Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
hledám nějakou společnost na koncert této skupiny. Byla bych ráda, pokud někdo jde na stejnou akci, aby se ozval
![]()
Mno já teda nevím, zda se to bude konat. Je to 1.6. to je docela za krátko a osobně si myslím, že hromadné akce se jen tak rychle nepovolí…
Podle mě se to s velkou pravděpodobností bude přesouvat nebo rušit - v té době bude sice evropa už z toho nejhoršího venku (doufám), ale epidemie bude teprve na ústupu a tak si nemyslím, že lidi nebudou chtít moc riskovat
sice tam nejdu a skupinu neposlouchám, ale znám jednu holčinu, co tam chtěla jít, ale už vůbec nedoufá, že se to bude konat…
@Martha03 píše:
Mno já teda nevím, zda se to bude konat. Je to 1.6. to je docela za krátko a osobně si myslím, že hromadné akce se jen tak rychle nepovolí…
To ani nemyslím
nejspíš se to přesune, tak jako většina koncertů, nebo představení… jenom hledám někoho, kdo tam půjde ![]()
@Malaika1234 píše:
Podle mě se to s velkou pravděpodobností bude přesouvat nebo rušit - v té době bude sice evropa už z toho nejhoršího venku (doufám), ale epidemie bude teprve na ústupu a tak si nemyslím, že lidi nebudou chtít moc riskovatsice tam nejdu a skupinu neposlouchám, ale znám jednu holčinu, co tam chtěla jít, ale už vůbec nedoufá, že se to bude konat…
Ano, nejspíš se to přesune, jenom hledám někoho kdo tam jde
@Amalthea píše:
Hmno… myslím, že žádný koncert nebude
Nejspíš se přesune ![]()