Jde o reflux?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jde o reflux?
Dobrý den,
Dcera má dnes přesně 10 měsíců a stále máme problém s příkrmy. Je kojená, s příkrmy jsme začaly kolem 7. měsíce. Domácí nechtěla vůbec, skleničku ochutnala sotva pár lžiček. Teď je to cca měsíc, kdy už zvládá konečně i kousky a nenavaluje se jí z toho. Co mi přijde ale zvláštní, že má určitou gramáž, kterou zvládne sníst a pak prostě ne. Sní 50g (u ovoce občas zvládla i 150g, ale to se stalo snad jen dvakrát) a víc ani ťuk. A když výjimečně otevře pusu ještě na pár lžiček navíc, tak jde lak hned vše ven. 🤢
Setkal jste se s tím někdo? Může to být reflux? Po kojení nikdy nezvracela, ani jako miminko. Jen párkrát, když měla zadní rýmu ze zubů, tak to pak výjimečně něco ublinkla, ale jinak vůbec a to je na prsou celkem často. Řešíme na fyzio diastázu, máme teď týden nalepené i tejpy, kdy fyzio říkala, že by to mohlo pomoci (samozřejmě i cvičíme), mohlo by být na vině i toto?
Děkuji za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Porodnibaba1 Té jsem to říkala už na 8 měsíční prohlídce a řekla mi, že je hlavně dobře, že vůbec ochutnava. Za cca dva týdny máme 10 měsíční prohlídku, tak snad to s ní poresim detailněji. 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit