Alcatel One Touch Tribe - java hry v mobilu

835
3.7.13 19:25

Java hry v mobilu

Ahoj, možná se to tady moc nehodí, ale potřebuji poradit.
Koupila jsem si mobil Alcatel One Touch Tribe, konkrétně tuhle variantu: http://mobilni-telefony.heureka.cz/…el-ot-3040d/#…… Chtěla jsem spustit nějakou hru, ale jakmile jsem zmáčkla na ikonu „Hry“, tak mi vyjelo okénko „Je třeba stáhnout aplikaci. Stáhnout nyní?“, dala jsem zrušit. Mám strach, že je to placené, protože nemáme zapojenou WiFinu a v tom mobilu je WiFi. Nevím co mám dělat. Nebo neznáte nějakou stránku, kde lze zdarma stáhnout Java hry do tohoto mobilu? Náš soused si koupil taky nový mobil, Samsung Star 3 a tam má 10 her a zadarmo, nechápu to :roll: Dali by jste nakonec tu aplikaci stáhnout? Jedná se o aplikaci Apps Store, v mobilce mi o tom nic neříkali, takže nemám o tom ani ponětí :roll: Děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
3.7.13 22:46

Ja na svem dotykaci okenko hry nemam. Nemam tedy stejny jako ty. Ale, kdyz oznacis ve svem mobilu ikonu wifi a pritom wifi pripojeni nemas, tak te to nepusti.
Vis, kde mas „cudlik“ na zapinani a vypinani telefonu? Tam bys v moznostech mela mit i „rezim datove site“ kdyz to aktivujes, platis internet podle sazeb operatora :!. Pokud (uz) nechces internet vyuzivat, tak to zas deaktivuj :! stisknutim, jinak se ti to bude porad uctovat. U O2 se za jednorazove pripojeni plati- kdyz se vejdes do 1hodiny… 15kc -nad hodinu (az 24h)… 30kc
Oboji je datove omezene. Takze ja jsem si za par minut stahla par her a pak se to zpomalilo natolik, ze se to nedalo pouzivat, max na prohlizeni webovek.
Jinak me tyhle chytry telefony prijdou i celkem blby, protoze bez netu uz neposles ani mms. :cert:

Takze pokud nemas wifi a ani nemas aktivovany ten rezim datoveho pripojeni, tak klidne to stazeni aplikace odmackni, protoze jestli je k tomu potreba internet, tak te to nepusti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
4.7.13 06:36

A nešly by stáhnout nějaké obyč. java hry na dotykáče z webu? Jen neznám žádnou stránku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
4.7.13 12:39

Ja mam v nabidce okenko „Obchod Play“(jen nevim, jestli uz jsem to tam meka, nebo jsem to instalovala :think: ). hry a ostatni aplikace stahuji jedine tam. Jsou tam jak placene; tak i zdarma. Muzes hrat sama, nektere jsou propoene s facebookem aj., ze muzes hrat s lidmi. Jsou u toho obrazky a recenze od lidi, takze mas predstavu jestli je to ok nebo ne. Kazdopadne tomu duveruju. :palec:
obyc jawa hry jsou na dotykac trochu v jine grafice. Hlavne mas na to o hodne vetsi display.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
4.7.13 12:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat