Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Chystáme svatbu. Ráno na úřad, focení atd chci se zeptat, jestli je blbé nepozvat lidi ( bude nás 7 )do restaurace na oběd???chtěli jsme to s přítelem tal, že z úřadu by se jelo normálně domů, kde bude nějaké jídlo+ chlebíčky+ pár zákusků a menší svatební dort, spíš symbolický
Váš názor? je to hloupé nevzít ty lidi do restaurace ale posedět doma? my to chceme nenápadné, malou svatbu, šup šup a konec
Blbe to určitě není. Udělej si svatbu jak chceš ty, ne podle toho kdo si ci myslí.
Driv to bylo bezne. Akorat domluvila bych 1-2 kamaradky, jestli by pomohly.
Neni, kamaradka to taky mela, ale souhlasim, domluv se s nekym, at nemusis lidem varit kafe ![]()
Není, dělá to tak dost lidí a dřív to bylo úplně normální. Dost se tím ušetří. ![]()
Blbé to není, ale předem bych se s někým domluvila, ať si to vezme na starost nebo minimálně hodně pomůže. Když si předsavím sama sebe, jak lítám jak hadr na koštěti a vůbec se nezastavím při rodinných oslavách, co se konají u nás doma… a to mám rozumné příbuzenstvo, ale mně přijde tak nějak automatický se starat, aby měli všichni plnou skleničku, to správný kafe, talíř s chlebíčkama byl stále plný… na oslavě mého dítěte mi to přijde fajn, ale svůj svatební den bych ráda strávila tak, abych ta obskakovaná byla já ![]()
@Anonymní píše:
Chystáme svatbu. Ráno na úřad, focení atd chci se zeptat, jestli je blbé nepozvat lidi ( bude nás 7 )do restaurace na oběd???chtěli jsme to s přítelem tal, že z úřadu by se jelo normálně domů, kde bude nějaké jídlo+ chlebíčky+ pár zákusků a menší svatební dort, spíš symbolický
Váš názor? je to hloupé nevzít ty lidi do restaurace ale posedět doma? my to chceme nenápadné, malou svatbu, šup šup a konec
Ja bych je do restaurace vzala…Polévka hlavní chod zákusek a domů.Rychlé hezké na úrovni.
@Annabela11 píše:
Ja bych je do restaurace vzala…Polévka hlavní chod zákusek a domů.Rychlé hezké na úrovni.
A bez prace a bordelu
@Anonymní píše:
Blbe to neni ale musis mit misto..ne jako u nasich, kde se na oslavach krci 6 lidi u konferenc.stolu..
Blbé to není, ale komfortní určitě ne. Z mého pohledu bych volila raději restauraci než pak uklízet celý byt. Nehledě na to, že předtím to chce také nějakou přípravu - připravit chlebíčky nebo objednat, zajistit donášku/vyzvednout - mít na to místo, kde to uskladnit, úklid…
Za mě je určitě pohodlnější ta restaurace.
Ale jako hostu by mi to nevadilo - žrádlo jako žrádlo ![]()
Blbé to není, pokud to zvládneš nachystat, a nebo to nachystá někdo jiný. Nevím, jestli jste se tak rozhodli z finančních důvodů. Pokud ano, tak bych to zvážila, protože stejně neušetříš. Pokud máte jiné důvody, pak proč ne.
Podle mě záleží na více faktorech.. Kdo jsou ti „hosté“(jestli malé děti, co by nevydržely u stolu), v kolik je obřad (pokud v době oběda, tak doporučuju restaraci), jaké jsou vaše finanční možnosti..
@Kazimíra Olejovka píše:
Blbé to není, ale komfortní určitě ne. Z mého pohledu bych volila raději restauraci než pak uklízet celý byt. Nehledě na to, že předtím to chce také nějakou přípravu - připravit chlebíčky nebo objednat, zajistit donášku/vyzvednout - mít na to místo, kde to uskladnit, úklid…Za mě je určitě pohodlnější ta restaurace.
Ale jako hostu by mi to nevadilo - žrádlo jako žrádlo
Souhlasim!
Moje maminka to tak s tatou take mela, ale meli to u tatovych rodicu, kteri meli vicegeneracni obrovsky dum a byla tam cela rodina (neco kolem 60 lidi). ![]()
Ja bych asi nebyla nadsena, kdyby mi nekdo doma chodil na jehlach a vyzouvat zase svatebmi hosty?
![]()