Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevim jestli je tady dost náctiletých kluků aby ti odpověděli
to máš jak u holek s prsama. Některá má ve 13ti kozy jak vozy a jiná zase lentilky. Buď v pohodě, jsou horší věci ![]()
Normalni to asi bude kdyz ti tak narostl, lepsi nez aby koukali ze mas nejmensiho. Neres
Příspěvek upraven 31.03.20 v 22:53
Ráda bych ti odpověděla, ale v mých čtyřiceti letech, mě patnáctiletí chlapci fakt nezajímají. Zkus se zeptat až půjdeš ke zpovědi. Velebný otec bude určitě vědět.
Bud rad ze nemas nejmensi
a zajimalo by me, jak 15ti lety kluk prisel na tuhle stranku? ![]()
@Kalouch zadej si do googlu jakoukoliv otázku a mezi prvníma pěti odkazama ti vyběhne - toto už rozebírají maminky na emiminu… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, je mi 15 a při erekci můj penis měří až 16 cm, chodím do fotbalu a když se sprchujeme, tak se na mě každý kouká, protože je mají menší než já. Je normální mít takhle velký penis, když mi je 15?
Jestli máš erekci v klučičí sprše, tak se nediv, že se dívají. Chlapci si holt "mečíky' poměřují. Je to prostě nejoblíbenější hračka. Buď rád, že není nejmenší. To se asi dívali taky
@Russet píše:
Jestli máš erekci v klučičí sprše, tak se nediv, že se dívají. Chlapci si holt "mečíky' poměřují. Je to prostě nejoblíbenější hračka. Buď rád, že není nejmenší. To se asi dívali taky
Nebojí se kluci ohnout pro mýdlo když ti ve společné sprše stojí? ![]()
Tak já teda nevím, kde jsi prišel na to, že 16 cm je nějaká extra délka
jinak jsi skoro dospělý, spíš by mě překvapilo, kdyby ti dál ještě rostl ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, je mi 15 a při erekci můj penis měří až 16 cm, chodím do fotbalu a když se sprchujeme, tak se na mě každý kouká, protože je mají menší než já. Je normální mít takhle velký penis, když mi je 15?
Je to uplně v pohodě si myslím..vůbec to neřeš, myslím že to fakt urcite ničemu nevadí, mám kluka, je nám 16 a je na tom stejně.
@Anonymní píše:
Tak já teda nevím, kde jsi prišel na to, že 16 cm je nějaká extra délkajinak jsi skoro dospělý, spíš by mě překvapilo, kdyby ti dál ještě rostl
Proč by vás to mělo překvapit?? penis roste až do 23 let. je mu 15.
@Anonymní píše:
Proč by vás to mělo překvapit?? penis roste až do 23 let. je mu 15.
Myslím si, že určitě ne všem.. to je jak u žen, že se růst zastaví s první menstruací.. některá neroste od 12, některá klidně i v 16.. Já teda neznám žádného muže, kterýmu by rostl penis i v dospělosti, ale neříkám, že je to nemožný, jen mě by to teda osobně u muže překvapilo ![]()