Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No, tak hlavní je, ze ti to vyslo i v kultivaci. A ano, zanet muze mit mnoho podob. Kazdopadne ne vsechny antibiotika muzou pomoci. Kdyz do 3 dnů necitim zmenu, volam lekari a antibiotika menime.
Ted uz se to nestava, protoze doktorka vi, na ktere reaguji dobre a na ktere ne.
@DandátkoP já volala v pondělí, což byl třetí den s tím, že znovu mám volat až v pátek, že to prý třeba ještě může zabrat. Nezabralo
@Anonymní píše:
@DandátkoP já volala v pondělí, což byl třetí den s tím, že znovu mám volat až v pátek, že to prý třeba ještě může zabrat. Nezabralo
Jooo vetsinou jak to nezabere do 3 dnu, tak je neco spatne.
drzim palce, at novy zaberou. Ja vetsinoi citila ulevu driv.
Jo, takto taky probíhá zánět od ecoli. Zkus pak nasadit preventivně nějaký lyzát e coli, Urivac nebo tak něco a manozu. Bude se to mít tendenci vracet a vracet a vracet.
@Anonymní píše:
Jo, takto taky probíhá zánět od ecoli. Zkus pak nasadit preventivně nějaký lyzát e coli, Urivac nebo tak něco a manozu. Bude se to mít tendenci vracet a vracet a vracet.
Manozu beru od samého začátku
Takže takový ten pocit, že i když mám plny močový měchýř a nemůžu se vyčůrat, je normální?
Zdravím holky. Obnovuju diskuzi. Moje malá dcerka je od minulého týdne nachlazená. Začalo to zelenou rýmou, pak se přidala zvýšená teplota. Paní doktorka posílala moč do laboratoře a dnes sem volala na výsledky. V moči zvýšené leukocyty, erytrocyty, a ojediněle bílkovina. Dostali sme antibiotika. Mohlo by jít o nějaký zánět? Moc děkuji…jinak vypadá dcerka vpohodě. teploty už pár dní nejsou. Ani není nijak uplakaná
![]()
Ahoj, už si připadám jak simulant, ale já už prostě nevím co dělat. Před 14 dny mi začalo bolet břicho a bedra. Hned po dvou dnech jsem byla u lékaře a udělal kultivaci moči s tím, že mám přemnoženou Ecoli. Dostala jsem Augmentin. Dnes ho dobírám a efekt žádný. Spíš je to ještě horší. Takže mi lékařka dala Urifos. Nicméně tím že mám zánět močových cest po druhé, tak úplně nevím jak probíhá. Nemám třeba vůbec žádné řezání a pálení při močení. Ani často nechodím, spíš naopak. Piju hodně a přesto že takto piju, tak mi vůbec nejde se vymočit. Respektive sedím na WC, vyjde že mě trocha a nic. Občas mě i bodné jakoby za stydkou kostí. Může se i takto projevovat zánět močových cest?