Jdou vyhladit první vrásky?

26
29.5.23 05:45

Jdou vyhladit první vrásky?

Ahoj, jdou nějak vyhladit první vrásky? Je mi 22 :roll: a už mám vrásky na čele.
Nebo je to na kyselinu h? A přípravky jsou vyhozené peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17352
29.5.23 08:09

Přípravky jsou vyhozené peníze.
Na vrásky jedině botox… hyaluron je na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
29.5.23 08:10

Botox, ale na to jsi mladá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.5.23 08:30

Nejdulezitejsi je strava, spanek, vyhybat se stresu a dostatek sexu. Bude mi v lete 48 a mam stejne celo jako ty.

Pravidelne jsme zacala plet kremovat az po 40citce, do te doby jsem to docela flakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
29.5.23 08:39

My máme v práci novou kolegyni, když mi řekla, že ji je 50 let, byla jsem v šoku, vypadá na 40 max. Zdravě jí a prý když ji vyleze nějaká nová vráska, užívá chvilku kolagen v prášku. Hned jsem si ho objednala, vyzkoušeno zatím ale nemám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.5.23 08:51

Botox 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.5.23 08:56
@Lavender1 píše:
My máme v práci novou kolegyni, když mi řekla, že ji je 50 let, byla jsem v šoku, vypadá na 40 max. Zdravě jí a prý když ji vyleze nějaká nová vráska, užívá chvilku kolagen v prášku. Hned jsem si ho objednala, vyzkoušeno zatím ale nemám… :mavam:

Taky uz dlouho premyslim, zda mam zacit ten kolagen jist.

Me ted zacina stvat dvojita brada, chci si koupit takovy nejaky pristrojecek, je to na bazi infra svetla a tim se prejizdi po krku, ale je to i na oblicej a vrasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
29.5.23 09:00
@Jana525 píše:
Taky uz dlouho premyslim, zda mam zacit ten kolagen jist.Me ted zacina stvat dvojita brada, chci si koupit takovy nejaky pristrojecek, je to na bazi infra svetla a tim se prejizdi po krku, ale je to i na oblicej a vrasky.

Taky jsem si u sebe všimla nedávno povolené brady a mě se dělá vráska mezi očima, je mi 35 a začala jsem si toho najednou všímat…Já mám jen mechanický masážní váleček na obličej, o tomhle jsem nikdy neslyšela…Ještě mám sérum s kyselinou hyal. ale to mi teda nepomáhá vůbec a drahé to bylo jako mrcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
29.5.23 13:09

@Lavender1 Mne prijde, ze viditelne na oblicej zabiraji v kremu peptidy a kyselinu hyaluronovou uzivat vnitrne ve forme kapek https://eshop.treemed.cz/…dical-kapky/ Nic lepsiho jsem zatim neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
29.5.23 20:13

@Lavender1 jaky kolagen sis koupila, prosím?

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
29.5.23 20:14

@Afrikana
Vidis vysledky ty hyaluronovy? A nenastepi se to v zaludku?

• Citovat
  • Upravit
5242
29.5.23 23:11

@andrasteia Mne prijde, ze kyselina hyaluronova v tehle forme zabira nejvic. Mam tu pokozku takovou nacucanejsi, vyhlazenejsi a vubec vypadam podezrele odpocate. Ja si ji kdysi koupila nahodou na klouby a pak koukam do zrcadla, ze vypadam znicehonic podezrele dobre, tak jsem ji dvakrat zkusila na par mesicu vysadit a po par tydnech ten efekt opadl, ale po opetovnem nasazeni se ten dobry pocit do par dnu zase vratil. Jestli a jak se to nekde stepi, to nevim. Ale kapsle ani tablety na me tento efekt nemely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.5.23 00:06

Ahoj,
ve 22 letech se trápíš, víc než je třeba:( Taková mladá holčina? Opravdu se tvá budoucnost nezakládá na tvých prvních vráskách.
Až budeš mít 40 +, tak napiš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
30.5.23 13:18
@andrasteia píše:
@Lavender1 jaky kolagen sis koupila, prosím?

tento viz foto a ještě jsem si k tomu vzala kilovku céčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová