Je blbé mít hostinu doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12237
31.12.18 10:58

Urcite to blby neni.. zalezi jen na vas, jak si to udelate :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
31.12.18 10:58
@Anonymní píše:
Chystáme svatbu. Ráno na úřad, focení atd chci se zeptat, jestli je blbé nepozvat lidi ( bude nás 7 ) :mrgreen: do restaurace na oběd???chtěli jsme to s přítelem tal, že z úřadu by se jelo normálně domů, kde bude nějaké jídlo+ chlebíčky+ pár zákusků a menší svatební dort, spíš symbolický :) Váš názor? je to hloupé nevzít ty lidi do restaurace ale posedět doma? my to chceme nenápadné, malou svatbu, šup šup a konec :mrgreen:

Blbe to určitě není. Udělej si svatbu jak chceš ty, ne podle toho kdo si ci myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.18 10:59

Driv to bylo bezne. Akorat domluvila bych 1-2 kamaradky, jestli by pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.12.18 11:02

Neni, kamaradka to taky mela, ale souhlasim, domluv se s nekym, at nemusis lidem varit kafe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 11:04

Není, dělá to tak dost lidí a dřív to bylo úplně normální. Dost se tím ušetří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
31.12.18 11:07

Blbé to není, ale předem bych se s někým domluvila, ať si to vezme na starost nebo minimálně hodně pomůže. Když si předsavím sama sebe, jak lítám jak hadr na koštěti a vůbec se nezastavím při rodinných oslavách, co se konají u nás doma… a to mám rozumné příbuzenstvo, ale mně přijde tak nějak automatický se starat, aby měli všichni plnou skleničku, to správný kafe, talíř s chlebíčkama byl stále plný… na oslavě mého dítěte mi to přijde fajn, ale svůj svatební den bych ráda strávila tak, abych ta obskakovaná byla já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.12.18 11:08
@Anonymní píše:
Chystáme svatbu. Ráno na úřad, focení atd chci se zeptat, jestli je blbé nepozvat lidi ( bude nás 7 ) :mrgreen: do restaurace na oběd???chtěli jsme to s přítelem tal, že z úřadu by se jelo normálně domů, kde bude nějaké jídlo+ chlebíčky+ pár zákusků a menší svatební dort, spíš symbolický :) Váš názor? je to hloupé nevzít ty lidi do restaurace ale posedět doma? my to chceme nenápadné, malou svatbu, šup šup a konec :mrgreen:

Ja bych je do restaurace vzala…Polévka hlavní chod zákusek a domů.Rychlé hezké na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.12.18 11:10
@Annabela11 píše:
Ja bych je do restaurace vzala…Polévka hlavní chod zákusek a domů.Rychlé hezké na úrovni.

A bez prace a bordelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.12.18 11:11

@Šarlota4 Ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
31.12.18 11:12
@Anonymní píše:

Blbe to neni ale musis mit misto..ne jako u nasich, kde se na oslavach krci 6 lidi u konferenc.stolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.12.18 11:22

Blbé to není, ale komfortní určitě ne. Z mého pohledu bych volila raději restauraci než pak uklízet celý byt. Nehledě na to, že předtím to chce také nějakou přípravu - připravit chlebíčky nebo objednat, zajistit donášku/vyzvednout - mít na to místo, kde to uskladnit, úklid…

Za mě je určitě pohodlnější ta restaurace.

Ale jako hostu by mi to nevadilo - žrádlo jako žrádlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
31.12.18 11:28

Blbé to není, pokud to zvládneš nachystat, a nebo to nachystá někdo jiný. Nevím, jestli jste se tak rozhodli z finančních důvodů. Pokud ano, tak bych to zvážila, protože stejně neušetříš. Pokud máte jiné důvody, pak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16998
31.12.18 11:30

Podle mě záleží na více faktorech.. Kdo jsou ti „hosté“(jestli malé děti, co by nevydržely u stolu), v kolik je obřad (pokud v době oběda, tak doporučuju restaraci), jaké jsou vaše finanční možnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 11:31
@Kazimíra Olejovka píše:
Blbé to není, ale komfortní určitě ne. Z mého pohledu bych volila raději restauraci než pak uklízet celý byt. Nehledě na to, že předtím to chce také nějakou přípravu - připravit chlebíčky nebo objednat, zajistit donášku/vyzvednout - mít na to místo, kde to uskladnit, úklid…

Za mě je určitě pohodlnější ta restaurace.

Ale jako hostu by mi to nevadilo - žrádlo jako žrádlo :mrgreen:

Souhlasim! :palec: Moje maminka to tak s tatou take mela, ale meli to u tatovych rodicu, kteri meli vicegeneracni obrovsky dum a byla tam cela rodina (neco kolem 60 lidi). ;)
Ja bych asi nebyla nadsena, kdyby mi nekdo doma chodil na jehlach a vyzouvat zase svatebmi hosty? :think: :mrgreen: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
31.12.18 11:58

Přesně tak to chceme taky udělat, za mě super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný