Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jdou nějak vyhladit první vrásky? Je mi 22
a už mám vrásky na čele.
Nebo je to na kyselinu h? A přípravky jsou vyhozené peníze?
Přípravky jsou vyhozené peníze.
Na vrásky jedině botox… hyaluron je na chvilku.
Nejdulezitejsi je strava, spanek, vyhybat se stresu a dostatek sexu. Bude mi v lete 48 a mam stejne celo jako ty.
Pravidelne jsme zacala plet kremovat az po 40citce, do te doby jsem to docela flakala.
My máme v práci novou kolegyni, když mi řekla, že ji je 50 let, byla jsem v šoku, vypadá na 40 max. Zdravě jí a prý když ji vyleze nějaká nová vráska, užívá chvilku kolagen v prášku. Hned jsem si ho objednala, vyzkoušeno zatím ale nemám… ![]()
@Lavender1 píše:
My máme v práci novou kolegyni, když mi řekla, že ji je 50 let, byla jsem v šoku, vypadá na 40 max. Zdravě jí a prý když ji vyleze nějaká nová vráska, užívá chvilku kolagen v prášku. Hned jsem si ho objednala, vyzkoušeno zatím ale nemám…
Taky uz dlouho premyslim, zda mam zacit ten kolagen jist.
Me ted zacina stvat dvojita brada, chci si koupit takovy nejaky pristrojecek, je to na bazi infra svetla a tim se prejizdi po krku, ale je to i na oblicej a vrasky.
@Jana525 píše:
Taky uz dlouho premyslim, zda mam zacit ten kolagen jist.Me ted zacina stvat dvojita brada, chci si koupit takovy nejaky pristrojecek, je to na bazi infra svetla a tim se prejizdi po krku, ale je to i na oblicej a vrasky.
Taky jsem si u sebe všimla nedávno povolené brady a mě se dělá vráska mezi očima, je mi 35 a začala jsem si toho najednou všímat…Já mám jen mechanický masážní váleček na obličej, o tomhle jsem nikdy neslyšela…Ještě mám sérum s kyselinou hyal. ale to mi teda nepomáhá vůbec a drahé to bylo jako mrcha…
@Lavender1 Mne prijde, ze viditelne na oblicej zabiraji v kremu peptidy a kyselinu hyaluronovou uzivat vnitrne ve forme kapek https://eshop.treemed.cz/…dical-kapky/ Nic lepsiho jsem zatim neobjevila.
@andrasteia Mne prijde, ze kyselina hyaluronova v tehle forme zabira nejvic. Mam tu pokozku takovou nacucanejsi, vyhlazenejsi a vubec vypadam podezrele odpocate. Ja si ji kdysi koupila nahodou na klouby a pak koukam do zrcadla, ze vypadam znicehonic podezrele dobre, tak jsem ji dvakrat zkusila na par mesicu vysadit a po par tydnech ten efekt opadl, ale po opetovnem nasazeni se ten dobry pocit do par dnu zase vratil. Jestli a jak se to nekde stepi, to nevim. Ale kapsle ani tablety na me tento efekt nemely.
Ahoj,
ve 22 letech se trápíš, víc než je třeba:( Taková mladá holčina? Opravdu se tvá budoucnost nezakládá na tvých prvních vráskách.
Až budeš mít 40 +, tak napiš. ![]()
@andrasteia píše:
@Lavender1 jaky kolagen sis koupila, prosím?
tento viz foto a ještě jsem si k tomu vzala kilovku céčka…