! Jsem dnes 16 dc a tak uz mi bylo dopředu jasné, že to prostě nemůže vyjít! A také se to potvrdilo-folikuly byly samozřejmě uz fuč. A to jsem mu jasně minulý týden říkala, ze uz to bude pozdě a chtěla aspon Cetrotide proti prasknutí. Nic mi nedal a ještě mi tvrdil, ze to bude v pohode. Dnes ani nepřiznal, ze to zvoral, žádná omluva NIC! Pry to se občas stane. No hlavně, ze jsem jim tam nechala 6000 za léky! Jo a ještě me chtěl přemluvit na inseminaci!
Nevidí si asi do huby, když ještě minuly mesic jsem měla ty nejstrasnejsi vejcovody na světe!
Hruza a děs, totální neschopnost a hlavne lhostejnost! V Arlete uz me nikdo nikdy neuvidí! ![]()
Vam držím palce ať to vyjde!
Ahojky, tak to je teda síla a je mi to líto, co ti udělal, to je fakt k pláči, to snad není pravda.
Já jsem tam teda takovýto přístup nezažila, to bych fakt nevěřila, že je to možný.
Jasně, že asi v tvým případě je inseminace holý nesmysl, to nemá cenu, kvůli těm vejcovodům, nechápu, jak ti to mohl nabízet! No přeju ti hodně štěstí v dalším výběru centra, je to k vzteku všechno.
Teda, Barčo, to je síla.
To mě moc mrzí, že to takhle zvoral. Takový přístup jsme tam taky nezažili. Čím jsi stimulovala? On Ti nedal nic proti ovulaci? Tomu nějak nerozumím.
Holka, tak ať najdeš brzy další plán. ![]()
Jo je to k vzteku! Šilená bezmoc!! Všechno zbytečně a co muzu dělat? Nejradši bych mu dala ránu mezi oči, jenže to jaksi nešlo. Přišlo mi, ze se mu proste jen kvůli me nechtělo o víkendu do prace, on to taky musel vedet, ze to bude pozde, ale bylo mu to proste jedno! Tohle jsem fakt ještě nikde nezažila! Chybu muže udělat kazdy, ale jsem přesvědčena, ze tohle bylo vědomě a totální lhostejnost! A to mi fakt přišel solidní! ![]()
A jak teda ty? Dopadlo to dobře?
Jo mohl ti dát ten cetrotide, já ho píchala při minimálce normálně, asi 3ks. No jinak já nic nevím, zatím vše nejistý, takže nezbývá než čekat. Myslím, že rozhodně následujících 14 dní, tak uvidíme ![]()
Holky nevim, momentálně jsem rozhodnuta, ze to vzdavam. Uz na to nemám sílu ani nervy. Musím to nějak ted rozdychat a pak se uvidí… Ale uz ani nevim kam bych šla. HK hrůza, Pardubice taky nic moc, takze uz zbývá zase jen Praha. Ono je to asi všude stejny, jak je to o penězích, tak je to na houby! Ale tohle co dnes, nevim jestli by někde taky dokázali. To bylo i na me hodně silný kafe!
Holky tak vam moc držím palce! Mate aspon nějakou naději a urcite to vyjde!
Holky, přeji Vám v novém roce hodně zdraví, štěstí, lásku a splněných přání a snů dle Vašich tužeb.
Ať se Vám dobře daří. ![]()
@Borča - ach nééééé! Co ten podpis proboha?
je mi to moc líto, to snad není možné!
![]()
Myslela jsem na vás jak se vám vede a teď tohle. ![]()
Ahoj Barčo! ![]()
Naštěstí už víme, že pozitivní těhu test nedělá konečné těhotenství. Sice nás tři srdeční činnosti natěšili, ale jen jedna byla silnější a intenzivní těhu příznaky nás nechali v klidu 3 týdny. Pak to hold odeznělo.
Je to život. Dr. má další nápady. Jdeme znovu na genetiku v Arletě - první kolo jsme absolvovali v Sanusu, tak jsem chvíli byla naštvaná, že jsme na STARTU po dvou neúspěšných kolech.
Už jsem to zkousla. Embrya před ET by se geneticky vyšetřila, aby se to jasně roztřídilo. Uvidíme.. ![]()
Co se týče revize, tak mám tam asi krevní sraženiny nebo pozůstatky z těhu. Zítra se uvidí jak jsem na tom po 2 týdnech. Zda bude nutný dočištění v narkóze.
A co Ty? Jak valčíš ve škole, se stravováním a vůbec jak se daří? ![]()
To je mi opravdu moc líto! Tohle je moje noční můra, asi bych se zbláznila! Bereš to hodně statečně!
a nemáte nějaký problém taky v imunologii, když už se to takhle stalo podruhé?
U mě nijak nic zajímavého, snažím se tak nějak pokračovat v běžném provozu a spis čekám co mi osud přinese.
Člověk se otupí. Ono nic jiného nezbývá než jít dál.
Teď musím přežít celý leden v klidovém režimu a čekat na první MS. Pak se uvidí co dál…
Imunologii máme. Taky jsem si to myslela. Tedˇjsem brala týden před KETem prednison až do konce. Do toho anopyrin, femibion, bu-met a utrogestan. Dr. má podezření na genetiku na kterou jdeme za týden.
Jak pokračuje škola? Už se blíží konec?
@Borča - ahoj, mam teď volno, tak kdyby se ti chtělo, můžeme vyrazit na kafčo ![]()