Jde někdo na koncert 5SOS?

4
2.4.20 11:47

Jde někdo na koncert 5SOS?

Ahoj :srdce: hledám nějakou společnost na koncert této skupiny. Byla bych ráda, pokud někdo jde na stejnou akci, aby se ozval :)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
2.4.20 12:10

Mno já teda nevím, zda se to bude konat. Je to 1.6. to je docela za krátko a osobně si myslím, že hromadné akce se jen tak rychle nepovolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8778
2.4.20 12:11

Hmno… myslím, že žádný koncert nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.4.20 12:25

Podle mě se to s velkou pravděpodobností bude přesouvat nebo rušit - v té době bude sice evropa už z toho nejhoršího venku (doufám), ale epidemie bude teprve na ústupu a tak si nemyslím, že lidi nebudou chtít moc riskovat :nevim: sice tam nejdu a skupinu neposlouchám, ale znám jednu holčinu, co tam chtěla jít, ale už vůbec nedoufá, že se to bude konat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.20 17:09
@Martha03 píše:
Mno já teda nevím, zda se to bude konat. Je to 1.6. to je docela za krátko a osobně si myslím, že hromadné akce se jen tak rychle nepovolí…

To ani nemyslím :))) nejspíš se to přesune, tak jako většina koncertů, nebo představení… jenom hledám někoho, kdo tam půjde ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.20 17:10
@Malaika1234 píše:
Podle mě se to s velkou pravděpodobností bude přesouvat nebo rušit - v té době bude sice evropa už z toho nejhoršího venku (doufám), ale epidemie bude teprve na ústupu a tak si nemyslím, že lidi nebudou chtít moc riskovat :nevim: sice tam nejdu a skupinu neposlouchám, ale znám jednu holčinu, co tam chtěla jít, ale už vůbec nedoufá, že se to bude konat…

Ano, nejspíš se to přesune, jenom hledám někoho kdo tam jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.20 17:11
@Amalthea píše:
Hmno… myslím, že žádný koncert nebude

Nejspíš se přesune :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit