Práce na livechat

Anonymní
31.3.20 09:04

Práce na livechat

Ty co už zde pracovali jaké máte zkušenosti, a jaké byli vaše začátky, kolik jste vydělávali atd ve středu mám jít na pohovor Teda zítra tam nevím vůbec co čekat :)
Blbe momenty si nechte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
31.3.20 09:06
@Anonymní píše:
Ty co už zde pracovali jaké máte zkušenosti, a jaké byli vaše začátky, kolik jste vydělávali atd ve středu mám jít na pohovor Teda zítra tam nevím vůbec co čekat :)
Blbe momenty si nechte

Tak my si ty blbý momenty necháme :lol: :lol: :lol:, ale jestli můžu blbej koment, tak pracovat se dá i jinak. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 09:22

@alena1995 prosímte nestarej se, když stim nemáš nic společného tak si vsinej svého manžela a ne internetu diky

• Citovat
  • Upravit
884
31.3.20 09:24

8o :lol: Souhlasím s tím, že práce se dá sehnat i jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.20 09:29

@BarušKAhap takže staré babinky se hlásí to jsem nečekala :)

• Citovat
  • Upravit
42442
31.3.20 09:34
@Anonymní píše:
Blbe momenty si nechte

Tak podle toho tvého pravopisu fakt asi normální práci neseženeš, tak jenom doufej, že nebudeš moc konverzovat :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.3.20 09:55
@Anonymní píše:
@BarušKAhap takže staré babinky se hlásí to jsem nečekala :)

Kde? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.20 10:04

@Betty MacDonald mobil opravuje to snad pochopi každý deme.nt i ty možná :D :D

• Citovat
  • Upravit
alena1995
31.3.20 10:26
@Anonymní píše:
@alena1995 prosímte nestarej se, když stim nemáš nic společného tak si vsinej svého manžela a ne internetu diky

Ježíš, to jsi milá, za takové doporučení :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 11:32

@alena1995 no jo některým se to musí říct aby na to kompu pořád neseděli no :srdce:

• Citovat
  • Upravit
alena1995
31.3.20 11:47
@Anonymní píše:
@alena1995 no jo některým se to musí říct aby na to kompu pořád neseděli no :srdce:

To určitě. Já sice nejsem vdaná a ani na PC, ale nevadi :* asi se víc uzivis jako prostitutka než jako věštkyně :P

• Citovat
  • Upravit
15845
31.3.20 11:50

Se mi líbí vysoké sebevědomí blbek, které o pár let později brečí, že si zkazili celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
31.3.20 11:56
@Zumpa píše:
Se mi líbí vysoké sebevědomí blbek, které o pár let později brečí, že si zkazili celý život.
:mrgreen: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.22 20:51

Livechat

Ahojky chci se zeptat rada bych také vydělávala na livechatu chci poprosit o nějake informace? Má někdo zkušenosti jak se k výdělku dostat proste všechno ohledně toho vůbec nevím jaký web navštívit aby to byl ten nejlepší. 😃 nechci nikoho pohoršovat nebo tak jen me zajímají informace co nejpodrobněji pokud možno moc díky ☺️️☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová