Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ty co už zde pracovali jaké máte zkušenosti, a jaké byli vaše začátky, kolik jste vydělávali atd ve středu mám jít na pohovor Teda zítra tam nevím vůbec co čekat
Blbe momenty si nechte
Tak my si ty blbý momenty necháme
, ale jestli můžu blbej koment, tak pracovat se dá i jinak. ![]()
@alena1995 prosímte nestarej se, když stim nemáš nic společného tak si vsinej svého manžela a ne internetu diky
@Anonymní píše:
Ty co už zde pracovali jaké máte zkušenosti, a jaké byli vaše začátky, kolik jste vydělávali atd ve středu mám jít na pohovor Teda zítra tam nevím vůbec co čekat
Blbe momenty si nechte
Tak podle toho tvého pravopisu fakt asi normální práci neseženeš, tak jenom doufej, že nebudeš moc konverzovat
![]()
@Anonymní píše:
@BarušKAhap takže staré babinky se hlásí to jsem nečekala
Kde?
![]()
@Betty MacDonald mobil opravuje to snad pochopi každý deme.nt i ty možná
![]()
@Anonymní píše:
@alena1995 prosímte nestarej se, když stim nemáš nic společného tak si vsinej svého manžela a ne internetu diky
Ježíš, to jsi milá, za takové doporučení ![]()
@alena1995 no jo některým se to musí říct aby na to kompu pořád neseděli no ![]()
@Anonymní píše:
@alena1995 no jo některým se to musí říct aby na to kompu pořád neseděli no
To určitě. Já sice nejsem vdaná a ani na PC, ale nevadi
asi se víc uzivis jako prostitutka než jako věštkyně ![]()
Se mi líbí vysoké sebevědomí blbek, které o pár let později brečí, že si zkazili celý život.
@Zumpa píše:
Se mi líbí vysoké sebevědomí blbek, které o pár let později brečí, že si zkazili celý život.
Ahojky chci se zeptat rada bych také vydělávala na livechatu chci poprosit o nějake informace? Má někdo zkušenosti jak se k výdělku dostat proste všechno ohledně toho vůbec nevím jaký web navštívit aby to byl ten nejlepší. 😃 nechci nikoho pohoršovat nebo tak jen me zajímají informace co nejpodrobněji pokud možno moc díky ☺️️☺️️
Blbe momenty si nechte