Jaroměř - sejdeme se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
29.10.15 18:16

Ahoj, nápodobně, taktéž Vám oběma držím palce, ať vše vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.10.15 19:33

Ahojky, i pro mě to bylo fajné odpoledne. 8) Držím nám palce ať to vyjde. :palec:
Můj první pracovní den náročný. :roll: Přežila jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.15 08:59

Ahoj holky, tak co? Zkoušely jste testy? Myslim na vás, ať do dobře dopadne!
Ja jsem nakonec po mailu ukecala doktora a zkusíme minimálku a když neco bude, tak na mražak. Kolikatý DC jste byly na UZ kontrole po stimulaci? Nenapsal mi, na kdy se mam objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.11.15 18:53

Ahojky holky, tak dnes jsem to riskla a dala test a JE TO TAM. :palec: Snad to tam taky vidíte. :dance: :dance: :dance:
Teď jen dobrou hodnotu HCG, do 14 dní potvrzení, že není mimo dělohu, pak srdíčko,… pak už jen to finále. Věřit tomu budu ve 20 TT… Jsem v dalším levlu. Snad to vydrží do Arlety „pozitivní“ - mám prostě strach. :think: Příznaky jsou zase jiné. :nevim: ;)
Holky, uvidíme…

Barčo to je super, že jste s dr. vymysleli další strategii, „kdyby“ náhodou. :palec:
Stimulace mi začínala od 5 DC GONAL a na KO jsem byla 11 DC a na OPU 16DC. Snad jsem zodpověděla Tvůj dotaz správně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.15 19:18

Juhuuu! Supeeer! :potlesk: no to jsem rada, ze je vidět, ze v Arlete to umí! Tak snad se taky někdy dockam. Potichu gratuluju, jen tak dal. To jsi měla tu stimulaci a všechno nějak dost pozde. Ja začínám uz 2 dc, tak to bych asi měla jít driv. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.11.15 19:22

Barča, potichu děkuji :think: ;) Zapomněla jsem Ti říci, že jsem měla dlouhý protokol. Tak to bude asi tím. :palec:…V Arletě to fakt umějí, mám důkaz i jednu známou, už je dcerce rok a též dlouho čekali. To by bylo, aby jste s Doležalem nenašli správnou cestu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.15 19:25

No snad ano. Hlavne ze se neco děje a mam nejaky plan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.11.15 19:40

Barčo, přesně tak. :palec: Něco se děje a někdo se snaží řešit zdroj problému. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.11.15 14:49

@Borča - ahoj, tak kolik ti dnes naměřili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.11.15 19:07

Barčo hodnotu budu vědět zítra. ;) U dr. se ukázal test pozitivní a vyfasovala jsem další léky anopyrin, vitamíny Femibion a Bu-Met. Pokračuji v prednisonu. Abychom pro těhu udělali vše co je potřeba. Jinak dr. je opatrný jako i my doma. Pozitivní test nazval, že to vypadá nadějně. :pankac: ;)
Uvidíme co zítra krev. Volám tam kolem 14-15 hodiny.
KO 16.11. UTZ to snad budeme moudřejší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.11.15 17:42

Hodnota HCG je 1260. :dance: :dance: :pankac: Vypadá to opravdu slibně. Start je dobrý. Uvidíme jak se to rozvine dál. :palec: ;) Cesta je dlouhá.

Baruk a jak Ty? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.11.15 18:28

Ahoj, tak moc a moc gratuluju :kytka:
Já taky měla dvě čárky na testu v Arletě, ale hcg z krve jen 111, takže naděje asi mizivá. Já se nikdy nedočkám. Vzdávám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.11.15 18:34

Ahojky Baruk, dle hodnoty se to ještě může rozjed. Těžko řici, každé tělo je jiné a každá to máme jinak. :nevim: Poprvé jsem měla v Sanusu v HK 75 HCG a za dva dny to vylezlo - skončilo to ZT v 10TT. To Tvoje nemusí…Některé těhotenství začínají na nízkých hodnotách a je to v pořádku až do finále…Fakt těžko říci.
Už jsi takhle daleko někdy byla? Myslím TT // A co dr.? Co Ti řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.11.15 18:39

@Borča ne, dvě čárky jsem na jejich testu viděla poprvé v životě, byla jsem z toho doslova v šoku, 3× jsem se na to ptala :) Říkal, že záleží na krvi, že musí být aspoň 100 hcg, že 200 by bylo lepší a pak záleží, jak se bude zvyšovat, vzal mě na ultrazvuk, tam samozřejmě nic neviděl.
Dnes je to týden, co jsem to měla dostat a zatím nic, ale pobolívá mě břicho. Jinak prášky mám stejný, jako ty.
Bojím se, že to ty embrya vzdali :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.11.15 19:04

Baruk, MS nedorazila, takže zbývá než věřit a doufat. :hug: Prostě si to užít v rámci možností. ;) Chápu Tě. :hug: Včera jsem na tom byla stejně. Doma jsem zkoumala čárky na testech jak moc silné jsou. :roll: Zda budu mít alespoň 200.
Holka, drž se!! :hug:…Sem tam mě taky břicho pobolívá - štípe, svědí, prdíky tlačí, křečíky… Holka vydrž!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová