Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nápodobně, taktéž Vám oběma držím palce, ať vše vyjde ![]()
Ahojky, i pro mě to bylo fajné odpoledne.
Držím nám palce ať to vyjde. ![]()
Můj první pracovní den náročný.
Přežila jsem ![]()
Ahoj holky, tak co? Zkoušely jste testy? Myslim na vás, ať do dobře dopadne!
Ja jsem nakonec po mailu ukecala doktora a zkusíme minimálku a když neco bude, tak na mražak. Kolikatý DC jste byly na UZ kontrole po stimulaci? Nenapsal mi, na kdy se mam objednat.
Ahojky holky, tak dnes jsem to riskla a dala test a JE TO TAM.
Snad to tam taky vidíte.
![]()
Teď jen dobrou hodnotu HCG, do 14 dní potvrzení, že není mimo dělohu, pak srdíčko,… pak už jen to finále. Věřit tomu budu ve 20 TT… Jsem v dalším levlu. Snad to vydrží do Arlety „pozitivní“ - mám prostě strach.
Příznaky jsou zase jiné.
![]()
Holky, uvidíme…
Barčo to je super, že jste s dr. vymysleli další strategii, „kdyby“ náhodou. ![]()
Stimulace mi začínala od 5 DC GONAL a na KO jsem byla 11 DC a na OPU 16DC. Snad jsem zodpověděla Tvůj dotaz správně. ![]()
Juhuuu! Supeeer!
no to jsem rada, ze je vidět, ze v Arlete to umí! Tak snad se taky někdy dockam. Potichu gratuluju, jen tak dal. To jsi měla tu stimulaci a všechno nějak dost pozde. Ja začínám uz 2 dc, tak to bych asi měla jít driv. ![]()
Barča, potichu děkuji
Zapomněla jsem Ti říci, že jsem měla dlouhý protokol. Tak to bude asi tím.
…V Arletě to fakt umějí, mám důkaz i jednu známou, už je dcerce rok a též dlouho čekali. To by bylo, aby jste s Doležalem nenašli správnou cestu. ![]()
Barčo, přesně tak.
Něco se děje a někdo se snaží řešit zdroj problému.
![]()
Barčo hodnotu budu vědět zítra.
U dr. se ukázal test pozitivní a vyfasovala jsem další léky anopyrin, vitamíny Femibion a Bu-Met. Pokračuji v prednisonu. Abychom pro těhu udělali vše co je potřeba. Jinak dr. je opatrný jako i my doma. Pozitivní test nazval, že to vypadá nadějně.
![]()
Uvidíme co zítra krev. Volám tam kolem 14-15 hodiny.
KO 16.11. UTZ to snad budeme moudřejší ![]()
Hodnota HCG je 1260.
Vypadá to opravdu slibně. Start je dobrý. Uvidíme jak se to rozvine dál.
Cesta je dlouhá.
Baruk a jak Ty?
![]()
Ahoj, tak moc a moc gratuluju ![]()
Já taky měla dvě čárky na testu v Arletě, ale hcg z krve jen 111, takže naděje asi mizivá. Já se nikdy nedočkám. Vzdávám to.
Ahojky Baruk, dle hodnoty se to ještě může rozjed. Těžko řici, každé tělo je jiné a každá to máme jinak.
Poprvé jsem měla v Sanusu v HK 75 HCG a za dva dny to vylezlo - skončilo to ZT v 10TT. To Tvoje nemusí…Některé těhotenství začínají na nízkých hodnotách a je to v pořádku až do finále…Fakt těžko říci.
Už jsi takhle daleko někdy byla? Myslím TT // A co dr.? Co Ti řekl?
@Borča ne, dvě čárky jsem na jejich testu viděla poprvé v životě, byla jsem z toho doslova v šoku, 3× jsem se na to ptala
Říkal, že záleží na krvi, že musí být aspoň 100 hcg, že 200 by bylo lepší a pak záleží, jak se bude zvyšovat, vzal mě na ultrazvuk, tam samozřejmě nic neviděl.
Dnes je to týden, co jsem to měla dostat a zatím nic, ale pobolívá mě břicho. Jinak prášky mám stejný, jako ty.
Bojím se, že to ty embrya vzdali ![]()
Baruk, MS nedorazila, takže zbývá než věřit a doufat.
Prostě si to užít v rámci možností.
Chápu Tě.
Včera jsem na tom byla stejně. Doma jsem zkoumala čárky na testech jak moc silné jsou.
Zda budu mít alespoň 200.
Holka, drž se!!
…Sem tam mě taky břicho pobolívá - štípe, svědí, prdíky tlačí, křečíky… Holka vydrž!! ![]()