Puchýře na těle

Anonymní
2.9.21 20:39

Puchýře na těle

Dobrý den, prosím neměl ste někdo něco podobného:
Kamarádce se dělají po těle ( ruce, kolena, lokty atd.) puchýře které následně prasknou, zůstane flek/rána ( nevím jak to nazvat) a ten se zvětšuje… Nechce s tím nikde jít. Já ji cpu na kožní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65192
2.9.21 20:43
@Anonymní píše:
Kamarádce se dělají po těle ( ruce, kolena, lokty atd.) puchýře které následně prasknou, zůstane flek/rána ( nevím jak to nazvat) a ten se zvětšuje… Nechce s tím nikde jít. Já ji cpu na kožní. Vím že je nějaká nemoc růž či tqk něco, prý to jsou puchýře které praskají ale jak se to dále projevuje nevím.

tak asi ji to nevadí, tak ji nech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
2.9.21 20:44

Ať je k doktorovi, může to být infekce a na to jsou potřeba antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 20:45

@vokishka právě že vadí.. Bolí ji to, hlavně na kolenech jak kleka a zápěstí. Má strach s tím někde jít, protože neví co to je. Jsem s ní každý den v kontaktu, pořád si,, stěžuje,,.
Na internetu jsme právě nic podobného nenašli tak se ptáme zde.

• Citovat
  • Upravit
65192
2.9.21 20:50
@Anonymní píše:
@vokishka právě že vadí.. Bolí ji to, hlavně na kolenech jak kleka a zápěstí. Má strach s tím někde jít, protože neví co to je. Jsem s ní každý den v kontaktu, pořád si,, stěžuje,,.
Na internetu jsme právě nic podobného nenašli tak se ptáme zde.

kdyby fakt chtěla, tak se objedná. Co ti pomůže, když budeš hledat na netu a ona se nebude obtěžovat k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
2.9.21 20:53
@Anonymní píše:
Kamarádce se dělají po těle ( ruce, kolena, lokty atd.) puchýře které následně prasknou, zůstane flek/rána ( nevím jak to nazvat) a ten se zvětšuje… Nechce s tím nikde jít. Já ji cpu na kožní.

Neco takoveho? http://www.moosova-kozni.cz/…D-ekz%C3%A9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 20:55

@vokishka zajímá mě jestli se s tím někdo nesetkal. Nikdy sem to neviděla a ani ona. A co nápadne člověka první, hledat na netu. Zajímá ji to taky. Já se spíš bojím aby to nebylo infekční, jelikož je v kolektivu 30 lidí.
A bydlíme na vesnici takže k obvodní dr nejdříve v pondělí a kožní tady nesežene.

• Citovat
  • Upravit
76638
2.9.21 21:21
@Anonymní píše:
Kamarádce se dělají po těle ( ruce, kolena, lokty atd.) puchýře které následně prasknou, zůstane flek/rána ( nevím jak to nazvat) a ten se zvětšuje… Nechce s tím nikde jít. Já ji cpu na kožní.

když s tím nechce nic dělat, tak ať trpí, její volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
2.9.21 21:24

Bez fotky ti nikdo nic moc neporadí, puchýře a rány vypadají různě. Ty řekneš puchýř a já si představím ten po potlesku na botě. A někdo jiný ti tu poslal odkaz na takovou krupičku z puchýřků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.9.21 21:24
@Anonymní píše:
@vokishka zajímá mě jestli se s tím někdo nesetkal. Nikdy sem to neviděla a ani ona. A co nápadne člověka první, hledat na netu. Zajímá ji to taky. Já se spíš bojím aby to nebylo infekční, jelikož je v kolektivu 30 lidí.
A bydlíme na vesnici takže k obvodní dr nejdříve v pondělí a kožní tady nesežene.

Neptejte se na internetu a hned zítra ať maže k lékaři. Kdyby to infekční bylo, už asi puchýřuje celý kolektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148687
2.9.21 22:00
@Anonymní píše:
Na internetu jsme právě nic podobného nenašli tak se ptáme zde.

A když půjdeš s ní, jako morální podpora, to by se nedokopala tam dojít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
2.9.21 22:04
@Anonymní píše:

A my žijeme v pravěku, že na kožní nemůže nikam dojet? :think:
Bez lékaře fakt nic nezjistíte,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 06:35

@Anna766 pokusím se jí dostat k moji doktorce na kožní, jelikož ona nemá a jen tak neberou nové.

@Zuzaja pokusím se najít jak to asi vypadá nebo vyfotit.

• Citovat
  • Upravit
76638
3.9.21 08:06
@Anonymní píše:
@Anna766 pokusím se jí dostat k moji doktorce na kožní, jelikož ona nemá a jen tak neberou nové.@Zuzaja pokusím se najít jak to asi vypadá nebo vyfotit.

nemusíš to fotit, to nic neřeší,
ať jde kamarádka k obvoďačce, dnes je pracovní den, tak snad obvoďačku má, ne?
ať řeší svůj problém jako normální dospělý člověk, a ne jako de…, jako puberťačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 10:35

@stinga u nás dneska bohužel neordinuje,, ale poslala jsem ji za moji kožní která ji vzala jako akutní… Dostala antibiotika tabletky a mast, je to infekční.
Jinak všem díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí